IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде малко скалп Шорт хиена 112.66 стоп 112.79

Коментар

• Ticket Open Time Type Lots Item Price S / L T / P Close Time Price Commission Swap Profit
      2005.08.25 17:09 buy 1.00 usdjpy 109.98 0.00 0.00 2005.11.03 15:07 116.96 0.00 536.75 5 967.85
      2005.09.07 22:41 buy 1.00 usdjpy 110.12 0.00 0.00 2005.11.03 17:19 117.11 0.00 501.81 5 968.75
      0.00 1 038.56 11 936.60
      Closed P/L: 12 975.16

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
        taka e , no zasega tova mi e plana . ako se 4uiat sluhove 6te pravia preocenka na ideiata mi . mislia ot 109 da po4vam da vlizam i da gradia dylga dosta goliama . az men dolara niama da otslabne tolkova mnogo kolkoto misliat vsi4ki , no samo vremeto 6te pokaze .
        Ти искаш да повториш подвигът ми от преди няколко месеца хехе, тогава удължих от 109 и някъде 118 избягах въпреки че целих 1.21 и тя излезе но аз рано избягах ще го намеря някъде това

Коментар

• Re: JPY

Първоначално изпратено от Daylight
          Първоначално изпратено от kiril123
          a ako stane taka , ot 106,20 taka 6te go udylja 4e samo ot swap 6te vzimam 5 bona v $ na mesec i 6te gi dyrja do 120 . DANO DANO )
          Ако Японците почнат да дигат лихвата както се говори и Китай си преоцени Йоана както го натискат долара може и да падне под 100 JPY za USD
          Абсолютно си прав, даже технически на месечна целта на йената е под 100 някъде около 71.00, хехе да не ме чуе Спеко че ще каже що мислиш че еврото ще пада, та наистина на месечна йената яко даун и еврото е яко даун много интересно, но разбира се цели под 100 са утопични защото Бож ще се намеси но да става приказка

Коментар

• taka e , no zasega tova mi e plana . ako se 4uiat sluhove 6te pravia preocenka na ideiata mi . mislia ot 109 da po4vam da vlizam i da gradia dylga dosta goliama . az men dolara niama da otslabne tolkova mnogo kolkoto misliat vsi4ki , no samo vremeto 6te pokaze .
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Re: JPY

Първоначално изпратено от kiril123
              a ako stane taka , ot 106,20 taka 6te go udylja 4e samo ot swap 6te vzimam 5 bona v $ na mesec i 6te gi dyrja do 120 . DANO DANO )
              Ако Японците почнат да дигат лихвата както се говори и Китай си преоцени Йоана както го натискат долара може и да падне под 100 JPY za USD
              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• JPY

Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• USD/JPY според мен ще иде до 113.40 и после надолу през 109.10 към 106.35.
                  Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Koko ,Don C.

Blagodariq vi .

Коментар

• ДоларХиена скоро ще е за някъде, един бог знае къде, заформя симетричен триъгалник на 4ч та където избие също ще се радва на 200+п движение

Коментар

• Долар канадец според мен в момента е за дълга - със стоп под 1.10 и цели 200+++пипа краткосрочно.

Коментар

• Личното ми мнение неангажиращо, е че такова развитие е най-вероятно

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от dep-j
                            Първоначално изпратено от Дон Карлос
                            Благодаря ти, поздрави го от мене! Ако имаш връзка с него, моля те
                            кажи му, че съм му писал доста пъти още преди време, но отговор не
                            получих и се чудех какво става.
                            Done zdravei.Kak vijda6 kratkosro4no NZD/USD?Blagodariq ti.
                            В момента НЗД е рисково, преди време доста хора задружно хванахме спада, доста тлъсто, водени от един от добрите, да не кажа най-добрите Елиотисти, Идеан, аз поствах всичко тук както и учебният филм за това А.

В момента е сложно и за това не го коментирам, може да имаме една 5 ца надолу от А, после както каза дона да правим В до 74 и С яко надолу или в момента да правим това В и да сме завършили А.

В интерес на истината от това дружно отиграване водено от ИД доста хора и включително и той излязоха в отпуска, след 2 седмици човекът ще бъде на линия и ще препратя въпросът ти ако ме подсетиш тогава, защото аз лично не познавам добре двойката, просто се включих в отиграването чисто за натрупване на знания, разбира се сгреших че не надух яко тогава.

Ето един вид отчета от задружните усилия на групата на Шаро ако не си го гледал и него го пусках, но пак повтарям в момента е рисково и няма потвърждение в двойката за нито една посока, дългосрочно съм съгласен с Дона - ще пада за С и то доста.

http://www.freewebs.com/waveid/video/NZD%20Call.html
                            Успех

Коментар

• dep-j

Избягвам да правя краткосрочни прогнози. Питай Коко, той е
                              абсолютен майстор в тях.
                              А мнението си в средносрочен план съм го казал - поскъпване на
                              долара. Това вероятно ще се отрази и на NZD/USD, макар и в по-
                              малка степен. Но не изключвам и един рейндж около 0.62 - 0.6450.

Коментар

• е/д - дълги само дълги но внимателно

Коментар

Working...
                                X