IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• майничката

аз не съм но знам кои е))

Коментар

• майничката

Иво много ми е интересно как така бързо ти се изтри поста с грешката в дъргавното и че си на стадиона и се появи че утре е държавното, ти да не си ...............

Коментар

• майничката

и аз може да намина))поздрави за реакцията

Коментар

• iwo

ОК)) Търси ма на корта, аз съм един от двамата финалисти)) Няма да ти е трудно))
          Лягам си, дасвиданя))

Коментар

• майничката

има финал на държавното утре

Коментар

• майничката

Може и един тенис да изиграем. Какво ши кажеш?))

Коментар

• iwo

А не мога ли да те посетя дирекно в клуба, а???))))))

Коментар

• Марлос

032-644276 телефона на Аинщаин - питаи за физика от шекеря

Коментар

• майничката

бряяяяяя, аз какво ви думам, а? Поне за "упорит" имам право. Ивоооо, иво хубаво е, че поне разбираш от майтап, а и бая го носиш, мноо ма кефиш. С теб взаимно мое се гъбаркаме до понделник сутринта))

Коментар

• Марлос

Марлос споко бе човек. Ако искаш виж се с мене. Обади се бе брато на адрес: Пловдив, бул."Руски" № 69, ІІ етаж, стая 4, аз съм Алберт Айнщайн. И кажи на санитарите повече да не ме бъркат с оня самозванец от отсрещната стая, че ще им счупя главите когато успея да си развържа ръкавите на ризата!
                      Туй е, ма душа, и да знайш: мойш или да ми платиш тока кат си толкова ербап на Енергото, или да краднеш жицата, ама двете наедно нидей да прайш, щото Асан от Аджисан маала ша ти чупи главата. Той откупи от бат'Сали от Шекеря изключителните права да крадне жицата на Енерго "Юг" и то още лани, преди Айшето да роди осмото дете. Тъй че опичай си акъла. Няма да прайм сигански работи сига я! Да не сме от хелзингския комитет...
                      Я сиктир от тука

Коментар

• майничката

ако утре се върне от бронск с три негърки пеещи химна

Коментар

• майничката

iwo и ти ни кефиш)) "умен" и упорит, продължавай все така
                          Хайде лека вечер и не си кривете душата, от време на време да се поразпуснат нервите не е зле, нали Докторе?)) По-добре ли си сега? Той Марлос е наш човек, нема да се плашиш))

Коментар

• пиво

1. Никой, който е на една маса с мен, и през ум не му минава да плати сметката.
                            2. Дразнят ме всички тиквеници.

Лека вечер, пиво, вайвайвай

Коментар

• Марлос

Марлос с добро ти казвам - погрижи се за себе си и спри наркотиците ..
                              И не забравяй ако можеж в момента да възприемаш че този форум не е за психични отклонения и наркотични проблеми ..Ще направиш добри за себе си като се излекуваш !!

Коментар

• майничката

ама ги научи преди това да пеят химна

Коментар

Working...
                                X