За простащината, за арогантността и...за още нещо
Питам ИНВЕСТОРА:
Може ли след всичко цитирано по-долу от мен, индивиди като chicago да си се разнасят из форума като богове на анализа, които сме длъжни да търпим?
Аз лично не мисля да оставя нещата да продължът така. Засега само с ирония и сарказъм, а след това ще видим. Защо при явни простащини не помагаме да се прекрати спора, а действаме по правилото - " Всеки да се оправя както може". Когато има ирония и опит да се каже нещо за да се коригира поведението на някой участник, е забавно и нужно, но когато се сипят явни обиди е недопустимо. Интересно зашо обаче оригинални постинги се изтриват, а това по долу си стои като гордоста на форума. МЕН МЕ Е СРАМ! А ВАС?
Прочетох този пост и отидох на работа:
17.11.2004 - 08.33 - chicago:
"Допускам,че ДНЕС ще започнем да пътуваме на юг.Затваряне на дневна под 1.2948 ще е първи сигнал за това,а потвърждение - пробив под 1.2840
Цели - 1.2929 (10 МА)/ 1.2884(Tenkan - sen daily и 23.6% 1.2658 - 1.3006)/ 1.2870(38.2% фибо)/1.2851(Low 10.11.04)/ 1.2832 (50% фибо) / 1.2787 (61.8% фибо)/ 1.2764(Low 5.11.04) / 1.2735 (76.4% фибо)/
1.2658 (Low 3.11.04)/ 1.2615 (Kijun - sen daily)/ 1.2527 (50 MA daily)/ 1.2435 (161.8 1.2658 - 1.3006)/
За мен целите са в зоната 1.2497 (50% фибо - 1.1989 -1.3006) и 1.2435
Тесен стоп на този пазар е несериозно - моят стоп е на 1.3170
Позицията ми от 1.2983 (от снощи ) не е голяма,при пробив на 1.3015 ще допълвам в зоната 1.3125 - 1.3156 (ако изобщо го видим).Разбира се,при пробив на всяко фибо ниво надолу,ще допълвам.Сигнал за продажба имам,от техническа гледна точка ситуацията е ясна,фундамента е добър,Европа е в капан,идва Г20 този уикенд...
Грехота е човек да се прави на голям професионалист и да не продаде евра от тези нива,а вместо това да убеждава народа как е купил евра от 1.20 или 1.25 или всеки ден си байва евра за по 30-40 пипса от текущи нива...
Със здраве...Следващото ми включване ще е при достигане на ниво 1.2658"
Като се върнах намерих това:
chicago - Простено ти е чадо...Ти не знаеш откъде изгрява слънцето...
След малко еврото отлита на юг!Много здраво!Сигурно защото от 1.30 баба Гицка купува долари
chicago - Пепи - спомни си колко пъти аз съм бил на правилната позиция,а ти в грешната посока.
Благодаря ти за "милите думи",но според мен,след някой и друг ден пак ще се потопиш за незнайно колко време в мъглата,просто защото отново ще сбъркаш...
А да не забравяме,че не си и човек на всичкото тогоре,доказвал си го многократно
chicago - buy 104.63
И то здраво...
chicago - Пепи - печалбицата на "демото" ще я взема на 106++
Айде сега беж да "плуваш в басейна"
)
Или ще "дописваш книжката"???
chicago - Споко бре момчета,до 1.40 пак ще продавам евра на"демото",може и до 1.50
)
Пепи - удоволствието е взаимно,като гледам как ти бъркам в мозъка и се гелпиш като ученичка...
chicago - Момченце,не се дразни де,нали съм на "демо"...Няколко акаунта повече или по-малко - голяма работа...
Момченце ли си,момичинце ли си - да си видял някъде да съм писам думичката интервенция?
Не,такова животно нема...
Пепи - купувай с компанийката евра от 1.30 че не останаха...
Пепи -може ли да пишеш цифрички - къде си купил или ще купиш,стопчета и т.н.
Ако ти тсиска -на твоето демо де,на Saxobank...
eur/usd - цел 1.1900
Ще доставя това удоволствие на публиката,да не ги затварям до това ниво...
chicago - Бабо,не се ядосвай,противопоказно е за твоята възраст...
Ама ти нали си в критическата....Явно си позакъсала доста...
Не искам да цитирам всичко, то си е там - стои си гордо, който иска може да иде и да го прочете.
Единственото, което му е отговорила seafoam е:
seafoam - Chicago, пожелавам ти като дойдеш на моята възраст ( 51 г.) да можеш да издържаш
поне толкова колкото мога аз.
Надявям се дотогава ще си натрупал достатъчно опит и ще преодолееш това си
качество да се заяждаш с тоя-оня когато нещата вървят против теб.
Не искам да ми се извиняваш - просто в момента нямаш сили за това...
Наскоро бях споменала за нашия чисто български индикатор, който действа ЖЕЛЯЗНО
когато тренда тръгва нагоре започва усилено заяждане с Петър.
Има ли някой който да не е забелязал това ???
chicago и до ден днешен не се е извинил на seafoam... Изводите си ги прави всеки сам.
