IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Караиванов

Относно виното си АБСОЛЮТНО прав -това е доказано от векове..

Коментар

• Караиванов

Не знаех че си ми задал такьв вьпрос -явно не сьм чел поствете както трябва..
      Защо те интерисува ???

Коментар

• Еврото е дзвер,ама му се изхабиха зъбите.....

driverf1 -успех и на теб

Коментар

• Караиванов

Док , аз без вино не сядам на масата.Като се има в предвид и че майка ми е от село Виноградец, а по баща е Бирова, разбираш колко съм свързан с Виното и лятно време с бирата :-)
          Ти така и не ми отговори - какъв доктор си ?

Коментар

Петре,здравей,
            не искам да ти ставам адвокат,обаче както си писал в по-долния постинг,точно това се разбира.....
            Но нейсе,човек на повече вино може и да сбърка.....
            Аз също съм къс в EUR/USD.
            Успех все пак.....
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• Караиванов

Честито на всички къси в GBP/CHF , GBP/CAD , GBP/JPY , GBP/NZD и дълги в EUR/GBP ;-)
              Седмицата определено бе на тяхна страна :-) , а и няма скоро да се променят нещата - напротив , тепърва започва развитието на импулсното движение в тези кросове.

Коментар

• Караиванов

За антиподите си прав до някьде..

Коментар

• Караиванов

Караиванов какво беше виното ??Дано да е било червено ...просто защото е антирадиационно)) а и ми харесва !!

Коментар

• Караиванов

Те са антиподи - с еднаква сила и различни по знак

Коментар

• Караиванов

Караиванов за алчността и сраха...това вече доста силен аргумент...но и те са различни...

Коментар

driverf1 - не съм имал в предвид $/ДЕМ 1.385 защото дъното беше 1.3730= 1.4670 Е/$
                        Не ми трябва адвокат който да обяснява какво съм имал в предвид (въпреки изпитото тази вечер от мен вино). Мога да си спомня и представя дневната графика на $/ДЕМ от '93 до 23.12.2004 - периодът от който съм на пазара.

Коментар

• Караиванов

Kiki - отворената ми позиция е твърде млка за да "плаче" за Стоп. Но според мен разумен стоп е на 1.3540/50 и таргет 1.3360/80
                          Док - от мен запомни - моделите се повтарят не защото така трябва, а защото са следствие от ЧОВЕШКАТА психология(разбирай Алчност и Страх)

Коментар

Здравейте,
                            $/ДЕМ 1.3850 е имал на предвид Петър Караиванов,така че не се притеснявайте,значи надолу.....

Успех на всички и приятно изкарванена празниците!
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• EUROTO e zver

KIKI e това е по-нормално...... Но това 1.3750 .....НЕ

Коментар

• Караиванов

Петре нищо не ми каза за стоп-а?Къде ти е стопа на късите евра?

Коментар

Working...
                                X