IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Системата

Да бе, защо пропускате да споменете, че платформата на Евър редовно не приема поръчки при новини или по-сериозно движение на пазара с аргумента "няма връзка със сървъра"

Коментар

• Do Don Carlos

Доне, а на какви правила е базирана системата ти, ако не е на Форекс правила?
      Ти не ги слушай крутиците, мене слушай Разказвай, ще черпим.

Абе какво стана с оня Тошо от зората на форекса? Де се изгуби тоз човечец
      Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
      Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• Нов FOREX анализ

Продажба на gbp/usd от 1.9314 стоп 1.9440, цел 1.9014

Коментар

• Системата

Не се заблуждавайте, системата на Дон Карлос работи много успешно, стига да имаш достатъчно пари в сметката си и да спазваш правилата за удвояване и затваряне на позициите. Аз лично колкото пъти съм спазвал правилата съм излизал на печалба. Напоследък се уплаших да играя срещу тренда и затворих на загуба.... Всичко зависи от психиката на играча и от това, доколко е сигурен в себе си. В противен случай каквато и система да използваш задължително губиш, няма друг вариант. И нито графичния анализ може да ти помогне, нито фундаменталния, нито японските свещи.... Още по-малко пък мненията на големите капацитети по форумите....

Коментар

• Kiki = Chicago

Kiki = Chicago - 99% съм убеден

Коментар

• TRADER.BG

До тук, има само положителни отзиви. Искаше ми се да чуя дали имат някои недостатъци. Ако има и недоволни USERи е добре да си кажат мнението, щото много хубаво не е на хубаво
              Това е в кръга на шегата.

Благодаря ви за изразените мнения. Ще очаквам още коментари за TRADER.BG /ФК ЕВЪР/.

Успех на всички

Коментар

• за Дон нам кой си

нищо лично момче.просто не приемам някой си да излива откровени лъжи в пространството с което заблуждава по-неопитните.

Коментар

• e/$

Kakvo se chyva za jp shte intervenirat li ?? Pak sam bez flextape .. izviniiavam se...Ne misliia che shte ima intervenciia , no za idnata sedmica im e vreme.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• fostarfx

В случая не става въпрос за тебе, а за някой си кики.
                    Успех!

Коментар

• TRADER.BG

Аз търгувам с тях от лятото и до сега не съм имал никакви проблеми, не са спирали да дават котировки независимо колко бързо се движи пазара. Коректни са във всяко отношение. Предимство е и че ако ти се скапе компютъра или интернета винаги можеш да идеш в някой клуб. Единствения недостатък е че е малко тромава платформата.

Коментар

• Дон Карлос

Разбирам
                        Успешни сделки пожелавам
                        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• ;-)

Done, zavist .... moje bi! no zloba me vlagam s teb i predi sme kometirali kak targuva6 na men mi e iasno!

Коментар

• TRADER.BG

Аз съм много доволен от ФК Евър Ад. Имах открита сметка до преди 2 седмици. Ще споделя как избрах тях:
                            1. Имат web-базирана платформа, на това условие отговаря само делтасток в България.
                            2. Изпълняват коректно всички поръчки за разлика от делтасток.
                            3. Търговията не е на лотове, единствена в България.
                            4. Три пипса спред на EUR/USD.
                            Предимствата са ми степенувани по важност и поради това февруари отново ще открия сметката си.

Коментар

• Марио Димитров

Ще кажа само, че системата съм разработил аз и не е подчинена на никакви форекс-правила.
                              Плод е на многомесечен труд. Съжалявам, но едва ли ще кажа нещо повече при такива
                              реакции от страна на неидентифицирани гастрольори. А на въпросния кики ще кажа, че
                              и в GBP/NZD бях дълъг от 3 август и от 2.8258. Това обаче хич не ми попречи снощи да
                              зарворя на приличен профит. И още нещо. Не само в еврото, а в още 4 инструмента съм
                              накупил долари и смятам да затворя с подобни, дай боже и по-добри печалби.
                              Съжалявам, Марио, че няма да получиш отговор, но така ще е, докато Форумът е място
                              за изливане на злоба и завист /чисто нашенски патент/, а не за обмяна на опит, да речем.
                              Желая ти успех!
                              ПП. От около година нямам позиция, затворена на минус. А от предишната къса GBP/NZD,
                              21 - 29 юли направих 4092 долара. Впрочем, сделките ми са публикувани.

Коментар

• gledai kakvi pe4albi pravi... kak da se udavi

Типично по български
                                Любимо занимание-да се гледа в чуждата паничка.
                                Всеки търгува според сметката си.
                                Ако аз и Вие нямаме по 50-100К сметки,не си мислете,че и други ги нямат.
                                "Всяка жаба да си знае гьола"
                                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Working...
                                X