IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

EUR/USD: трейдеры отмечают крупные опционы на $1.3250, которые истекают в 15:00GMT.

Коментар

• eur/usd

аргумент -предполагаем разгон на инфлацията в америка

Коментар

• eur/usd

демо:- селл 1.3289- затворени 6 /7 на 1.3267 : 1/7 на 1.3271: демо към момента -дълга от 1.3269

Коментар

• eur/usd

време е да търсим дъното тук за нов тест на дневния връх.

Коментар

• eur/usd

проф. денис сноу - шеф на института кил в германия : укреплението на еврото може да способства на икономическия ръст в еврозоната

Коментар

• eur/usd

прогнозата ми за индекса на потр.цени +0.5+0.9

Коментар

• eur/usd

o6te pove4e sam siguren 4e vseki ot vas e imal takiva super to4ni sdelki taka 4e ne vijdam ni6to 4udno v taq rabota

Коментар

• eur/usd

ve4e mi se spe6e ai sled po4ti dve figuri nadolo ne iskah da izpuskam eventoalno poka4vane

Коментар

• eur/usd

ne sam varzami jestoko

Коментар

• eur/usd

алекс,направил си обръщане на 1.3210?ти да не си медиум?

Коментар

• eur/usd

Алекс,най-вероятно ще я видим а и 20-30 п. отгоре

Коментар

• eur/usd

e az sno6ti napravih mnogo spolu4livo obra6tane na 1.3210 a sega sam sas order za novo obra6tane na 1.3315
                          lo6oto e 4e go slojih malko sled kato cenata e bila ve4e tam i sega neznam dali 6te q vidime otnovo.

Коментар

• eur/usd

ако бях отворил на 1.3240 към 12 - на 1.33 щях да съм затворил - малко но доста сигурно - проблема е че го проспах , но работи

Коментар

• eur/usd

iwo: Е/$ -a na sno6niqt ti model kade mu be6e targeta???

Коментар

• Е/$

има модел 80/20 -но тои беше за снощи цел покупка - сега обръщането е факт - и това ме смущава закъснял съм

Коментар

Working...
                                X