IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петър Караиванов

имаш mail в yahoo

Коментар

• Петър Караиванов

Сега се включвам и разбирам, че имаш рожден ден.
      ЧРД! Желая ти много здраве и успехи в търговията и живота!

Коментар

• cad

kupih usd/cad 1.2220 puk da vidim
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Петър

Chestit Rojden Den i ot men Petre!
          Mnogo zdrave i kasmet , vsichko ostanalo mojesh da si go kupish !

Коментар

• eur/usd novichyk

Сега вече те разбрах !Лека вечер !

Коментар

• eur/usd novichyk

Докторе ,азне казвам ,че ще видим 1.36 ,а че аз не бих продал Е/Д преди тези нива . Лека вечер от мен и успех на всички

p.s. Bertram не съм съгласен ,че Д/Й движи пазара в момента ,според мен пазара се движи от Е/Д .аЕ достигна важни подкрепи спряма паунда и йената които едва ли ще преодолее

Коментар

• и още размисли!

Fostarfx прочетох разсъжденията ти за пазара ,анализите и търговията.
                От написаното лъха само едно!Некомпетентност(ще пренебрегна липсата на познаване на българската граматика).
                Което пък никак не ме учудва.
                С по-голямата част от написаното ама никак не съм съгласен.
                Има малки изключения които са точно казани.Няма да уточня кои щото Петер ще направи курс
                за да каже кои са и респективно да бъде платено.
                Успех

Коментар

• eur/usd novichyk

Novichyk може да видим и това което пишеш 1.36 а и 1.38 но според мен не преди 1.2750-1.28...
                  Мерси за предупреждението-наистина ще внимавам като при хльзгав терен....че ако ти си прав ще ме изльже моят пресантиман...което сьщо е допустимо..

Коментар

• КОКО

Не, Коко, минимума е бил 2217 при Делтата, но движението към 2250 не ми хареса и затворих малката позиция, с която тествах, на малък плюс, още преди това.

Коментар

• JPY

usd/jpy kara vlaka v momenta.
                      uporito se buta kum 105, no se zapuva zdravo
                      uspeeli oba4e...aide na eur i gbp purzalkata
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd supertader

Докторе ,внимавайс късото евро! В петък предупредих че можем да отидем на 1.30 когато всички говореха за 1.34++ .Сега не бих продал и 1 лот Е/Д преди 1.36. Не ме карай да се аргументирам с графики ,анализи и прочие.Просто Пресантиман( чувство)

Коментар

• Петър

Петре, ЧРД и от мен. Пожелавам ти здраве и лев!

Коментар

• eur/usd supertader

Supertrader може и да упорства еврото но определено е с признаци на рахит т.е.Това е началото-тепьрва ще се огьне...

Коментар

• Петър

Петре честит РД ,Жив ,здрав и богат бъди .

p.sПък отд нешните подаръци задели 100 Евро ,че ще ти трябват до края на седмицата ( справка GBP/CAD)))

Коментар

• Др.

Дефицита , чакат , напротив много упорства еврото , така ми изглежда.То не си заслужава паунда е герой - нагоре , надолу.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X