IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

затворен останалата 1/2 къси на + 1 пипс

Коментар

• forex

чака ни препускане - времето и посоката засега на са ясни

Коментар

• forex

цел 1-1.3418 цел 2 -1.3387

Коментар

• forex

Согласно последним данным IMM, число шортов по доллару против евро, фунта и канадского доллара снизилось, а по отношению к австралийцу, йене и франку - выросло. Число лонгов по евро снижается уже 3-ю неделю подряд, за отчетный период снижение составило 24% до 24.485 контрактов (против 53.465 5 недель назад). Лонги по фунту снизились на 2% до 32.775 с 5-летнего максимума на прошлой неделе, а количество длинных позиций по CAD упало на 20% до 23.631. Количество лонгов по йене взлетело на 19% до 39.360. По AUD и франку рост составил 1% и 0.4% до 30.974 и 38.938 контрактов соответственно
          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• EUR/USD

малко обяснение -затварям 1/2 на далаг бар с цел фиксация на средства

Коментар

• EUR/USD

Продажба @ 1,3442, стоп 1,3470, цел 1,3250(хаха).
              Работа и заплата?

Коментар

• forex

фиксирана печалба 7 пипса на 1/2 от касата

Коментар

• forex

"Това го казвам по повод стратегиите на някои от тук пишещите как откривали в двете посоки и от печелившата взимали 100 а удвоявали губещата"

Ами, всичко това е много хубаво, само че моите сметки не са на нула, без да спазвам Вълнова теория, макар че ми е добре известна.
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• е/s

къса 1 лот1.3445 стоп+стоп реверсе на 1,3465

Коментар

• Анализи

Здравейте и честит празник.
                      Моето очакване за USD/CHF е да започне задълбочена корекция,която ще свърши към около 1.23.
                      Желая успех на всички.....
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• forex

Ще дам няколко съвета на начинаещите след като по опитните само им гледат сеира-искам само да обърнат внимание на факта че стажа ми е 3 мес а сметката на 0-така че спокойно може да подминете написаното
                        Изучете въновата теория не пренебрегвайте 100 г традиции
                        Това го казвам по повод стратегиите на някои от тук пишещите как откривали в двете посоки и от печелившата взимали 100 а удвоявали губещата
                        Не се водете по прогнозите на опитните те са обвързани с тратегията на игра а едното без другото няма грам стойност
                        Давам пример като искам да да използвам случая да благодаря на уважавания от мен п караиванов(да не го тъкува благодаря “благодаря много ми помогна”
                        Та помолих го да ми даде идея с останали 150$ как да се измъкна
                        Прогноза ми даде но не съобразена със сметката
                        Слагайте стоп
                        Първоначално търгувайте в канал –така целта ще ви е по ясна-мястото на влизане също-в долна или горна част на канала-за стопа също
                        Ако сте със слаби нерви изключи рс
                        Не търгувай всеки ден но следи всеки ден
                        Естествено всичко това не съм го измислил аз за това му отдайте нужното внимание

Коментар

• Анализи

az za sega nabludawam stroeja na besiloto na dnewna i utre.... hanging man

Коментар

• Анализи

Много благодарности само ориентир ) 10х

Коментар

• Анализи

заио 1. нема такова нящо -очаквана интервенция 2. никои и понятие си нема на къде ще тръгне пазара 3.ако пазара не може да пробие върха 1.3463 ще започне поетапно затваряне на дълги позиции , което може да го отведе под 1.3228 а това ще доведе до масово отваряне на къси и гърмеж на стопове 4 ако желаеш диапазон за деня чети ситибанк ,ако желаеш цел чети мизухо 5. отвори forexpf.ru za analizi , но нека те ти служат само за ориентир на мисленето 6.ако искаш да играеш реал парво се научи да не губиш , а след това да печелиш 7за да изпълниш т.6 не ти трябва да знаеш посоката , а да придобиеш достатачно познания за това как работи пазара , както и да си имаш свои собствени методи и система на търговия , т.е ще ти се налоги да отделиш доста време на четене 8 .на бг литература почти нема така че ползваи руска по интернет от саита kbpauk.ru 9.след като минеш т.8 тогава можеш поне малко да си сигурен в правотата на това което говориш 10. успех в труда

Коментар

• Анализи

тези вече ги видях някакви другХи

Коментар

Working...
                                X