IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за Дон Карлос

Казах това защото от постовете които правя примерно аз с предложения за търговия над 70% са успешни ето преди малко отворих дълга и съ вече +30п уцелих удачния момент и го постнах. Но когато сгреша тук веднага почват заяждания а е факт че последните 3 месеца нямам тотал под 300п. Мисля че и дона след като е доволен е успешен.

Коментар

• за Дон Карлос

Май е безсмислено да се спори по този въпрос, но може да се направи една елементарна проба. На демо си открийте по една сметка с 10000 долара, започнете с 0.01 лот срещу тренда, удвоявайте на всеки 100 пипса и затваряйте на печалба винаги, когато излезете на такава, която бихте реализирали от първия си лот. След затварянето се оглеждайте за нов вход, пак с 0.01 лота. Ако някой фалира, спазвайки тези правила, да ми се обади да почерпя.

Коментар

• за sistemite

az sam gubil ot dobaviane (nai veche na dnevna) - tova ne znachi che niakoi na nochtna ne moge da pecheli

Коментар

• за Дон Карлос

Не искам да ставам адвокат на Дон карлос още повече не го познавам лично но само ще добавя че не е редно да се съди за една система без тя да се пазнава. Казвам това защото съм играл по подобен начин като съм имал винаги хеджиращи поръчки - защо да не си къс без стоп в евродолар например ако си дълъг в кабел. Не знам всичките му позиции за което нямам морално право да коментирам играта му смятам че и другите не би трябвало да оплюват различното без да го познават. Петър е прав че само големите могат да си позволят такава игра и за това не ми е практика - за големи нямам в предвид пенсионни фондове и от сорта защото те не играят на форекс Петре а иначе си много прав в това което каза

Коментар

• за Дон Карлос

Марио, аз не знам защо така искаш да прекратиш темата. Този въпрос е основен. И мисля, че точно тук се съдържа зародиша на дългогодишното участие на играча в пазара.
            Изхождам от историята и работата, която върша, няма институция, която да не се е прецаквала, на добавки срещу тренда, ако това е било нейна политика. Повечето валутни бюра по света спазват свои вътрешни правила и там категорично е забранено да се добавя срещу тренда. Каква е гаранцията, че някой ден ще избиеш. Ами ако не стане? Тогава просто се стига до един процент загуба за бюрото, при който главният дилър изгърмява като бушон. Завинаги и повече никъде в големите бюра не го вземата на работа. Става самостоятелен играч, но да си сам е много много много по-трудно. Вярвай ми!
            Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
            Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• за Дон Карлос

Петре, в последно време установявам че сме на едно мнение. Нека всеки с претенции, че има опит да се съобразява и с факта, че форума се чете от хора, които го нямат. Системи с добавяне и усредняване на загубата не може да не доведат до фалит някой ден. Аз поне не съм чел за някой от големите трейдъри,които препоръчват подобен начин на търгуване. Усредняването не е фатално само при акции, защото там няма левъридж и там няма гаранци, че няма да се уцели тренд.
              Не мога да разбера защо се търгуват странни кросове. Не съм виждал Лари Уилиамс да търгува паладий или овес примерно.

Коментар

• Do Don Carlos

Имам предвид същите ти умения дето очевидно са уникални, ама по тренда, ако тръгне срещу теб, тогава добавяй и прави тези дълги повторения от добавяния. Без стоп ама по тренда си е определено единственото което все още не ме е предало, но аз след -75 пипса затварям, не добавям и търся друго влизане или друга двойка. С концентрация на капитала в една сметка. Без хеджиране и разбира се с това, което наричам Да ти шарят очите и да ти чатка пипето.
                Кажи Доне, защо не по течението, а така както ти го правиш. Аз съм нов. Не съм те чел преди.

Коментар

• за Дон Карлос

Научете се да уважавате чуждото мнение и решение.
                  Така е решил-добре.
                  Вас какво ви бърка.
                  Това си е негов проблем.
                  Играе и пуска постове как го прави-добре.
                  Дайте сега да сдъвчем,предъвчем.
                  Предполага се,че всеки който се занимава с форекс е пълнолетен
                  и с това носи собствената си отговорност.
                  Знае,че поема риск и го прави по собствено желание.

Не смятае ли темата за изчерпана
                  Поздрави
                  Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Нов FOREX анализ

Влязох с малко дълго евро доларче с цел 1.349
                    Дано стане да утре Успехи

Коментар

• Нов FOREX анализ

Мариане в грешка си , кабела е за нагоре.

Коментар

• Do Don Carlos

Аз мисля, че си е чисто самоубийство и един прекрасен ден увлечен от това, че Не може да няма корекция, ще те доведе до занулен акаунт. Колкото повече си загубил, толкова повече тежи и не можеш да се откажеш. Ето тогава идва и края. Това е Форекс, тука има само едно - таланта на спекуланта. Който го няма, да се отказва докато не е загубил години и в един момент се запита, Абе аз не можех ли да направя нещо друго като не съм за Форекс.
                        За мен тази система не зависи от това колко пари имаш. Има не един пример, в който тренда е толкова дълъг, че е довеждало до масово уволнение на цели бордове от директори на валутни отдели, спазвайки точно подобен род упорство на игра срещу тренда.
                        А да попитам? Защо трябва да се купи срещу тренда, когато може да вървиш по течението. Нагоре и после надолу и пак и пак.

Коментар

• за Дон Карлос

Дон Карлос,

Би ли споделил колко общо е отрицателният суап от позицията в NZD? Желая ти успех!
                          The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат

Коментар

• System

Интересно, и аз си мисля за нещо подобно от няколко дни.
                            Искам да попитам: има ли някой, който да може да напише експерт за мета, който да го прави това удвояване на залога автоматично при загуба?
                            И има ли команда, която да генерира случайно число?

Коментар

• за Дон Карлос

Ще си позволя да взема отношение по въпроса за стратегията на Дон Карлос.
                              Не го познавам и не зная с какъв ресурс разполага,както и не зная какви са му приходите и разходите.
                              И не ме интересува НО
                              1.По неговата система на търгуване се реализират най-големите загуби,особенно от начинаещи
                              2.Този начин на търговия е характерен за ГОЛЕМИ институционални инвеститори като пенсионни фондове,застрахователни компании и т.н.т. на които ежемесечните приходи надвишават в пъти разходите им,достатъчно са богати и имат огромни количества свободен ресурс, което им позволява да приемат тази стратегия.Те могат винаги да добавят,удвояват и Н-яват защото разполагат с инструменти като ПАРИ и ВРЕМЕ. Всеки който разполага с достатъчно и от двете, просто няма как да загуби.
                              Но нека всеки сам си предцени до колко отговаря на тези 2 задължителни условия
                              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• System

http://www.ildado.com/martingale_system.html

Коментар

Working...
                                X