IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За простащината, за арогантността и...за още нещо

Питам ИНВЕСТОРА:
    Може ли след всичко цитирано по-долу от мен, индивиди като chicago да си се разнасят из форума като богове на анализа, които сме длъжни да търпим?
    Аз лично не мисля да оставя нещата да продължът така. Засега само с ирония и сарказъм, а след това ще видим. Защо при явни простащини не помагаме да се прекрати спора, а действаме по правилото - " Всеки да се оправя както може". Когато има ирония и опит да се каже нещо за да се коригира поведението на някой участник, е забавно и нужно, но когато се сипят явни обиди е недопустимо. Интересно зашо обаче оригинални постинги се изтриват, а това по долу си стои като гордоста на форума. МЕН МЕ Е СРАМ! А ВАС?

Прочетох този пост и отидох на работа:
    17.11.2004 - 08.33 - chicago:
    "Допускам,че ДНЕС ще започнем да пътуваме на юг.Затваряне на дневна под 1.2948 ще е първи сигнал за това,а потвърждение - пробив под 1.2840
    Цели - 1.2929 (10 МА)/ 1.2884(Tenkan - sen daily и 23.6% 1.2658 - 1.3006)/ 1.2870(38.2% фибо)/1.2851(Low 10.11.04)/ 1.2832 (50% фибо) / 1.2787 (61.8% фибо)/ 1.2764(Low 5.11.04) / 1.2735 (76.4% фибо)/
    1.2658 (Low 3.11.04)/ 1.2615 (Kijun - sen daily)/ 1.2527 (50 MA daily)/ 1.2435 (161.8 1.2658 - 1.3006)/
    За мен целите са в зоната 1.2497 (50% фибо - 1.1989 -1.3006) и 1.2435
    Тесен стоп на този пазар е несериозно - моят стоп е на 1.3170
    Позицията ми от 1.2983 (от снощи ) не е голяма,при пробив на 1.3015 ще допълвам в зоната 1.3125 - 1.3156 (ако изобщо го видим).Разбира се,при пробив на всяко фибо ниво надолу,ще допълвам.Сигнал за продажба имам,от техническа гледна точка ситуацията е ясна,фундамента е добър,Европа е в капан,идва Г20 този уикенд...
    Грехота е човек да се прави на голям професионалист и да не продаде евра от тези нива,а вместо това да убеждава народа как е купил евра от 1.20 или 1.25 или всеки ден си байва евра за по 30-40 пипса от текущи нива...
    Със здраве...Следващото ми включване ще е при достигане на ниво 1.2658"

Като се върнах намерих това:
    chicago - Простено ти е чадо...Ти не знаеш откъде изгрява слънцето...
    След малко еврото отлита на юг!Много здраво!Сигурно защото от 1.30 баба Гицка купува долари
    chicago - Пепи - спомни си колко пъти аз съм бил на правилната позиция,а ти в грешната посока.
    Благодаря ти за "милите думи",но според мен,след някой и друг ден пак ще се потопиш за незнайно колко време в мъглата,просто защото отново ще сбъркаш...
    А да не забравяме,че не си и човек на всичкото тогоре,доказвал си го многократно
    chicago - buy 104.63
    И то здраво...
    chicago - Пепи - печалбицата на "демото" ще я взема на 106++
    Айде сега беж да "плуваш в басейна")
    Или ще "дописваш книжката"???
    chicago - Споко бре момчета,до 1.40 пак ще продавам евра на"демото",може и до 1.50)
    Пепи - удоволствието е взаимно,като гледам как ти бъркам в мозъка и се гелпиш като ученичка...
    chicago - Момченце,не се дразни де,нали съм на "демо"...Няколко акаунта повече или по-малко - голяма работа...
    Момченце ли си,момичинце ли си - да си видял някъде да съм писам думичката интервенция?
    Не,такова животно нема...
    Пепи - купувай с компанийката евра от 1.30 че не останаха...
    Пепи -може ли да пишеш цифрички - къде си купил или ще купиш,стопчета и т.н.
    Ако ти тсиска -на твоето демо де,на Saxobank...
    eur/usd - цел 1.1900
    Ще доставя това удоволствие на публиката,да не ги затварям до това ниво...
    chicago - Бабо,не се ядосвай,противопоказно е за твоята възраст...
    Ама ти нали си в критическата....Явно си позакъсала доста...

