If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гаранция :-)
Ако знаеш обаче колко ме измъчи този кабел последните 3 дни.Особенно вчера когато обираха стоповете му по всички фронтове......
Но устисках и затворих дългите от средна цена 1.8487 на добра печалба- 1.8543, ам бяха мноооогоо...
Няма да ти казвам на колко сметки..... :-)
Сега само му се наслаждавам и си стискам дългите GBP/CAD
Успех на всички Спекуланти
Коментар
gbp/usd
Гаранция :-)
Ако знаеш обаче колко ме измъчи този кабел последните 3 дни.Особенно вчера когато обираха стоповете му по всички фронтове......
Но устисках и затворих дългите от средна цена 1.8487 на добра печалба- 1.8543, ам бяха мноооогоо...
Няма да ти казвам на колко сметки..... :-)
Сега само му се наслаждавам и си стискам дългите GBP/CAD
Uspeh na wsi`ki Spekulanti
Марио - аз винаги си имам едно наум докъто не се убедя в правилноста на започналата вълна> Винаги може вълната която изследваме да е дин зигзаг (не дай боже) и тогава - лошо :-)
Та за това предпочитам по- дълбоките стопове които ако се изпълнят, значи има грешка в анализа
Приятна и успешна вечер на всички Спекуланти
Здравей Петър,
защо мислиш така?
Моето виждане е,че би трябвало да не върне до там,
а да продължи нагоре,защото при вход на 1.8459 стопа трябва да е на
върха на 11.11-1.8483.
Така мисля
Поздрави
aide EUROPA ZATVORI..............
KOITO 6TE skasiava .?!?!?!?VSE pak po dobre kato 4e li usd/cad e po atraktiven a euroto ne go pipaite...........
Коментар
gbp/usd
Струва ми се удачно покупка на gbp/usd от 1.8505/10 и нова на 1.8470(ако видим тази вечер ) със СТОП на 1.8420 и таргет 1.8620 и после ....... е много са но основен 1.93++(до края на годината)
Успех на всички Спекуланти
Коментар