IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

Инвесторе, Форекс анализите като се публикувът с автор Ангел Кутев и КОКО и който и да е друг, не трябва ли да са на автора???
    Как така някой си слага името зад анализи на група от независими членове на друг форум и после това се публикува във вашият?!!!
    Да не говорим, че авторът на анализа, не застава зад него с някаква позиция, а напротив.
    Мисля, че с тези анализи се получава голяма нередност и така не е нормално.

Моля кажете кой и как има право да публикува свои анализи на официалният Ви сайт?
    Благодаря Ви за отговора!

Коментар

• KOKO

Ако еврото пробие 1.355 няма да затворя късата а ще хеджирам с дълъг ауд

Коментар

• KOKO

Пощата ми е задръстена и не съм я чел извини ме - мога в момента само да изпращам - и тоя проблем ще го реша чак след нова година.
        Отговора - да и преди съм казвал че участвам в дискусиите, които се водят в яхоо и се публикуват в монейтека. По принцип идеята беше много добра но наистина няма само едно мнение - опитвам се да публикувам тук само неща до които се е стигнало до консенсус - а съвсем първоначално идеята тръгна от един индиец но това е дълга тема и за нея съм писал. Нещо повече на много хора от тук пращам директно файловете както и да е Някой неща като резистънси и съпорти се изчисляват по един и същ начин и аз се стремя да бъда точен а що се отнася до трейдовете ми те са на база собствена система и това е првичината да съм къс. Винаги се стремя да поствам какви трейдове реално съм направил преди да ги направя.
        Успехи

Коментар

• KOKO

Hi Koko, poneje ne mi otgovori na mail-a, koito ti pratih v4era ste postna pitaneto si napravo vav foruma.
          .......
          Mislq 4e tova koeto pravi6 e polezno za vsi4ki 4etqsti foruma,no vse pak iskam da te pitam nesto.
          Tezi analizi koito postva6 v golqmata si 4ast sa ot moneytec.com
          osobeno poslednite koito si pusnal i v otdela za analizite sa direkten prevod ot "Cable's series of unfortunate events" publikuvano ot FX view v edin ot forumite v moneytec - avtor - ETERNAL FUTURE.
          ta vyprosa mi e sledniq. Ako u4astva6 direktno v izgotvqneto na tozi analiz zna4i bi trqbvalo da si syglasen s napisanoto i da ne dyrji6 kysi evra! ako ne u4astva6 mislq 4e e korektno da poso4va6 izto4nika! dori da e ekipna razrabotka vse pak e redno spored men da poso4va6 izto4nika.
          Izvini me ako nqkyde si upomenal podrobnosti za tova koeto publikuva6, a az sym go propusnal no fakta e 4e mnogo ot nestata koito postva6 ne sa nisto pove4e ot prevod ot moneytec, a tam e publikuvano ot imeto na drugi hora.
          Mnogo uspehi, mejdu drugoto i az sym kys v evrata ot 1,3430 )
          .......

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

КОКО Весела Коледа и успех през новата 2005-та година влез ако имаш възможност в Q-то
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• ЗЕЛКО

По принцип можеш да ги следиш с 15м закъснение от основният им сайт
              http://www.ifrmarkets.com/servlet/Thomson.Headlines

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

Виж стига с това СТС оня ден ме ядосаха много когато им блокира сървара но по-принцип никой не те е карал да подписваш договор с тях - а по клаузите на този договор, както и при всички бг дилъри те са в правото си да правят такива промени - в смисъл не нарушват доброволните договорни отношения. Аз имам акаунт там заради метатейдъра и за учебни цели и съм на мнение че все още няма добър бг брокер, но пък има много предимства да имаш акаунт в СТС както и в други бг брокери - като минимум можеш да ги псуваш по тел на матерен език - по лесно да правиш транзакции - да ти се подмазват по празници с картички и дори да станеш приятел с тях. А ако си мислиш че въобще играеш на реална жестоко се заблуждаваш но на мен не ми пука от къде ще извадят пари ако спечеля стига да ми ги дадат
                Усдпехи

Коментар

• КОЛЕДА

При Йената имам цена 103.85 тя не ме притеснява , а имам и стоп ма 103.40 . Виж при Еврото е по сложно , а и там съм без стоп . Не мисля да го затварям скоро . Естествено няма да добавям преди да ми светне на зелено

Коментар

• КОЛЕДА

дривер имах в предвид 1.3545. Новичък може би скоро поне от йената ще можеш да изкочеш. Кабела може да стане интересен скоро също така
                    Успех

Коментар

• KOko

Мерси Коко , аз още стискам дълги долар/йена и къси евро/долар . Тъкмо начин да се науча да търгувам средносрочно )

Коментар

• KOko

Новичък имаше един опит на када преди коледа точно - незнам кога и къде ще бъде следващият - ако разбера ще съобщя
                        Успех

Коментар

• КОЛЕДА

Дриверф1 - не си меня идеите още съм къс. Единствено затворих късите в бг дилърите на загуба. Казах че ще удължа едва след като видя сериозен пробив на 1.345 и тогава дори няма да затворя късата си позиция а ще хеджирам
                          Успех

Коментар

• do KOKO

Зелко акаунта на томсън който пуснах беше скъп но в момента има промоция 125 щд на месец.
                            Ако искаш да се абонираш
                            http://www.tfibcm.com/rgb/ifrmarkets/GV1.htm

Коментар

• Koko

Joro добре вървят нещата но предната седмица завърши с малка загуба - 165д

Коментар

• KOko

Коко здравей ! Преди около седмица спомена за една идея да "вдигнеш" долар/йена с 20-30 пипса . Не е ли сега идеалното време за това? Как са Ткзс-арите?

Коментар

Working...
                                X