Не искам да цитирам всичко, то си е там - стои си гордо, който иска може да иде и да го прочете.
    Единственото, което му е отговорила seafoam е:

seafoam - Chicago, пожелавам ти като дойдеш на моята възраст ( 51 г.) да можеш да издържаш
    поне толкова колкото мога аз.
    Надявям се дотогава ще си натрупал достатъчно опит и ще преодолееш това си
    качество да се заяждаш с тоя-оня когато нещата вървят против теб.
    Не искам да ми се извиняваш - просто в момента нямаш сили за това...

Наскоро бях споменала за нашия чисто български индикатор, който действа ЖЕЛЯЗНО
    когато тренда тръгва нагоре започва усилено заяждане с Петър.

Има ли някой който да не е забелязал това ???

chicago и до ден днешен не се е извинил на seafoam... Изводите си ги прави всеки сам.

Коментар

• ppp

Ами спазвай ги тогава и успех!!!
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• analiz za utre

dnes volativnost kato za pochiven den - utre v 9 dannite ot germania dali niama da dadat edno ramo na dolara? a sled takova spane sledva dobro krosche

Коментар

• Търся спешно Доктора!

Не търся теб, а онзи другия доктор, специалиста по критическите периоди при индивидите от женски вид
          Имам проблем с кравата, та ако може да ми даде едно " kompetentno " мнение

Коментар

• ppp

moga da ti kaga kolko sam zagubil kogato ne gi spazvam

Коментар

• eur/usd

Американската сесия пак го подкара с тези прави , пълна отврат.

Коментар

• Търся спешно Доктора!

Кажи, бе мурка, какво става?
                За какво си ме търсил?

Коментар

• eur/usd

sorry
                  short aud/usd

Коментар

• eur/usd

long aud/usd

Коментар

• eur/usd

Sega si vkliychix PC-to i napravo se ychydix , kakvo stava v foryma , ne sam si vkliychval platformata , obache ot tova koeto prochetox e/$ triiabva da e 1.30-50 , sega chte proveriia...
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Търся спешно Доктора!

Докторе тука ли си?
                        Трябваш ми спешно.

Коментар

• Forex

Иво, колко пари си спечелили с тези правила? Осредняването работи (поне за мен) освен ако не съм срещу много дълго насрещно движение!
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Forex

2 pravila vagasti nai veche za dnevna targovia 1 NIKOGA ne osredniavaite svoite zagubi. prodavaite ako ste srestu pazara . kupuvaite kogato ste uvereni v svoiata pravota 2 NIKOGA ne sluchaite chugdo mnenie . taka vie ste znaeto koga vachia trade ne raboti

Коментар

• USD/CAD

Удвоявам дългите /1.2158/ на 1.1828, ср. цена 1.1993.

Коментар

• Forex

USD/CAD continues to carve out fresh 12-year lows as Dodge comments
                                earlier this morning continue to ease the way for fresh CAD gains. Dodge also
                                commented on Canada"s strong economic fundamentals which has increased the
                                expectations of another rate rise in two weeks at the next BoC meeting on Dec.
                                7th. In response, Canada ten year bond spreads over US bond have widened to 34.9
                                bp and the best levels since Nov. 18th and widening from 27.9bp on Nov. 12th.
                                Traders will be looking for more clues on the rate outlook from Dodge when he
                                speaks later this week at the Senate committee on banking, trade and commerce.
                                USD/CAD has breached 1.1845 support to trade to 1.1832/38 with the next target
                                at 1.1815 and the July 1992 low. (See page for technicals.)
                                Seen helping CAD gains on the rate outlook is a strong CAD/JPY rally. The firm
                                JPY has dragged JGB yields lower on expectations that the strong JPY will stem
                                Japanese growth. JGB yields have dropped to 1.40% overnight and the lowest level
                                since March, improving the spread for CAD given renewed BoC rate hike
                                expectations. CAD/JPY has topped out at 87.20, up from 86.20 levels overnight

Коментар

Working...
                                X