If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знаех че си ми задал такьв вьпрос -явно не сьм чел поствете както трябва..
Защо те интерисува ???
Коментар
Еврото е дзвер,ама му се изхабиха зъбите.....
driverf1 -успех и на теб
Коментар
Караиванов
Док , аз без вино не сядам на масата.Като се има в предвид и че майка ми е от село Виноградец, а по баща е Бирова, разбираш колко съм свързан с Виното и лятно време с бирата :-)
Ти така и не ми отговори - какъв доктор си ?
Петре,здравей,
не искам да ти ставам адвокат,обаче както си писал в по-долния постинг,точно това се разбира.....
Но нейсе,човек на повече вино може и да сбърка.....
Аз също съм къс в EUR/USD.
Успех все пак.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Караиванов
Честито на всички къси в GBP/CHF , GBP/CAD , GBP/JPY , GBP/NZD и дълги в EUR/GBP ;-)
Седмицата определено бе на тяхна страна :-) , а и няма скоро да се променят нещата - напротив , тепърва започва развитието на импулсното движение в тези кросове.
Караиванов за алчността и сраха...това вече доста силен аргумент...но и те са различни...
Коментар
Еврото е дзвер,ама му се изхабиха зъбите.....
driverf1 - не съм имал в предвид $/ДЕМ 1.385 защото дъното беше 1.3730= 1.4670 Е/$
Не ми трябва адвокат който да обяснява какво съм имал в предвид (въпреки изпитото тази вечер от мен вино). Мога да си спомня и представя дневната графика на $/ДЕМ от '93 до 23.12.2004 - периодът от който съм на пазара.
Коментар
Караиванов
Kiki - отворената ми позиция е твърде млка за да "плаче" за Стоп. Но според мен разумен стоп е на 1.3540/50 и таргет 1.3360/80
Док - от мен запомни - моделите се повтарят не защото така трябва, а защото са следствие от ЧОВЕШКАТА психология(разбирай Алчност и Страх)
Коментар