If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами идва време за ски наистина. Добра идея.
Прогнозата до 2999г ми хареса ами ако стане така -
EUR/USD 5000.0000
GBP/USD 4000.9999
AUD/USD 3000.0000
USD/JPY 000.02
USD/CAD 4000.0000
Цена на едно ново БМВ 1 000 000 щд
Цена на един нов Форд 200 евра.....................
Весели празници и да сме живи и здрави.
Петре, в кой раион на България е село Виноградец.
Аз като един от най-добрите винопроизводители на мелнишко вино мога да ти донеса да дегустираш 10-тина литра от тази реколта, защтото тя е най-добрата от години. Пък може да пробваме и от твоето.
Успех на всички!!!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ,ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ!Успешна новата да бъде,и желязни нерви за всички.
В края на годината и аз бих си позволил една прогноза никого неангажираща естествено.
През 2999 година границите за търговия EUR/USD ще бъдат 6.5432-2.3456.
Между другото къде са скиорите?На Банско вече се кара.
Уважаеми трейдъри, тарикати, драскачи, подмазвачи, гавраджии, сеирджии .......хора от всички категории свързани по някакъв начин с Форекса, ИСКРЕНО Ви желая много приятни емоции при посрещането на предсотящите празници. Бъдете ЗДРАВИ, много печалби/не само материални/ през настъпващата 2005 година и не забравяйте, че НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ПРИЯТЕЛИ!
Здр. Колеги
buy 1.3411 S/l 1.3292(преместен)
Ще се добавям постоянно в покачващото се движение и ще бъда много внимателен
С следните нива.
1.3343/58
1.3616
1.3674
1.3740
1.3803
1.3960
1.4000-много важно ниво
1.4320 извънредно ниво
Предполагам че след коледните празници картината все повече ще се изясни.
Пожелавам ви весело изкарване на празниците и внимавайте с пожеланията си защото понякога се сбъдват ))))
Пожелавам ви да постигнете онова което сте си поставили за цел през идната година.
90% губят защото не следват идейте си и нямат добър мъней мениджмънт.
Аз съм в къса позиция очаквам скоро дълбока корекция към 1.29/30 и отново нагоре къэм 1.40/45.
Успехи
Желая на всички пишещи тук и на техните семейства весело изкарване на коледните празници. Една щастлива и успешна нова година изпълнена със здраве, успехи и просперитет.
Наздраве.
Коментар
пуберче
Zashto 90 % gubiat
Защото докато се опитват да спечелят пари, пият вино, задават глупави въпроси и пишат в "първокласни форуми", заедно с заслужилите майтори на Форекса, като колегите КОКО, БОКО, ЦОКО и сие))))))) ако съм пропуснал някой, НЕ Е БИЛО СЪЗНАТЕЛНО))))))))))))
Весела Коледа новобранци! Във вас ми е единствената надежда!
Kiki, ти като си толкова велик и не усредняваш, само се скъсваш от забележки
Това за разтоварване ли го правиш ???
Стана ясно, че ние сме драскачи ами ти кво правиш ТУК ?
И ти драскаш.... е дано издраскаш догодина на друго ниво... искрено ти го желаем !!!
1. Риска от сделка да не надхвърля 3% от акаунта, а за деня- 5%
2. Съотношение таргет/стоп -2//1 или по-добро
3. Проста система с няколко индикатора която да се следва безусловно
Коментар