Питам ИНВЕСТОРА:
Може ли след всичко цитирано по-долу от мен, индивиди като chicago да си се разнасят из форума като богове на анализа, които сме длъжни да търпим?
Аз лично не мисля да оставя нещата да продължът така. Засега само с ирония и сарказъм, а след това ще видим. Защо при явни простащини не помагаме да се прекрати спора, а действаме по правилото - " Всеки да се оправя както може". Когато има ирония и опит да се каже нещо за да се коригира поведението на някой участник, е забавно и нужно, но когато се сипят явни обиди е недопустимо. Интересно зашо обаче оригинални постинги се изтриват, а това по долу си стои като гордоста на форума. МЕН МЕ Е СРАМ! А ВАС?
Прочетох този пост и отидох на работа:
17.11.2004 - 08.33 - chicago:
"Допускам,че ДНЕС ще започнем да пътуваме на юг.Затваряне на дневна под 1.2948 ще е първи сигнал за това,а потвърждение - пробив под 1.2840
Цели - 1.2929 (10 МА)/ 1.2884(Tenkan - sen daily и 23.6% 1.2658 - 1.3006)/ 1.2870(38.2% фибо)/1.2851(Low 10.11.04)/ 1.2832 (50% фибо) / 1.2787 (61.8% фибо)/ 1.2764(Low 5.11.04) / 1.2735 (76.4% фибо)/
1.2658 (Low 3.11.04)/ 1.2615 (Kijun - sen daily)/ 1.2527 (50 MA daily)/ 1.2435 (161.8 1.2658 - 1.3006)/
За мен целите са в зоната 1.2497 (50% фибо - 1.1989 -1.3006) и 1.2435
Тесен стоп на този пазар е несериозно - моят стоп е на 1.3170
Позицията ми от 1.2983 (от снощи ) не е голяма,при пробив на 1.3015 ще допълвам в зоната 1.3125 - 1.3156 (ако изобщо го видим).Разбира се,при пробив на всяко фибо ниво надолу,ще допълвам.Сигнал за продажба имам,от техническа гледна точка ситуацията е ясна,фундамента е добър,Европа е в капан,идва Г20 този уикенд...
Грехота е човек да се прави на голям професионалист и да не продаде евра от тези нива,а вместо това да убеждава народа как е купил евра от 1.20 или 1.25 или всеки ден си байва евра за по 30-40 пипса от текущи нива...
Със здраве...Следващото ми включване ще е при достигане на ниво 1.2658"
Като се върнах намерих това:
chicago - Простено ти е чадо...Ти не знаеш откъде изгрява слънцето...
След малко еврото отлита на юг!Много здраво!Сигурно защото от 1.30 баба Гицка купува долари
chicago - Пепи - спомни си колко пъти аз съм бил на правилната позиция,а ти в грешната посока.
Благодаря ти за "милите думи",но според мен,след някой и друг ден пак ще се потопиш за незнайно колко време в мъглата,просто защото отново ще сбъркаш...
А да не забравяме,че не си и човек на всичкото тогоре,доказвал си го многократно
chicago - buy 104.63
И то здраво...
chicago - Пепи - печалбицата на "демото" ще я взема на 106++
Айде сега беж да "плуваш в басейна"

Или ще "дописваш книжката"???
chicago - Споко бре момчета,до 1.40 пак ще продавам евра на"демото",може и до 1.50

Пепи - удоволствието е взаимно,като гледам как ти бъркам в мозъка и се гелпиш като ученичка...
chicago - Момченце,не се дразни де,нали съм на "демо"...Няколко акаунта повече или по-малко - голяма работа...
Момченце ли си,момичинце ли си - да си видял някъде да съм писам думичката интервенция?
Не,такова животно нема...
Пепи - купувай с компанийката евра от 1.30 че не останаха...
Пепи -може ли да пишеш цифрички - къде си купил или ще купиш,стопчета и т.н.
Ако ти тсиска -на твоето демо де,на Saxobank...
eur/usd - цел 1.1900
Ще доставя това удоволствие на публиката,да не ги затварям до това ниво...
chicago - Бабо,не се ядосвай,противопоказно е за твоята възраст...
Ама ти нали си в критическата....Явно си позакъсала доста...
Не искам да цитирам всичко, то си е там - стои си гордо, който иска може да иде и да го прочете.
Единственото, което му е отговорила seafoam е:
seafoam - Chicago, пожелавам ти като дойдеш на моята възраст ( 51 г.) да можеш да издържаш
поне толкова колкото мога аз.
Надявям се дотогава ще си натрупал достатъчно опит и ще преодолееш това си
качество да се заяждаш с тоя-оня когато нещата вървят против теб.
Не искам да ми се извиняваш - просто в момента нямаш сили за това...
Наскоро бях споменала за нашия чисто български индикатор, който действа ЖЕЛЯЗНО
когато тренда тръгва нагоре започва усилено заяждане с Петър.
Има ли някой който да не е забелязал това ???
chicago и до ден днешен не се е извинил на seafoam... Изводите си ги прави всеки сам.
Коментар