If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
stan2 Вапросът е какво точно целиш с това закупуване на долари и каква курсова разлика те интересува тук всички сме краткосрочни играчи в рамките на деня на теб ти трябва доста по голямо движение от половин цент тъи че кажи какво точно целиш за да може да ти помогнем.
Пичове обикновено търгувам с акции, но ми се ще да вкарам малко пари в долари и понеже не разбирам от вашите работи Ви моля за един съвет: е ли сега момента за влизане или не, ако не при какво съотношение евро/долар да скачам. И последно, кога го очаквате това съотношение във времето.
Предварително благодаря.
Коментар
Жаки
Eвро ракетата
Отново включихме двигателя за телепортация.
До среща в зона 1.3750.
Честито на печелившите!
За останалите......има нов тираж.
Ti ot koi brokeri si vsashnost ???Mislia che e redno da go kajesh ..
D.Y.F-091066
Коментар
tap4o
KOKO
Репортер, благодаря за отговора.
Какво означава понятието "да застане с името си зад тях"? Това за мен значи, авторът да споделя този анализ като свой и да е готов да заеме съответната позиция понеже е негов личен анализ и той така мисли и вижда пазара.
Нормално ли е най-добрият икономически сайт в БГ в зоната за Форекс анализ да се превежда този на друг сайт или форум?
За мен извършеното е некоректно към нас читателите, понеже аз искренно вярвах, че след като администраторите на сайта са дали възможност да се публикуват свои анализи, то трябва да е направено АБСОЛЮТНО ОТГОВОРНО и прочетох тези анализи като лична позиция на автора!
ОКАЗА СЕ, ЧЕ НЕ Е ТАКА!
Уважавам Ви искренно и спирам с тази тема, но мисля, че този случай трябва да е добър урок за това, кой и при какви условия може да публикува своите собственни анализи на вашият официален сайт!
Ама е прав репортера , застава с собственото си име зад тях , а вас що ви дразни тоя Коко , много са му лоши анализите и затова ви дразни , с две думи-лош Коко :-)))
Коментар