IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ОМО

Защо е този гап при EUR/USD ???

Коментар

• ОМО

Всички освен евър поддържат. Зависи каква платформа ползват

Коментар

• VSEKI

коко така е но кагато има тренд да разчиташ на корекция?

Коментар

• VSEKI

По навик много ми е гот като губя.
          Няма тренд без корекция. Най много тази седмица да стигне 1.2730-40 и после назад до 1.2570-80 а после ще видим. Погледни дневната

Коментар

• VSEKI

мислех да влязя лонг при австралиеца а то кво стана преди моя брокер да отвори?

Коментар

• KOKO

iskam da popitam Razbiram ot programirane i moga da si napravia programa da si obslujvam poziciite po moia sistema ima li posrednik koito predlaga heder v koito ima funcii za logvane otkrivane na pozicii i podavane na komandi za obslujvaneto im.Ako nekoi znae moje da mi pishe na omo@bazarvalencia.com

Коментар

• VSEKI

коко ти по навик ли играеш срещу тренда
                според мене да легнеш пред локомотив е глупаво

Коментар

• VSEKI

За тая седмица еврото и кабела са за на долу 100п а йената за нагоре а за изборите ке видим
                  успех

Коментар

• Akcii

Supertrader, ako ne e taina kakvi akcii si imash.

Коментар

• VSEKI

Mnogo info za nagore na e/u ta mai se sleze pone s 100 -150 pipsa az igraia na kyso i ne me zasiaga ama sym si
                      tuka tuka kvo iskaram go pohar4a to i bez tova sym na demo ta mi ostavat samo emociite

Коментар

• коко

тая бета версея все едно съм ти я блокирал - нема да има ефект - остави нейде 5 лева по най- добре...същността е съвсем дручка...

Коментар

• коко

бегай ут тия умници момко бегай ...

Коментар

• искам казвам

Абе ако искаш що не си кажеш прогнозата.
                            А за фалш можеш моето момче да говориш ако ти искам 5 лева за нещо и те излъжа. Аз пускам нещо правено от много хора много по умни от мен и теб нещо което е утопия на тоя етап - но това е все пак една бета версия която тепърва ще се доработва. Аз я пускам в демо например в момента с доста корекции които написах какви са.

Коментар

• на супермейдър

тва не са критики а разпознаване на фалша и заблудите така че сори...

Коментар

• на коко

Колкото и да бяга на горе смятам че следващата седмица ще се върне 1.2580 ниво поне веднъж. И мен иначе ме притесняват някои неща но ще видим. От година бягам от акции след като ядох дървото там с it сектора
                                Успех

Коментар

Working...
                                X