IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e/$

bnight - това за йената бих го пробвал утре след 10.30 на европейската сесия.Не бих разчитал много туранагите да тестват нервите на центарлната си банка

Коментар

• e/$

Проблемът е че като и напрявя "копи" и ми излиза екселска таблица с цифри.Иначе на компютъра си имам ВСИЧКО за професионална работа :-) Само дето не зная как да го използвам :-(

Коментар

• e/$

as si 4akam uporito 105 pyk kakvoto stane vypreki 4e me symnqva qponcite da si podkrepqt valutata tazi ve4er.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• e/$

КОКО - обясни ми бавно и последователно, как да кача графиката на сайта?

Коментар

• e/$

Трябва да имаш сайт където да качиш картинката като гиф файл или jpg posle pishesh onia neshta
            Vsashnost az barzam no ako mi pusnesh na maila grafikata skoro shte ia sloja a utre shte pisha na maila ti podrobno kak stava
            Maila mi e ak@netbg.com

Коментар

• e/$

Петър и аз чакам 1.90 за кабела ама още не съм дълъг а иначе за не интрадей се съгласих с твойте 1.35++

Коментар

• e/$

koko ako padne do 105.14 ste ide i do 104.90

Коментар

• e/$

КОКО - обясни ми го на български моля(имам в предвид стъпка по стъпка) много съм зле с компютрите

Коментар

• e/$

ami toi vhoda mi e ocelen no si mislq za 105,00 vypreki 4e i 105.15 e dobyr izhod vse si mislq 4e 6te vidim 105.poprincip tehnikata mi e skalpirane na 5 do 10 pipsa rqdko pove4e cel na den 15 4isti za syjeleni na posledyk ne se polu4ava.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• e/$

Петър първо я качи на някой сайт посе пишеш image src="adresa na saita" vkliu4itelno i kavi4kite kato tova cialoto go ugrajdash s

Коментар

• e/$

КОКО - очакванията ми за $/йена са 101.50 и ако не се спре там, следваща спирка на 98,70
                        Това е единствената валутна двойка която НЕ ТЪРГУВАМ, но я следя много внимателно заради кросовете.
                        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• e/$

Японеца като нищо ще си падне до 105.15 поне а може и надолу защо да е тъпо за рейндж до 30 минутна идеята ти за вход е прекрасна стига да целиш малко пипсове после си е риск

Коментар

• e/$

Здравейте и от мен.
                            Въпреки че днес почти не съм седял пред РС-то съм доволен.
                            Късите CHF/JPY от 90.08 от петък ги затворих преди малко на 89.28
                            Продължавам да си стискам дългите EUR/CHF
                            В късният следобед ми е бил изпълнен и лимита в дълги GBP/CAD на 2.2276
                            Абе добър ден за мен.

Марио - мисля че грешиш за момента с 1.2790.Жалко че не знам как да кача графика тук.(Ако КОКО е така добър да ми обясни, ще ви покажа аз какво виждам на моята,което ме кара да съм скептик по отношение на някаква по-сериозна корекция)
                            Преди около 2-3 часа имам и изпълнен лимит за покупка на паунд/$ от 1.8449
                            За сега нямам основания да смятам че нещо се е променило или че ще се промени.
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• e/$

zdravei mario zaseha sme v koridor - po sam sklonen da vidia probiv kam 1.32 za e/s - predpolagam che govorich za figurata no pochakai nai napred do 1.2875 a ssled tova moge i nadolo

Коментар

• e/$

Марио здравей
                                Имам първи сигвал за покупка на кабела - истинският е трети но ако го има ще гоня малка цел и плаващ стоп плюс близка хеджираща а иначе успях за тази седмица да загубя два три долара но си ги влача и се надявам да ги прибера от йената - там имам втори сигнал за покупка иначе явно сме на едно мнение за еврото и кабела
                                Успех

Коментар

Working...
                                X