If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е това ме изкефи. Кой талантлив трейдър ще работи за боклук като теб - наистина ще ме изненадаш.
Коментар
tap4o
Тъпанара KOKO
Ha ha to vremeto shte pokaje koy koy e, moyto momche
A firmata e semeyna i nein izpalnitelen direktor sam az - OK?
Pri tova ot april pri men raboti edin vash kolega, koyto otkrih tuk vav foruma. Shte se iznenadash, moje i da ne povqrvash, no si e tvoy problem Imam s nego dogovor za 3 godini, 6 cifrena godishna zaplata + procent i vijdayki kakav talant e toy, otsega znam, che kato mu izteche dogovora shte si zamine kato stoy ta gleday. Ey zatova sam pak tuk, ako se poqvi nqkoy klasen treydar, da go grabna predi da go zalajat drugi kato men. 1001 nosht batko, ama na toq svqt ima hora s talant i MORAL, ima i takiva kato teb
Тъпчо ти ако работеше в лондон за фирма която прави евро печалба нямаше да си губиш времето а и нямаше да ти позволят да помниш от преди 5 месеца каква кола карам и кога къде съм пътувал. Ти си един дилетант..............
Коментар
tap4o
Тъпанара KOKO
i koy iztri dumata ... ot posta na KOKO??????????????????
Neka da se vidi kak edin ot badeshtite analizatori na Investora i pocheten chlen na foruma si izpuska slabite nervi za poreden pat!
A posle razpravq kak jelqzno darji pozicii s dni, a se drazni na vashki kato men
Kaji za oniya 10000 pipsa deto vchera ne vervashe, kak si sega, po-spokoen ili...?
Коментар
tap4o
Тъпанара KOKO
Pri sredno-mesechnata pechalba v evro na firmata, koqto upravlqvam, do tvoite 100 li shte opra, sladur
Pritova v $ - pak gledash da precakash, pak i kato si spomnqm kak edin mesec ne moja da palnesh Land Rovera si i da otidesh do Sofiq, da se razplatish, kak li shte si dotatrish slabite pleshki do London hich ne te vijdam.
Ama opitvay - tam okolo teb balaci mnogo - vse nqkoy shte klavne.
Тъпчо моля пиши на кирилица нищо не разбрах. Ти какво мислиш дай някаква прогноза. Хайде ... да се хванем на бас за 100д - веднъж вече изгубих в тоя форум едни които Петър спечели. Така че давай. Изкарай си месечната сума дето мама и тати ти дават за закуски.
Просто имам наблюдения от известно време ( 1 год.). Когато има голямо движение през деня, нощем или е flat или тренда за деня продължава. Но това са само размишления....Всъщност не мисля да слагам order. Както и да е - ще видим утре дали съм бил прав.
Да Супертрейдър. Забравих да добавя - което го бях обаче написал тук - имах дълго АУД което затворих и печалбата добавих към късата поръчка- пак писах кога така че не съм тъпанар да мисля че първо ще се качи а после ще падне и няма да реагирам.
Успехи
Коментар
tap4o
Тъпанара KOKO
mamin sladak, ne mi gi obqsnqvay na men, tiq 1001 nosht
ey tam u foruma e palno sas zevzeci, s otvorena usta ta slushat, chakat s trepet vsqka tvoq izqva i plachat posle ot radost. Vqrvash li mi - az si igraq ,moyta igra ot 1999 i takviz kato teb samo kato mi dahnat i veche mi e yasno koga sa spreli da piqt mlqko. Ti ot Petar si mnoooooogo dalech. Skoro shte te vidim - cherno na bqlo kolko gi vijdash. Nali ti dadoha parolka, publikuvay si prognozkite. Snoshti neshto beshe izgubil vera vav chudesata vav forexa, no vidq, che imash malko opit - 10000 pipsa za sport kato forexa sa nishto. Drug pat kato ti govorqt kolegi ot klasa, si otvarqy ushite i ustata, moje da shvanesh neshto.
Neveroqtni neshta vav forexa nqma, KOKO! Kak samo si otidoha 200 pipsa za den, a? A utre e petak, he he. Shte ima kupon, KOKO, draj se zdravo.
Ostaviiaite gi da si vilneiiat , tezi , normalno e da besneiiat te ne ymeiiat da si ypravliiavat riska i gybiiat i poneje vijdat che i te poznavat no ne pecheliiat , zatova besneiiat -BIAS e tova , a toi e bolest , v kofti sityaciia sa popadnali
Коментар