IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Мартин - всичко е възможно за това си пуснах плаващ стоп. Японците се притесняват от 100 тия нива не би трябвало да са им проблем - ако падне много ще се радвам защото утре ще удължа отново

Коментар

• EUR/USD мартин

задаи си въпроса защо точно там и защо точно в тази посока -ако нямаш отговори проверени на демо - чети и проверяваи прочетено - парите ти винаги ще ми свършат работа

Коментар

• EUR/USD

И все пак си мисля, че една поръчка за sell 1.3265 е добра идея за японската сесия..

Коментар

• idiotshtinite

Supertrader, тъкмо това му е проблемът на нашия Неграмотник.
          Ако си си изпукал паричките по комарджийски щото не можеш да спазваш елементарна дисцилина
          и те мързи да почетеш малко.И сега трябва да стоиш отстрани и да гледаш как другите печелят!
          Как да не злобееш!

Коментар

• Тъпанара

Тъпчо ако се върнеш назад ще видиш че преди три дена казах, че влизам къс но еврото а то ще стигне 1.3380 -1.3400 където ще добавя и следвах точка по точка стратегията си - винаги когато добавях го писах тук. Издъних се с малко защото не познах точната точка на обрата 1.343 но все пак се движих по плана си който бях написал - също така постнах че съм готов да покрия нива до 1.36 но на 1.3560 щях да добавя 8 пъти а на ниво 1.40 щях да съм с къса от 1.38 а след1.40 щях да касирам загубата.
            А сега мислиш ли че ми е кеф че съм на плюс от ауд - не защото съм с малко и готов да добавям. Колкото повече добавям толкова повече скъсявам целта си тоест сега целя над 100п а ако имам добавки мога да стигна и до цел 10п която да покрие дневните печалби които съм целял. Един единствен път съм се дънил и това ми костваше доста пари и то беше когато от 1.22 скъсих с цел 1.19 а на 1.25 когато имах потвърждение за тренда затворих част което ми костваше над 20% от акаунта а на 1.29 затворих последните къси на печалба.

Коментар

• EUR/USD

Tap4o , ti da si vidiial da sam pisal che dobaviiam , che az biiax pisal che sam si izteglil smetkata i v momenta ne targyvam daje , slediia obache pazara i mi xaresvashe atmosfera vav foryma , zashtoto toi e sreda za nas , da si vidiial moi post da se podigravam na niiakoi che e sgreshil ? Ne misliia che sam po-napred ot parvi klas , samo vednaj sam zatvariial poziciia sas nad 100p
              D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

сега е момента да се наспите -пазара върнал и ще обръща а ние ЗАБЕЛЯЗВАМЕ момент- не става така

Коментар

• EUR/USD

Сега пък какво тръгна обратно? Май ще го скъсявам тази нощ...

Коментар

• idiotshtinite

che kato imat uset da pishat edna poziciq kak q pravat, trejdarcho, a ne sas 100 dobavki da mi se duqt cql den
                    ti v taq lista i sebe si moje da napishesh, nqma da si daleche ot istinata

Коментар

• eur/usd

sega e moment za buy

Коментар

• idiotshtinite

Vie nared li ste , ili mnogo vi prechi svobodata da mojete da posvate s nik , i da mojete da kajete kakvo mislite , i zashto napadate tezi koito sa se dokazali i osobeno Koko, Mario, Petar,Karlos i kogo li ne , i nai -interesnoto e che ne ste i niiakoi absoliiytni glyxari , koito ne mogat da yceliiat posokata na pazara , a zlobeete li zlobeete , zashto bili pecheleli - ami pecheliiat , otkade tazi zloba i pri tova mojete da prochetete postovete im i vijdate che imat yset kak se dviji pazara
                        D.Y.F-091066

Коментар

• greshka

...тоя АУД дето ми е дълъг май пак излязъл на печалба. Да го знам в АУД то - ще взема да му пусна един плаващ стоп че да го гръмне и поне това да ме изкефи.
                          Успехи поне на вас

Коментар

• tedita menita pedita i не знам още какви

магурата бе преди 15 години , а вие момчета живеете с манталитета от преди 20 - защо не си намерите някое по приятно занимание - борче , портиерче ...за селското стопанство не ставате , там трябва да се работи... къде си пъхате нослетата там където ще ви отрежат ушичките преди да разберете какво се е случило ... днес ви се случи нали - е и какво разбрахте - отговора е ами маи нищо -вие даже не сте разбрали че нищо не сте разбрали - със здраве и пътя

Коментар

• eur/usd

Дами и Господа,до моята цел USD/CHF 1.23 остават още 7 фигури.....

Пожелавам успех на всички.
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

Mislia che ot 26.11.04 do sega pravi diamant . Uspeh na vsichki

Коментар

Working...
                                X