If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Казвах ви аз да не се е..вате с дон карлос, доктора и супертрейдър, ама новобранска работа :-)
Успех на всички!
Коментар
Баламата
EUR/USD
Това движение на долара се очакваше доста отдавна, даже според мен то едва сега започва. Последните две години редовно еврото се вдига по Коледа и се срива след Нова Година. Въпросът е до кога ще пада и до какви нива, като се има впредвид рекордните стойности в края на миналата година. А на Дон Карлос му завиждам съвсем безкористно и не за това, че позициите му са вече много на плюс, а за това, че има нерви да ги дочака да станат такива. За съжаление моята нервна система ме предаде значително по-рано
Сега съм тук
Доне не е обърнал тренда а според мен сме в 4 та вълна която да стигне макс 1.30 а после 5 та но това е само мое мнение което за съжаление не винаги е миродавно
Той целия пазар се помпи изкуствено. Аз лично от него искам да ми носи приходи. Не ме интересува накъде ще ходи и до кога.
Тech нещата, които казваш са "публична тайна", която всички знаят. Интересно ми е да чуя ти какви стратегии имаш, как се готвиш, какво четеш, психология, управление на капитала, ...
За мен мога да ти кажа, че използвам три различни метода като най-сигурен и най-доходоносен винаги е бил този по пробиви на фрактал. Пример днес. Закачих eur/jpy - проби 4Н фрактал на 137.74, закачих и gbp/chf - проби 2 4Н фрактала на 2.2072.
dnes po-skoro evroto zagubi pazarni pozicii otkolkoto USD da e napravil koi znae kakvo.
ima dobri 6ansove tova dvijenie ot 6 figuri da korigira dosta - vse pak dosta byrzi4ko gi napravi!
Коментар
..
позиции/karlos
Що не го каза като те питаха при нива 1.33?Щото нямаш никакви позиции.
Tech ти зададе вьпроса и тьй като беше след моя пост не разбрах кьм кого е отправен - за това те попитах...Кьм кого е отправен -просто в израз на вьзпитание.Sorry
Коментар
novichyk
пазара
Ne znam kyde shte spre EUR i se radvam che sym izvyn igra. Predupredih vi davnimavate s dylgite , koito me e poslushal da pocherpi po edna bira!
Tech//ако системата ти на игра дава положително математическо очакване за определен период от време-например месец, всичко друго освен мъни мениджмънта е без значение. Успех !
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар
Tech
Нарочените пари?!
-DR, кога съм ти задавал въпрос къде ще спре? Не си спомням.
Коментар