If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря ти, поздрави го от мене! Ако имаш връзка с него, моля те
кажи му, че съм му писал доста пъти още преди време, но отговор не
получих и се чудех какво става.
Благодаря ти, поздрави го от мене! Ако имаш връзка с него, моля те
кажи му, че съм му писал доста пъти още преди време, но отговор не
получих и се чудех какво става.
Сега дава 1.2830 , ако преди него не обере движението до 1,2715 както казваш. Всъщност кога е заседанието на ЕЦБ за лихвата вече трябва да се информираме аз не съм.
Днес не вярвам да видим чудеса от храброст, всъщност иска ми се да видя първо 1.2786 - то трябва да изпразни малко дълги, аз също ще стваря част там и ще се ослушвам за нова дълга малко долу
Сега дава 1.2830 , ако преди него не обере движението до 1,2715 както казваш. Всъщност кога е заседанието на ЕЦБ за лихвата вече трябва да се информираме аз не съм.
Нищо ново , колко пъти сме улучвали обръщането но затваряме на пипсове или фигура най-много и после се набутваме срещу голямото движение , обаче все още не ми идва наум как да я оправим тази работо. А това че на седмична вече има инициирона точка на обръщане -т.е. връх на фрастал не значи че е невъзможно да я пробие. Няма да прекалявам с доларите и ме устройва да отиде на 1.3170 каквито цели си имаше над тази точка , там бих си купил повечко евтини долари .
Възможно е при еврото вече да си има връх и въобще да не го пробият , колкото евро имам ще го изчистя съм решил тези дни и вече само на долар , златото ще опита малко нагоре и после пада , петрола и той и после ще гони 50 долара , та такива цели показва сега. Тези варианти да няма връх още за момента са паднали.
Ако си прав това ще е много жалко за мен приятелю, наистина ще е много жалко - имах една каруца къси евра с последна добавка х2 на някъде 1.2970, почти върхът, още при първият спад разтварих половината после имах пак малка добовка и в петък разтварих също една голяма порция на 1.2730, в същност смятам около 1.2450 да разтваря абсолютно всичко и дори да влеза една ударна доза дълги с къс стоп, ще е много жалко ако си прав, защото и аз до скоро мислех че това 1.2970 е краят, да.
Успехи
ПП в момента 1.2766 и слагам 0 стоп на дългата си от 1.2719, искам да видя как ще се държи 1.29 което мисля че ще видим, не днес разбира се, днес дори смятам че е възможно да паднем до 1.2714, но утре за мен е важен ден.
taka kato se zamislia nai-veroiatnia scenarii za nzd/usd e slednia . otivame do 0.6305/10 da testvame 20 dnevnata MA i ot tam test i eventualno probiv na 0.6450 . no ne sum siguren , moje i nizhodiashtia trend da se vyzobnovi. 6te go po4akam puk 6te vidime .
Възможно е при еврото вече да си има връх и въобще да не го пробият , колкото евро имам ще го изчистя съм решил тези дни и вече само на долар , златото ще опита малко нагоре и после пада , петрола и той и после ще гони 50 долара , та такива цели показва сега. Тези варианти да няма връх още за момента са паднали.
haha izcepiha sell orderite na znd/usd na 0.6350 sled malko 6te edin test i patuvame kam 0.6250 , dano de , slagam stop na kusite ot 0.6406 na 0.6360 i cel sled malko 6te re6a mislia na 0.6324 da e
Spored men me4ite nastroenia kam Kiwi ve4e iz4ezvat.O4akvaniata sa 4e RBoNZ 6te ostane na 7,1/4 pone do kraia na godinata. Mid-term, teku6tite niva sa podhodia6ti za long ,no s gotovnost za dobavki v 62.00/61.50 stop 0.5990/60.00 .Cel 0.6690 .Very short-term mi e trudno da otigraia kiwito .Ima dosta indirektni faktori koito mu vliaiat.Ne trianbva da se zabravia oba4e za trade defficit na NZ i 4e stranata ne admirira osobenno visoki niva na mestnata si valuta .Uspeh .
По опционния пазар се говори за наличието на опционна бариера за EUR/USD в 1.2700 нивото (както в 1.2690 нивото). Вероятно това е енда от причините за ограничване спада на еврото на спот апзара в петък отново точно до 1.2700 нивото с оглед опционно-свързаните оферти купува за еврото в защита на тези опционни бариери.
Днес в 17:00ч. се гоори че има падежи на опции за EUR/USD в 1.2710 и 1.2800 нивата, което може да ограничи движението на еврото на спот пазара в този диапазон. Продължава да има и важни опционни бариери за EUR/USD в 1.3000 нивото.
EUR/USD-1.2745. Евро-долар остана в петък под съпротивата в 1.2825 и спадна до 1.2699, в рамките на вълна С ( от 1.2890). В краткосрочен план двойката развива четвърта вълна от С, която се очаква да среща съпротива на 1.2765 (възел на Фибоначи) и 1.2785 (61.8), преди да направи следващата вълна на спад към 1.2673. Нивото на основна съпротива преминава днес на 1.2791 (26.05).
Какво е Възел на Фибоначи?
Защо 1.2673 да е целева зона, тя беше такава в четвъртък но покачването преди импулсното спадане я вдигна на 1.2696 и ако това падне следващата зона цел е 1.2630, задавам тоя вторият въпрос защото аз на дългата си сложих Стоп и Ревърс на 1.2680 с ясното съзнание че 1.2673 вече не е нищо но може нещо да не съм доогледал
Само още един коментар, ако сега тръгнем за пробив на 1.2690 но не успеем това ще означава че следваща цел ще бъде нов връх около 1.30 но за мен по логичният сценарии е сега да се качим, след което да пробием зоната и да завършим гадната 4ка в която сме според мен някъде около 1.2450 и тогава и аз ще се включа и ще викам заедно със спеко 1.3350, ако разбира се нещата са така то това слизане което предстои може и да е"Биг Мама" но какво сме ги замислили толкова те индикаторите ще покажат
Айде умната
Гледам появиха се мечи настроения в момента, няма да ги коментирам.
Няколко думи само зоната 1.2690 за 8 пореден път се доказа като зона бетон, по всяка вероятност е и опционно защитена, ако искахме сега да я бием щяхме да я тестваме, но всичко е възможно, хубавото на бетонните зони е възможността за САР отиграване, тази зона тъй или иначе ще падне но за мен лично следващата цел обаче е 1.2910.
Успехи
Коментар