IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Gbp/Usd

mario - preinstalirah si pc to - pusnti mi molia te saita na sts i pouk ru

Коментар

• Gbp/Usd

Varna2,
      обърни внимание на gbp/jpy.
      Там можеш да намериш по лесно 60п.
      Само внимателно!
      Успех
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Usd/Eur

Попаднах случайно във Вашия форум и ми се иска да попитам нещо. Дали ще има някой да ми даде съвет? Ако обърна долари в евро и след това в лева ще имам ли някаква печалба или ще я загубя от таксите в банките? Съгласна съм и да останат парите известно време в евро, но не прекалено дълго. Предварително благодаря.

Коментар

• Gbp/Usd

Varna 2 - единственото което ме притеснява за момента е, че са на ход американците, а те доста продават $ в последният месец и половина

Коментар

• eur/usd

Аз докато не видя оформен тренд не влизам.
            Като се оформи, с една по-голяма сумичка се наваксва много бързо паузата.
            Препоръчвам да не се бърза със скъсяване и съвсем хладнокръвно да се изчака развитието.

Коментар

• Gbp/Usd

Varna 2 - аз също скъсих кабела от 1.8505 но ме изнерви и го затворих на 6 пипса печалба само но пак се оглеждам за скъсяване.
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Gbp/Usd

Удари ми стопа на късата, но пак скъсих от 1,8900, стоп 1,8940, цел 1,8835.
                Петре, съгласен съм с тебе. Виждам класическо начало на корекция. Притеснява ме малко това, че паунда и долара не вървят успоредно, но май и това си дойде на мястото.
                Успех на всички птички!
                Работа и заплата?

Коментар

• За МЕЧКИТЕ

systray - радвам се че съм ти помогнал да осмислиш някои неща.Пазарът не е само откриване на позиции, а в голяма степен е и игра на нерви и здрава психика.

Коментар

• За МЕЧКИТЕ

Петре, като изляза от тази сделка по един или друг начин ще понапиша какво мисля за това си влизане с/у тренда. Да ти кажа от сега, не са хубави неща Непрекъснато губя пари от нарушаване на основни правила. Последния път ме попита какъв ми е акаунта и ми каза, че трябва да изгубя 100 /сто/ пъти по толкова, за да науча правилата и да ги спазвам. Тогава накакси втората част ми мина покрай ушите, но май започвам да разбирам какво имаше предвид

Коментар

• За МЕЧКИТЕ

systray - и аз съ къс от петък със ср.цена 1.3255 :-)
                      Малко ми е дискомфортно да седя къс на тоззи тренд , но съм повече от убеден че ни предстои една по-сериозна корекция.

Коментар

• За МЕЧКИТЕ

Hahaha
                        Петре, здравей. От петък имам къси със средна 1.3257. Разликата от петък е преместения стоп на 1.3295, което ме прави доста по-спокоен.

Коментар

• За МЕЧКИТЕ

Има ли все още Мечки или са заспали вече зимен сън?
                          Идва момента за корекцията, а Вие дремете.
                          При пробив на 1.3235 се очаква рязко падане до към 1.3150/70
                          Но при пробив на горната част на фрактала - 1.3265 ще трябва пак да се криете по бърлогите.
                          Аз лично съм мечка днес.

Коментар

• za exsperta

и да не го прави на демо той е настроен на 0.01лот така че няма да загуби кой знае колко но със сигурност ще загуби ако играе на реална защото настройките му не са перфектни
                            Успех

Коментар

• za exsperta

georgi ekperta se mru6ti za6toto iska da ba4ka i da pravi kinti,a ti ne si mu kazal.
                              otidi na nastroiki i markiraj vklu4vane v realna targovia-togava 6e se usmihva!PARVI TOVA NA DEMO MEN.............za6toto si e ......razbira6 li.

Коментар

• Gbp/Usd

Станимир не виждам нищо обидно в думата чат. Инвестора си е такъв какъвто си е и отразява визията на мениджмънта си и ако съдим по борсовите котировки на акциите му се справя добре.
                                Що се отнася за това че моята визия се различава смятам че имам право на конструктивна критика и лично мнение. А що се отнася до обидите които изричаш смятам че е мъжки да ми ги кажеш в лицето а не да пълним форума с глупости.

Чакам вход за дълга в кабела или еврото. Смятам че ще пада жътва чак при новите работни места като се аргументирам със закона на Оукън а ако се абстрахираме от него някак е нелогично след предните 300+к да има такъв ръст - то ако върви така няма да остане безработен там. Само едно лирическо отклонение гледайки новият бг проекто бюджет виждам как законите не важат при нас. Имаме голям ръст на нови работни места страхотни макро показатели и отрицателни парични потоци - но всичко това е резултат на затягане на финансовата дисциплина и си е смешен популизъм няколко месеца след като си задължил работодателите да се регистрират в ной и да излезат на светло да парадираш че си се справил с безработицата както е и смешно да се биеш в гърдите с увеличаване на минималната работна заплата което е само тежест за данъкоплатеца тъй като надали някой работи за толкова.

Пазара е калкулирал в момента около 150-180к нови работни места а може и да мине 200 ако се слуша ентусиазма на ройтерс. Така че ако до тогава не видим 1.35 то това ще е добра възможност за игра на фундамент.
                                Успехи

Коментар

Working...
                                X