If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пропуснах един човек, а той не бива да бъде забравян никога:
Успешна година seafoam! Успешна година и на всички наши колежки - маруся, coldgirl, rosir, ...!
Коментар
Караиванов
shero - село Виноградец е на 20км. от Пазарджик в посока София, преди разклона за Велинград по магистралата минаваш покрай него. Следващото село е Карабунар, а на Виноградец старото му име е Карамусал.Не защото са си наши лозята и вината, но там се прави едно от най добрите червени вина в България от сортове Мерло,Мавруд,Каберне и Памид. Не се съмнявам че и твоето е прекрасно и с най-голямо удоволствие ще направим една дегустация на вината.Но за целта ще ни трябва и "жури" което безпристрастно да оцении качествата на елексирите.Така че догодина (след 1 седмица) можем да се организираме в някое заведение да направим експертна оценка на вкусовите качества на виното от новата реколта :-)
Още веднъж весели празници на всички
Весела коледа ...Щастлива нова година ..Късмет и успех на тези , които знаят какво искат..А на тези, които не знаят, да проумеят защо той ги подминава...
D.Y.F-091066
Коментар
Миро-Варна 3
Новогодишните празници!
Весело посрещане и изкарване на Коледните и Новогодишните празници. Здраве, щастие късмет и успехи през следващата година.
Искам да пожелая на всички Спекуланти, весело посрещане на Бъдни Вечер и Коледа.
И от здраве и любов да не се отървете през следващата година и дано успеете да реализирате всичките си мечти и желания.
Наздраве...........
Коментар
ПЕТЕЛЪ
сиганина
Сийдъ си аз сига тука и чаакъм дъ мини некой ъ му гледъм на ръкъ за форексу, ама то пущините неска секаш съ изчезнале от зимЪтъ. Мъжети мое пиият а съ, мъ де съ скриа женорята, госпуд дъ ги убий дъно...
Къ дъ ида сига до афтеката, дъ земъ панферси зъ неродену. Шъ си стои с теа и утри.
Ма нооогу познавам кът гледъм ша знайш, нооогу ама немъ на куго.
Дубре викаа вчера нъ ивчо - Ела а ти гледъм бе серсем - ама той наалий от младити, ни чуй. Хак муй сига. Па му викам туй еурото на горе е оди там е.
Голем срам шъ знайш, гооолем срам...
...Аиди ноата година... Ади... Аир да видити, аир...
Глей тук сиа ква либов съ задавъ пу таа линия... Кат трамвай иди... Шъ ти народи сиганетъ, ушити щи изедът шъ знайш... И Мерцидез видъ тукъ... Гуулем кату камьон... сите ш'ги натваряш на негу барабар с трамвая.
Ади бегай, чи'ш съ разминити, а аз отваъм у афтекътъ, Госпут дъ мъ убий...
Доне, хора с талант има малко на тоя свят, но с талант и това позабравено чувство на благородство още по-малко. Спирам до тук, понеже знам, че ако има някой тук във форума, който ще ме разбере и с половин уста, то това си ти. Suerte hombre y vaya con Dios!
На всички пожелавам по-често да имат основание да отклонят спокойто погледи от мониторите и да могат да обърнат очите си към другите ХУБАВИ НЕЩА В ЖИВОТА!
Весела Коледа :-))
Да ви се напълни къщата с деца! Това Ви желая аз, а на тези дето си нямат своето Айше, да го намерят час по-скоро Да обича Форекса като вас и заедно с 10-те малки сиганчета да живеете 100 години! Весели и обичащи се!
Моля за извинение всички, които съм засегнал през месеците, които сме заедно! И да не се притесняват, пак ще го направя (ей там по-надоле) )) сиганина си е сиганин брат, от съдбата си никой не може да избяга
А видяхте, че петела на сиганина много, ма много познава, тъй че - ВИНАГИ ПО ТРЕНДА И НЕМА ДА СБЪРКАТЕ!
Специални поздрави на бат Петьо и на цялата му дружинка от "верни" фенове и колеги ! Вече спестявам упорито за книжката му, чи бая пара Ама петела без образование не ще го оставя, може и един CFA да изкара тая година. Все пак искам да покорява нови и нови върхове в неговата паметна кариера и да се усъвършенства)) Пък като забогатее ще може да добавя като губи и да си пее дори. Аз веселяците най ги обичам! И тогава вече, станал печен и добър като червен бик, ще видите вие как се правят фокуси)) Ама истински фокуси, както само Астор умееше да ги прави...
На всички колеги и най-вече на тези, които ме обичът и ценят:
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО, МНОГО, МНОГО, ... ЛЮБОВ!
Коментар