IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• seafoam

Edinstvenoto hubavo e che zasega malko se pritypi vyzhodiashtia trend. Az prodyljavam da tvyrdia che vse pak e vreme za po dylboka korekcia , loshoto e che ako mi udari stopa shte e bez men!

Коментар

• eur/usd

Май почна ??????? Корекцийката де .......

Коментар

• seafoam

Seafoam,това ти наблюдение е много верно.Като че ли Петър им клика с мишките да играят срещу тренда и като че ли още докато траеше оня неприятен рейндж(приблизително 9 месеца)точно Петър единствен им посочи изхода от него,и пак им е крив сега...Никой не може да бъде виновен на Чикаго,че бил продавал на 1.2520:за 9 месеца се ражда бебе,а на форекса тренд.И ако си го прегърнал от 1.25 здраво ,само си местиш стопчето(ПРОФИТНОТО!!!) и гледаш сеира на антитрендовите герои.Не съм го сторил,което не ми дава повод за заяждане и обиди към тези,които са имали перфектна прогноза.
        Seafoam, успех !

Коментар

• eur/usd

mislia che tova e po vagno ot tova na kade ste duha viatara - prosto zatova pitam

Коментар

• eur/usd

iwo - а ти откъдде си толкова сигурен че вече не съм прибрал печалба, или дори че не съм объърнал платната ?????

Коментар

• eur/usd

Petre , az ot igra sreshtu trenda izkarah 50% ot smetkata mi , dnes shte vyrna 30% ( ako mi udari vsichki stopove) . No naistina shte si pochina sedmica 2 dori da se izmykna dnes) A za ironiata maitap da stava , radvam se ako moite pari ot dnes otidat pri teb!

Коментар

• eur/usd

I az napulno poddurjam ideata za igra po trenda i pagubnite posledici za obratnoto. Izhojdam ne samo ot teoriata no i ot sobstven opit. Nai-presnia primer e che niakolkoto mi gubeshti sdelki otkakto eur vleze v tekushtia trend sa imenno ot kusi pozicii koito sum otkril vupreki principite si. Zatova si platih i sum dovolen che nauchih neshto. Sega sum long moje bi ot losho nivo 1.3029 no ochakvam pone 100 pips ottuk nagore. Gotov sum na posreshtna i po-dulboko slizane predi dostiganeto na 1.31+. Long sum i na GBP/USD sushto kusno vliazoh no shte vidim. Uspeh!

Коментар

• eur/usd

patar razbrah che si dalag - vaproscheto mi e dokoga? - lesno e da namerich posokata - a imach li podgotovka da pechelich ot neia

Коментар

• eur/usd

Аз ще бъда по точен от Петър

Никога не играи на sell с/у тренда!
                    и никога не играй на buy с/у тренда с ml по-малко от 3000% и ако не знаеш как!

Коментар

• chicago

Chicago, пожелавам ти като дойдеш на моята възраст ( 51 г.) да можеш да издържаш
                      поне толкова колкото мога аз.
                      Надявям се дотогава ще си натрупал достатъчно опит и ще преодолееш това си
                      качество да се заяждаш с тоя-оня когато нещата вървят против теб.
                      Не искам да ми се извиняваш - просто в момента нямаш сили за това...

Наскоро бях споменала за нашия чисто български индикатор, който действа ЖЕЛЯЗНО
                      когато тренда тръгва нагоре започва усилено заяждане с Петър.

Има ли някой който да не е забелязал това ???
                      http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• eur/usd

novichyk - опитах се да ти го обясня (да не играеш срещу тренда) съвсем добронамерено,но ти предпочете иронията и ината :-(

Коментар

• eur/usd

kas stop reverse 1.3050

Коментар

• eur/usd

Petre , taka e , igrata sreshtu trenda dava jertvi)

Коментар

• usd/chf

мисля че спада беше до тук!!!1111

Коментар

• seafoam

za Chikago:
                                s towa za seafoam weche jako se izloji
                                Jawno koj e pozakysal, ama nikoj ne ti e vinowen

Коментар

Working...
                                X