If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
моето виждане както казах е за къси, но тъй като пазара е тънък наистина може да има големи движения и в двете посоки, тъй че според мен е удачно да се хеджира, като се отварят срещуположни позиции и да се търгува рейндж до нова година 1,31 - 1,34
Може да си прав за покупката, ама на мен ми изглежда ,че сме в четвърта вълна надолу от корегиращата "С".
Освен ако не се получи хоризонтален триъгълник. Зависи какви ще излязат данните следобед.
И тъй като не знам какво точно ще излезе, говоря за продажба със къс стоп.
Коментар
lazaroni
Валутна търговия - FOREX
Solar е прав, трябва да се пипа внимателно, още повече, че Европа запразнява рано, за разлика от Америка, и всичко може да се случи...
Коментар
Aleks
Sell EUR/USD at 1.3330
imam orderi za prodajba na 1.3315.smqtam 4e e dobro nivo za vlizane v pazara i ne e mnogo riskovano.
По-добре купете от тези нива,отколкото да продавате.Предстои ни истински екшън по коледните празници и при тънък пазар.Казвам го от личен опит и просто искам да предпазя новаците,които ако питат мен е най-добре да не търгуват до края на годината.
Коментар