IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Виц

Пасе си овчар стадото сред тучни ливади.По едно време спира луксозен спорт ютилити вехикъл. Идва при него младеж с костюм и лаптоп отива при овчаря и казва.
    - Дядо, ще ми дадеш ли една овца ако ти кажа за твоето стадо колко овце имаш плюс прогнози до края на годината, което ще ти е страшно полезно.
    Съгласил се овчарят. Младежът извадил лаптопа конектнал към сайта на наса, направил сателитна снимка на стадото, разделил броя на всички крака на 4 направил модел на размножителната способност на коча изследвал популяцията на вълци в региона и казва на овчаря :
    - Дядо, имаш 1 328 овце. 328 по северния склон и 1000 на поляната след утре сигурно ще загубиш 150-200 ама не се коси до края на годината ще се родят агнета и ще имаш над 1 400. Сега в отплата искам една овца. Добре казал овчаря - вземи я. Избрал си пича една - а овчаря му казва - а сега ще ми я върнеш ли ако позная какво работиш. Замислил се младежа и се съгласил. Овчарят казал - ти си форекс консултант. Я - казал младежът- как позна. Ами много просто - идваш тук без никой да те е викал - искаш да ти ти се отплатя за информация и на която аз знам отговора -то и аз си знам стадото колко овце наброява - а на всичкото отгоре нищо не разбираш от моят бизнес - хайде сега върни ми кучето.

Коментар

• e/d-до неграмотен31

a ako beshe slojno shtqh da se zanimawam s neshto drugo )

Коментар

• e/d-до неграмотен31

mi da ama na men mi sa wijda 1.3130 .... she widim...

Коментар

• e/d-до неграмотен31

Петров да го селнеш не е трудно.Една клавишка и ....готово.Ама после става сложно.

Коментар

• e/d-до неграмотен31

neznam koi e spokoen i koi ne.... az go selnah

Коментар

• e/d-до неграмотен31

Групата се събира в обора на ТКЗС-то на с.Овчар и от там поема в акция.
              За момента имат проблем с продовоствията.А нямат и БЕЗИН да запалят трактора(разбирай нямат КЕШ).
              Така че чакай инфо по Васильов ден.Тогава може да гепят някоя гъска от 'сиганина'.Ще хапнат.
              А пък може и бензин някой да и даде назаем.

Коментар

• e/d-до неграмотен31

Неграмотен по-спокойно....Аз не се" пьна "както казваш ..а и няма за какво да го правя..И едно е да споделиш виждането си ,друго е да го натрапваш...Това исках да разбереш...Но се оказа трудно за теб..

Коментар

• e/d-до неграмотен31

Koko Kokvo stana s grupata koiato shteshe da igrae realno . Postvai niakakvi prognozi rezultati!

Коментар

• e/d-до неграмотен31

Марио както казах и преди не ме интересуват чуждите 'прогнози'.
                    А -ДР вместо да се пъне нека да се поогледа.
                    $ все още е надолу до към 1.3350+евра.после корекция и след това ....продължение.

Коментар

• e/d-до неграмотен31

Върни се и прочети за неделя-какво да правя
                      да поствам едно и също ли?като теб?
                      Или искаш инфо как да играеш?
                      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• e/d-до неграмотен31

Марио, btw ти ми звучиш все едно твоите прогнози ги вадиш на боб,а?
                        много интересно как ще дадеш прогноза за днес следобед като за това ти е трябвало инфо от сутринта?
                        е може де.като помолиш "сигънина" да ти хвърли един БОБ!

Коментар

• GBP/CAD

Sell GBP/CAD at 2.3590/2.3640 Stop 2.38 target 2.23--
                          GL

Коментар

• GBP/CAD

GL

Коментар

• GBP/CAD

GL

Коментар

• e/d-до неграмотен31

Заболяха ме ушите от теб,ще трябва доктора да раздава хапчета
                                след малко
                                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

X