IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Балама, ти и Дон Карлос да не сте братя?

Коментар

• позиции/karlos

Казвах ви аз да не се е..вате с дон карлос, доктора и супертрейдър, ама новобранска работа :-)

Успех на всички!

Коментар

• EUR/USD

Това движение на долара се очакваше доста отдавна, даже според мен то едва сега започва. Последните две години редовно еврото се вдига по Коледа и се срива след Нова Година. Въпросът е до кога ще пада и до какви нива, като се има впредвид рекордните стойности в края на миналата година. А на Дон Карлос му завиждам съвсем безкористно и не за това, че позициите му са вече много на плюс, а за това, че има нерви да ги дочака да станат такива. За съжаление моята нервна система ме предаде значително по-рано

Коментар

• позиции

Сега съм тук
          Доне не е обърнал тренда а според мен сме в 4 та вълна която да стигне макс 1.30 а после 5 та но това е само мое мнение което за съжаление не винаги е миродавно

Коментар

• Форекс пазар

Той целия пазар се помпи изкуствено. Аз лично от него искам да ми носи приходи. Не ме интересува накъде ще ходи и до кога.
            Тech нещата, които казваш са "публична тайна", която всички знаят. Интересно ми е да чуя ти какви стратегии имаш, как се готвиш, какво четеш, психология, управление на капитала, ...

За мен мога да ти кажа, че използвам три различни метода като най-сигурен и най-доходоносен винаги е бил този по пробиви на фрактал. Пример днес. Закачих eur/jpy - проби 4Н фрактал на 137.74, закачих и gbp/chf - проби 2 4Н фрактала на 2.2072.

Коментар

• EUR/USD

ostavete 4oveka da ry4ka demoto

Коментар

• EUR/USD

zapo4vam prodajbtie na dolari. Stop pod 1,29, trt 1,37

Коментар

• позиции

dnes po-skoro evroto zagubi pazarni pozicii otkolkoto USD da e napravil koi znae kakvo.
                  ima dobri 6ansove tova dvijenie ot 6 figuri da korigira dosta - vse pak dosta byrzi4ko gi napravi!

Коментар

• позиции/karlos

Що не го каза като те питаха при нива 1.33?Щото нямаш никакви позиции.

Коментар

• EUR/USD

vsi4ko e zamlaknalo

Коментар

• позиции

Понеже имаше любопитни, някои дори нетърпеливи, съобщавам, че всичките ми доларови
                        позиции са вече на плюс, някои от тях по няколко фигури.

Коментар

• Нарочените пари?!

Tech ти зададе вьпроса и тьй като беше след моя пост не разбрах кьм кого е отправен - за това те попитах...Кьм кого е отправен -просто в израз на вьзпитание.Sorry

Коментар

• пазара

Ne znam kyde shte spre EUR i se radvam che sym izvyn igra. Predupredih vi davnimavate s dylgite , koito me e poslushal da pocherpi po edna bira!

Коментар

• пазара

Tech//ако системата ти на игра дава положително математическо очакване за определен период от време-например месец, всичко друго освен мъни мениджмънта е без значение. Успех !
                              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Нарочените пари?!

-DR, кога съм ти задавал въпрос къде ще спре? Не си спомням.

Коментар

Working...
                                X