IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е/$

и аз съм склонен да продавам - но не мога да си го обясня точно защо - затова съм вън до прозрение

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

моето виждане както казах е за къси, но тъй като пазара е тънък наистина може да има големи движения и в двете посоки, тъй че според мен е удачно да се хеджира, като се отварят срещуположни позиции и да се търгува рейндж до нова година 1,31 - 1,34

Коментар

Iwo, това дето го писах по-долу е модел.
        Разгледай го и ако имаш мнение - кажи.

Коментар

$ ще расте до края на деня но още не е офорнил дъно!

Коментар

Още веднъж предупреждавам ,че до края на годината ще видим котировки за EUR/USD от 1,36.И...повярвайте ми,ако ли пък не-имайте едно наум!

Коментар

даи ми модел - и ще купа или продам без значение от кои нива и без значение какво

Коментар

• Sell EUR/USD at 1.3330

na men mi se struwa 4e towa beshe korekciqta i edwa li she widim 1.3330

Коментар

Може да си прав за покупката, ама на мен ми изглежда ,че сме в четвърта вълна надолу от корегиращата "С".
                  Освен ако не се получи хоризонтален триъгълник. Зависи какви ще излязат данните следобед.
                  И тъй като не знам какво точно ще излезе, говоря за продажба със къс стоп.

Коментар

Solar е прав, трябва да се пипа внимателно, още повече, че Европа запразнява рано, за разлика от Америка, и всичко може да се случи...

Коментар

• Sell EUR/USD at 1.3330

imam orderi za prodajba na 1.3315.smqtam 4e e dobro nivo za vlizane v pazara i ne e mnogo riskovano.

Коментар

По-добре купете от тези нива,отколкото да продавате.Предстои ни истински екшън по коледните празници и при тънък пазар.Казвам го от личен опит и просто искам да предпазя новаците,които ако питат мен е най-добре да не търгуват до края на годината.

Коментар

• Sell EUR/USD at 1.3330

Очевидно 1.3320/30 си става пак добър резистанс.

Коментар

• Sell EUR/USD at 1.3330

Другия вариант, дето ми се върти из главата е да чакам фрактал отдолу на 15мин.

Коментар

• Sell EUR/USD at 1.3330

Изглежда на разумно, ама аз обмислях продажба от тук със стоп 1.3320

Коментар

• умник

Sell EUR/USD at 1.3330

Коментар

Working...
                                X