IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

ami CAD kakvoto moja spored men go napravi, ot tuk natatyk samo profit taking pri nego mi se struva ste ima. no ako eur.usd prodylji nagore bez da se spre i vyrne malko nqma kak da stane nomera : ( osven prez nqkoi kros da go skysavqm ama ne vijdam podhodqst.

Коментар

• Forex

Има и по-шантави неща в този бизнес. Чарлз Лебо и Дейвид Лукас описват в книгата си "Computer analysis of the futures market" някакъв доста успешен трейдър, който ползвал сигнали от своя "междупланетен телефон", състоящ се от празна бутилка кола със забучена в нея счупена антена. Всъщност те описват този случай в контекста на твърдението, че не е толкова важно какви сигнали за вход ще се ползват, при условие че се спазват останалите по-важни правила - контрол на риска, игра само по тренда и натрупване на печалбата. А този щастливец несъзнателно ги е спазвал - тъй като не можел да понася подигравките на колегите си, бързо затварял губещите си позиции и се оправдавал с лошите атмосферни условия или разни космически смущения. Когато случайно уцелвал печалба обаче я държал максимално дълго за да може да си го "върне". Всичко това го правило доста по-успешен трейдър от някои негови "сериозни" колеги.

Коментар

• Forex

Daywalker, стискам ти палци. Съветвам те и ти да започнеш Не знам дали се опитваш, но ако успееш, ще си хванал дъното )))

Коментар

• Forex

vse pak az nqma da lovq dyno, makar 4e ve4e bi trqbvalo da go nablijavame pone, tva da ne e Marianskata padina!!!! : ) pove4e ot 30 - 40 pipsa ne vqrvam da me otnese. poziciq kato vsqka druga.....

Коментар

• Forex

ami silite mi nqma da izdyrjat mnogo : )) no ve4e otvorih poziciqta tyi 4e ste opitam : )

Коментар

• Forex

Daywalker, сигурен ли си, че искаш да хванеш тая котва (както казваше Астор )

Коментар

• Forex

usd/cad 1.1839 LONG, stop at market ako eur/usd mine nad 1,3075
                4udesno mqsto za zaemane na dylga poziciq spored men. ako v eur/usd doide ve4e vse po-neo4akvanata ot pove4eto analizatori (no ne i ot men) dylboka korekciq potenciala na tazi dvoika e mnogo golqm. no kato na4alo i 150 pipsa mi se struvat dobra i postijima cel. a v eur/usd edin short ot 1,3044 sas stop 1,3075

Коментар

• Forex

lochoto na poziciite kogato ni niama e malkia stop i goliamata cel - nai veche go otnasia stopa

Коментар

• Forex

Иво, аз си имам позиция и няма никакво значение дали ще съм пред РС-то когато стартира.
                    Или не стартира...

Коментар

• Forex

izpusnal si da se podgotovich za goliamoto choo - vagno e da si na linia kogato startira

Коментар

• Forex

Здравейте всички!
                        Марио, прочетох какво си написал. Всичко ми се връзва, като само две неща искам да отбележа: 1. аз не ползвам осцилатори, освен RSI и то само за да видя къде се очаква забавяне на тренда. 2. Непонятно ми е ползването на седмична - там действието се развива с месеци. Може би все пак дава някаква идея за формиране на седмичен бар.
                        Коко, с интерес следя само анализите написани в този форум и то, защото мога да попитам как са направени по стъпки. Други анализа не чета. Е, случва се, ако имам няколкодневна печеливша позиция и се чудя какво да я правя, но това напоследък не се случва ))
                        Днес нямах време за форекса, но май нищо не съм изпуснал.

Коментар

• ДО АДМИНИСТРАТОРА

Благодаря на Администратора,че изтри поститга,който не беше от мен!
                          usd/cad
                          buy 1.1839
                          TP 1.2135/70
                          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• ДО АДМИНИСТРАТОРА

vzemi procheti malko kodeksa na pauk.ru - vavedi go za axept - pa togava trii

Коментар

• Strikes

Templar mersi za strajkowete

Коментар

• ДО АДМИНИСТРАТОРА

НАПРАВО МОЖЕ ДА СЕ ИСКА НОМЕРА НА КРЕДИТНА КАРТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Коментар

Working...
                                X