IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Do iwo

Страны ОПЕК переходят на евро Валютный рынок

16:40 06.12.2004

Согласно исследованию Банка международных расчетов (Bank for International Settlements), азиатские ЦБ и страны ОПЕК могут увеличить долю евро в своих резервах. "Сокращение спроса на ценные бумаги США в августе было свидетельством того, что азиатские ЦБ и экспортеры нефти начали переводить часть своих активов из долларов в евро", - отмечается в исследовании.

Эксперты банка указывают, что если процесс накопления евро и одновременного сокращения покупок американских активов будет продолжаться, то у США могут возникнуть серьезные проблемы с рекордным дефицитом счетов по текущим операциям. Объем долларовых депозитов членов ОПЕК в банках, обслуживаемых Банком международных расчетов, понизился во 2 квартале 2004 года до 61.5% от общего объема депозитов. Доля депозитов в евро выросла к июню 2004 года до 20% по сравнению с 12% в июле-сентябре 2001 года
    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Do iwo

iwo кажи честно - знаеш ли бройката на демо сметките, които си занулил???
      A поне последните 2 месеца ???
      Какво правиш всъщност?

Коментар

• Do ддддд

изчетох я с кориците - това което поствам е оттам - мерси много добра книга

Коментар

• жоро

на това му казвам позиция с застраховка - просто ме смущава една фигъра на графиката- затова некст входа ми е толкова високо

Коментар

• Do iwo

iwo прочете ли книгата, както обеща???
            Щото ми се струва, че даже не си я почнал

Коментар

• жоро

не това е един от многото методи -но не и в този случаи -погледни колко близко е максимума а там ми е стопа с вход

Коментар

• Волатилност

следващата ми къса ще е на 1.3455 със стоп и обратен вход на 1.3466 - не ме интерисува колко още съм могал да спечеля , а единствено дали ми ръсте сметкатапри пробив отдоло на дневнич диапазон пак съм къс със стоп на линията на диапазона

Коментар

• За Жоро и входовете

са е кофти време за позиция

Коментар

• До Дон Карлос

Доне здравей!
                    На Оандата с 300$ сметка може да се правят сделки за buy/sell на 1$. Няма комисионни, само лихви.
                    Казвам го това за да преосмислите тезата за "Необходимост от голяма сметка за да се играе по системата на Магинтейл". Мисля, че ще се съгласиш.

Моля те сърдечно, остави кой какво казва и обясни човешки стъпките ти при търгуване.
                    Интересува ме и случаят ти с gbp/nzd. Кажи ми моля те, как и на какви нива влизаше отново и отново. Ще бъде добър пример. Когато цифрите говорят и боговете мълчат

Ще се радвам ако споделиш.

Коментар

• За Жоро и входовете

Ей точно сега не бих открил позиция !

Коментар

• Волатилност

Примерно твоята система доколкото разбирам е да скалпираш движението от периферията (H или L от 00.00h до сега) към центъра. В този случай гониш печалба от от 15-20 пипса, значи стоповете ти трябва да бъдат 5-7 пипса.

Става въпрос за money management, който важи за всяка система. Независимо дали стоповете ще са 5 или 100 пипса

Коментар

• Волатилност

хаи лоу - имам си и диапазона от предния ден както и възлови нива от 1 седмица назад-не ползвам индикатори -предпочитам простотата

Коментар

• жоро

ако имаш впредвид дали да слагаш стопове - да задължително -въпросът не е дали а къде , а по важния въпрос е входа ти - да си избереш сам входа а не пазара да ти го поставя на база емоции - оттам идва правилния стоп - тои ти намалява риска - целта е да си прибереш печалбата а не да я максимилизираш-поне на 1-во време - размера на позицията ти зависи от степента на увереност в правилния си избор , от волативността и един куп др фактори - откриваи една и саща позиция и не добавяи докато се научиш да играеш - приемаи загубата веднага ако не си прав-затваряи позицията на части ако си прав....

Коментар

• Волатилност

Това за средната линия добре, но между какво е среда - close цени или high / low?

Коментар

• Волатилност

риск -печалба - това не е система - риска може да ти е супер малък и да губиш нон стоп

Коментар

Working...
                                X