IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Караиванов

истината е друга

//---------------------------------------------------------------------------

Лари Уилиямс: “Дългосрочни секрети за краткосрочна търговия”

- Не се опитвайте да хващате “падащите кинжали”. Изчакайте те да се отблъснат в пода и да спрът да треперят. Тогава и само тогава влезте в пазара. Това е най-добрия урок, който усвоих преди повече от 50 години!
    - С времето се научих да не се опитвам да хващам дъната и върховете, но бяха необходими още много години за да мога напълно да осъзная какво действително става на пазара и как аз мога да се възползвам от предимствата да знаеш тази пазарна истина. Моите счетоводни баланси ме убедиха в безумието на покупките по време на падането на цените, но тогава не знаех защо това беше безумие. Сега го знам.
    //---------------------------------------------------------------------------

ето туй правило трябва да го гравират на главата на всеки трайдар и то с златни букви! докато тук присъстващите не го спазват само ще си мислят че пчечелят и ще лъжат не нас а себе си! това многократно е казвано в форума и въпреки това сякаш никой не го чува! какви ли не глупости се пише, удовлявали ..х4.. губештите си позиции... и т.н.
    по голяма заблуда от това няма... хехехе да да знам сега ще се появи Дон карлос и ще почне да приказва калко бил спечелил и че никога не губел! Аз едно мога да ви кажа, по добре слушайте тези които вече са се доказали защото сред майсторите като Ал. Елдер, Билл Уилламс, Томас Демарк, Лари Уилиямс ... и много други.. няма човек удвоявал загубите си... всичките до един са играли по трендовете и са им стопявали лагерите та вие ли ще спорите с тях дето имате опит по голям от година две... хехее невиждате ли че това е пътя... ами да невиждате то ако виждахте нямаше да сте тук и да пишете глупости!

Коментар

• Караиванов

ami ti neznae6 li?
      za da moje ostanalite 10% da pe4eliat stra6no mnogo )))

Коментар

• eur/$

някой има ли информация до колко ще са отворени пазарите днес?

Коментар

• Караиванов

Kiki - отговори ми само на един въпрос и ще те призная за експерт, а именно : Защо над 90% от търгуващите спекуланти са губещи ?
          Благодаря ти предварително за отговорът

Коментар

• Караиванов

Петре извинявай ако съм те засегнал!Истината боли но...си е истина.
            А с последния си пост само ПОТВЪРЖДАВАШ констатацията ми.
            Не се съмнявай,няма какво да ми обясниш.Аз пък имам какво да ти обясня но не желая.
            Още много години ще драскаш по подобни форумчета.Е и това е нещо.А хич?!

Коментар

• Караиванов

Kik - какъв ти е проблема бе човек? Загубил си пари ? Ами на всеки се случва.Това обаче не ти дава основание да даваш харектеристики и определения за хора които не само не познаваш, ами не знаеш и стилът им на работа , нито пък отворените позиции.
              В момента съм се "разкрачил" в 5 позиции като 3 са в полза на $ и 2 обратни, основно в кросове и силно волатилни.Да продължавам ли да ти изнасям лекции или предпочиташ с достойнство да си замълчиш.
              И още нещо.Има "големи" и "малки" позиции които се изразяват в % спрямо сметката и марджинът ти.

Коментар

• -ДР

Докторе няма такова нещо.Не се заблуждавай.Констатирам само един обикновен жалък ФАКТ.

Коментар

• KIKI

Овладей яростта си....

Коментар

• Караиванов

Има ли някой в този форум който :
                    НЕ УДВОЯВА,НЕ УЧЕТВОРЯВА,НЕ УСРЕДНЯВА,НЕ ....АВА??????
                    това ли е нивото на БГ форекс трейдъра?
                    Щото преди 10 години всички правеха същото.Явно нищо не се е променило.Жалко.

Коментар

• KIKI

КIKI за стоповете ...не сьм сьгласен..

Коментар

• Караиванов

Караиванов елексира е един и то е чаша или бокал ..хубаво червено вино..!!Другото е фалш..

Коментар

• Караиванов

Петре не се сърди но за човек който е от '93 на пазара не си си научил урока.
                          1.Няма малка или голяма позиция.Всяко влизане е обвързано със стоп.
                          2.Да стъпиш срещу тренд в прогрес си е меко казано безотговорно.

Коментар

• Караиванов

Караиванов ако е за пари - акушерство и генекология особенно там кьдето ...

Коментар

• Караиванов

Док , а относно виното неможе да не съм прав - както сам каза, то е доказано с векове и не го сменям и за най-тънките и фини уискита, бодки и други "елексири"

Коментар

• Караиванов

Док , просто питам, но ако не ти е приятно , не ми отговаряй.
                                Шуреят ми следва медицина във Франция в Монпелие и е 5-ти курс. Другата година трябва да реши какво да специализира и това е доста честа тема на разговор в нашето семейство, та за това те питах.
                                Ти какво би избрал сега - като вече практикуващ лекар?

Коментар

Working...
                                X