If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
i az sam na tvoita valna gbp/cad dai celi za izlizane kak gi vigda6?
Коментар
novichyk
eur/usd
Az mislia syshtoto , sutrinta beshe dosta skuchno v tozi 20 pispov range 1.2905-1.2935 , no sledobed gledam se e porazdvijilo . Loshoto e che 1.2880/60 e dosta silna podkrepa i trudno shte se probie , ako biah bik shtiah da kupuvam ot tezi niva , ama nali sym si mechka , prodavam ot 1.2970/80 , ama mai skoro niama pak da mi se otdade!
аз със трнда никога не съм опитвал да се боря на тази позиция!
на други да, но на тази не!
Имам све още една къса от 1.2850 с тп 1.2840(хеджирана)
и щесно да си кажа не вярвам да имаме затвяряне над 1.30++
Но стопове ще гърмят и то яката!
Коментар
Kiko
gbp/usd
Коко какъв е този уй..кенд бе?
Коментар
novichyk
eur/usd
Speko i ti li obyrna posokata) samo az ostanah da se boria s trenda mai!
Не вярвам или поне искам да вярвам че не е сега момента за голямото нагоре
Еврото има доста пречки въобще е доста късно и там да се влиза
1.2980 (76.4% корекция на спада на еврото от 1.3005 до 1.2850 и малко под бивпият връх в 1.2985 от 08.11.04г.), а после 1.3010; 1.3020 и 1.3040 нивата пък има нови солидни опционни бариери пред еврото на спот пазара.
Коментар
gbp/usd
КОКО - не се ядосвай.На мен ми обра един стоп на 1.8415 защото и аз мислех че ако пробием това ниво после ще го купя на 1.8370/80 но Не.После обаче си купих обратно 2 пъти по голямо количество на 1.8427 и всичко се оправи( -12п : 2 = 6п загуба) и повече от фигура печалба. Важното е да слушаш стомаха си какво ти казва.Правиш го, слагаш СТОП и .....
КОКО,
Тази утренна звезда на дневна? не зная.
Засега съм му поставил капан и ще видя какво ще стане.
И мене ме яд,докато пишех можех да купя но не би.
Не зная как ще се развие според седмична.
Натиска е голям.
Успех
Марио яд ме е че изпуснах кабела а ми крештеше за покупка ама аз не та не както е на графиката да чакам до пипс да стане 1.8375
Не ми се струват нивата в момента подходящи за покупка ще чакам по-добри за сега ми се върти 1.8430 но да видим
Успехи
Коментар