IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Още от сутринта се знаеше,че нивата на подкрепа са съответно 1.3130 , 1,3070,1.3000 и 1.2930.Необходимо беше да се добавч след всеки пробив на подкрепа,почвайки от 1.3135 с по-малко лотове,а по нататък по собствена схема и съобразно парите в акаунда.Е така ли направи,защото аз не направих така и сега ме е яд

Коментар

• EUR/USD

Виж
      Рисковете си поемам аз!
      Каквото и да ми каже Петър, Коко или който и да е друг

Коментар

• EUR/USD

LONDON (AFX) - The dollar moved sharply higher, moving back towards the 1.3 level against the euro, after comments by US Treasury Secretary John Snow that the US continues to support a strong dollar policy.

"A strong dollar is in our national interest," Snow said in a television interview with CNBC.

"We are focused here on the fundamentals. What really counts is the fundamentals," which he said include strong job growth and "dealing with deficit."

At 4.00 pm, the euro was at 1.3048 against the dollar, down from 1.3162 just before the Snow comments.

Коментар

• eur/usd

Спеко,какво да ти каже Петър? Ясно е,че може да обърне след тест на 1,2930 .....но един господ знае.Ако ти отговори с да и познае ще е добре,ако ли не и загубиш пари/ ако не си на демо / , той пак няма да е виновен,защото нищо не зависи от него успокой се и чакай ........

Коментар

• Форекс пазар

Сега ще потъря линк за да си го свалиш.

Коментар

• Форекс пазар

Дон Хуан, беше споменал, че имаш експерт по Бил Уилямс. Дали можеш да ми кажеш от къде да го изтегля или да ми го пратиш на zhiv@abv.bg. Благодаря ти предварително!

Коментар

• eur/usd

Петър
                Тук ли си?
                Мисля че тук 1,3000-40
                Ще обърне за към 1,35
                Какво мислиш?
                Мисля че въобще няма датестваме 1,29

Коментар

• EUR/USD

Точка не гледам златото а индекса на долара който е комбинация от злато и евро долар и тои си е за надолу.

Коментар

• ххх

Да за съжаление още съм на пазара.

Коментар

• EUR/USD

коко извини ме но тази препечатка нещо ми се стува измамна.
                      ако погледнеш златото ще разбереш че е/д трябва да е някъде около 1.26-1.28.
                      и смятам че точно там и ще отиде.

Коментар

• EUR/USD

КОКО, останаха ли ти позиции?

Коментар

• Нарочените пари?!

Tech добре, разбрах те .

Коментар

• KOKO EUR/USD

i az sam na sa6oto mnenie

Коментар

• Нарочените пари?!

-DR, не съм задавал въпрос до къде ще стигне.
                              Задал съм въпрос "Вие какво мислите?". В множествено число е и се отнася до всички относно моя коментар за форекс пазара в наши дни.
                              Можеш да се увериш сам:
                              http://www.investor.bg/Comments/View...ReplyID=147270

Коментар

• EUR/USD

is still absorbing solid buying orders that began as prices slid to 1.3080
                                today. European corporates are nibbling at some hedges with the fall in the
                                single currency. Technicians are also looking to supports between 1.3020/35 that
                                should at least slow the pace of today"s losses if not spur a moderate reversal.
                                1.3033 is the 61.8% retracement of the 1.2642-1.3666 rally and 1.3019 is the
                                38.2% retracement of the 1.1972-1.3666 rally that began back in August of last
                                year. Traders have also talked about a large 1.3000/1.4000 double-no-touch
                                option in EUR/USD that is likely to provide some support for the pair on the low
                                1.30-handles. Gold prices are nearing major support between $415/420 and should
                                help provoke a stall in the Dollar"s rise. So look for EUR/USD prices to
                                stabilize in the next 20 or 30 pips after prices slid to a session low at
                                1.3045.

Коментар

Working...
                                X