If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
do mario i supertrader - blagodaria za pomochta - imah problemi s harda-imah i chervei vatre-iavno tova rovene mi nosi kompania mersi supertrader - kam kraia na sednicata ste mi triabva pomocht za eksperta
До Таня - половината в долари а другата в евро, но по-рано е трябвало да стане...Много е лесно да се каже постфактум..А най-добре е парите да се инвестират в нещо на което цената му върви нагоре.България ще влезе в Европейския съюз и предстои и доларите и еврата да се обезценят......
Ti se poiiavi nai-posle .Ako te valnyva i iskash da si pysnesh experta , moga da pomogna , biiax chel che si izvadil liniite a tochkite ne .Az sam mnogo na vie s PC-tata , no yspiiax da go pysna ..
D.Y.F-091066
Коментар
Безпристрастен наблюдател
Usd/Eur
Напоследък доста хора задават въпроса на Таня. След като и хората които не се занимават с forex започнаха да се интересуват от обръщане на USD в ЕUR, струва ми се че сме пред обръщане на тренда. Поне така гласи една от теорите за пазара- дребния инвеститор винаги греши - продава при най-нисък и купува при най-висок курс.
Таня,
Банките използват кръстосан курс през лева.
Както и да ги въртиш,според мен,ще плащащ само комисионни.
Обърни ги в лева и чакай.
Това е само мое мнение,може и да греша.
Успех
Коментар