IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FOREX индикатор Investor-BG

Все още не за съжаление но след нова година се надявам че ще има една добре работеща версия за блестящата според мен 4 ка както и се надявам че все някой бг дилър ще я пусне - работя с нея в алпари все още и не е толкова разпространена - трябва някой хора да пренапишат индикаторите и за 4
    Успех

Коментар

Здравей Коко. Този експерт работи ли на metatrader4?

Коментар

А между другото една глупост - снощи може би защото ми беше кеф или не знам сънувах евро долар -0.86 - голям кеф нали ама знаели се сега като се замисля до година две може и да стане
        Успехи

Коментар

В събота бях почти сигурен че няма да пипат лихвата и си мислех значи трябва да отворя дълга - в неделя бях почти сигурен че ще сложат 25 пункта и си помислих трябва да отворя дълга. Отворих дълга и спечелих просто защото и в двата варианта това бе отговора. И сега си мисля щом го вдигнаха значи ще пипат лихвата защото ако на ниските нива беше станало това аз го казах 1.2925 щеше да падне и щяха да духат супата на 1.2800 за един ден - все едно е паднала бомба някъде. Това вдигане ме кара да мисля че все пак въпреки че всички мислят така лихвата ще скочи. За това и съм къс.
          Успех

Коментар

• EUR/USD

Това беше нагоре засега.Пътят към 1.30 е чист.

Коментар

eur/usd до обявяване на решението за лихвата вече е силно рисково за игра. Риторичен е въпросът, какво ще стане с курса ако не пипната лихвата.

Аз съм пасивен до решението. Навсякъде. И това е моята прогноза

Mоля дайте вашите прогнози на:

http://investor.bg/Comments/ViewReplies.asp?ID=3225

Благодаря Ви!
              Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
              Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• gbp/usd

Камен горе долу сме в една цел и посока желая ти успех.

Коментар

• FM бр.47

в новия брой на ForexMagazine има интересна статиа "ЗОНА ТОРГОВЛИ"
                  http://www.forextimes.ru/magazine/

Коментар

• gbp/usd

Сложих сел ордери на 1,9316 (10к) и на 1,9347- Болинджера на 4н (20к)

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

ОК имам учетворена къса - средна цена 1.3316 следваща цел за удвояване на всичко 1.3380
                      Успех

Коментар

ОК имам учетворена къса - средна цена 1.3316 следваща цел за удвояване на всичко 1.3380
                        Успех

Коментар

Извинете ме
                          сел 1.3310 добавка 1.3320х4 добавка 1.3380 алл х 2 добавка 1.3285 х2 - цели 2/3 на 1.3230 и 1/3 на 1.3000 със плаващ стоп 60п стоп хеджираща дълга от 1.3410
                          Успех

Коментар

много измислен ден за да не съм капо си пуснах една много малка къса към която ще учетворя на 1.3320 и ще удвоя всичко на 1.3380
                            Успех

Коментар

давам шеинички под наем за 3 ма души - цена сперед метрите

Коментар

Тия как се плюят и с кал замерят тука... а на мене ми изтриват много по-безобидни и незлобливи реплики...
                                Значи едни може да се псуват и обиждат, други са следени под лупа за всяка дума, а?
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X