If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Привет на всички. Миналата седмица виждам написани от Петър 10 причини от фундаментален,политически и икономически характер,които са в подкрепа на слабия долар.
С изключение на едно съм съгласен на 100% с всяко едно пунктче) Тоя идиотски ник не ми се сменя,макар,че в момента представлява някаква жалка пародия( Ама и аз вярвах миналата година,че ще обърнем. Пепи,ако си наблизо мисля,че много грешиш с това:"ПРЕЗИДЕНТ-ПАЛЯЧО".Първото възможно тълкувание на тази дума е кукла на конци,с весел израз на лицето,служеща за забавление на малки дечица и за временно избавление на техните родители от тези дечица.Следователно палячото несъмнено върши нещо полезно:весели децата,а веселото настоение е гаранция за дълъг живот.
Буш забавлява единствено с огромната си тъпотия и то само тези,които имат време за губене да го слушат.Практически е донесъл персонално повече вреда на почти всеки жител на планетата,отколкото
произволно взет съвременен държавник.Под палячо може да се разбира и клоун от цирка,или детския театър.Професията е хуманна,трудна,изисква майсторство.Много я принизяваме,ако я сравняваме с една тъпоглава тексаска крава,по недоразумение управляваща най-могъщата страна.Всеки народ заслужава управниците си,така че американците могат да се сърдят само на себе си:не е луд тоя,който за втори мандат е избран,а само тъп...Лудите са избиращите.
Chicago, Seafoam е вложила доста труд за да помогне на начинаещи и не само.Забележката ти по отношение на нея ,ако не се извиниш естествено говори за тотална липса на възпитание:неуважение към жените се проявява в най-изостаналите кътчета на планетата.Лошо е да пренасяме отрицателните си емоции от неуспешни трейдове върху трети човек,при това жена,която с нищо не е заслужила подобно отношение. GL
Коментар