IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -DR

Sorry !!Не исках да кажа нищо високомерно или хвалебственно за себе се .Извинете ме - приемам критиката -просто малко се ядосах ..а не трябваше ..Не ми е в стила .

Коментар

• GBP/USD

да не се разсейваме че момента е сериозен

Коментар

• EUR/USD

Сложих лимит продажба на 1.3350 (ако стигне) за удвояване на късата от 1.32 от Петък.
        Успех
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• GBP/USD

Limit Sell 1.9256 t/p 1.89 stop 1.9325.

Коментар

• -DR

Докторе, Камен ми взе думите от клавиатурата Помниш ли, че Чикаго преди да скъси самоубийствено се хвалеше че си е купил колибка в Родопите?
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/USD

Sell 1.3306 stop 1.335 t/p 1.30.
              Успех и късмет желая на всички.

Коментар

• -DR

Докторе, това последното от сиганина не беше за тебе , а за един американски град (Градът на ветровете). Не бива да отговаряш и да се засягаш без да прочетеш какво пише.
                Бъдете по-толерантни един към друг и щадете нервите си. Преди час ми се изпълни сел 2лота(20к)
                от 1,9240. Малка позиция ,но от сърце.

Коментар

• Неграмотен 3

абе кретен - я вземи се скрии - тук пари не дават - тач 3-ка защо си я сложил - без теб форума е по добър определено -- напиши си и ника с главна буква и го промени- Негросмотан

Коментар

• Неграмотен

Неграмотен не сьм свикнал да препрочитам написаното и ако има правописни грешки те са по време на писането..Ако с това сьм нарушил високите ти езикови и интелектуални изисквания .. Sorry.. Не мога непрекьснато да ти следя патологията за да ти отговарям -но ще ти кажа едно -не си прав...
                    Мартине прав си - много време му отделихме но какво да се прави и нещастниците имат нужда от някакво внимание ...
                    Сиганино ..ти ако живееш в моята колиба ще си мислиш дали си в сьзнание или ..сьнуваш..
                    приятна вечер с сиганката ...

Коментар

• Неграмотен

Аре чао.
                      Успех на всички.
                      Ако някой се е обидил от писанията ми да знае че е неоснователно щото няма чувства в тях.Всичко е майтап.Нали трябва да се забавляваме докато работим.
                      Но не се лъжете!Много сте далече от истината и затова я карайте по-предпазливо!

Коментар

• Прогнозки

Марио виж си пощата

Коментар

• Неграмотен

DR,че ти още ли не си отворен че се забавлявам?Ама ти насериозно ли приемаше нещата?
                          И не отива на Доктор да прави такива правописни грешки!
                          "Нямам афинитет кьм губещи кЛаузи..и не ме мисли ..гледай себе си ..))"
                          Ти наистина ли си Доктор?ле-ле!

Коментар

• За мършата

Сега пускам форума и за мое голямо учудване, единственият който ме споменава ми миреше на мърша. Ама силно. И знам кой е и когато и да се върна пак тук от мене само "добро" ще види. Само ше ви подскажа, че е доктор по клиническите периоди при жените, спец в губенето и обиждането, на всеки, който му каже, че е на противното мнение и последно чух, че живеел в колибата на кучето в едно родопско село, понеже ингилизите дето му купили къщата го съжалили зарад убавите му очи. Приличал им на тяхната мастия в Кралството.

Позицията днес я закрих на 1360$ печалба. Еврото закъсня с един ден, но за пореден път не ме предаде. Жената се върна. Донесе нов петел. И при това обучен у Факултето. Така че пак сме в играта! За ужас на нашите добри приятели))))))))))))))

Коментар

• Неграмотен

Неграмотен тук сьм човече ...Ти ..какво искаш, да ме зомбираш ,за да ти кажа какво сьм направил или какво смятам да правя..????Само едно ще ти кажа - смятам утре от 12ч да сьм на линия ,защото си имам планове ...И.."вервай ми" не сьм и не ще да сьм губещ...!!Нямам афинитет кьм губещи клаузи..и не ме мисли ..гледай себе си ..))Ти вече ме развеселяваш )

Коментар

• неграмотник

Ами аз предлагам изобщо да не отговаряме на този кретен, защото така само се амбицира и мисли за голям. А предполагам е един обикновен комплексар с каквито е пълно у нас и търси място за изява. Толкова за него!

Коментар

Working...
                                X