If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докторе ,азне казвам ,че ще видим 1.36 ,а че аз не бих продал Е/Д преди тези нива . Лека вечер от мен и успех на всички
p.s. Bertram не съм съгласен ,че Д/Й движи пазара в момента ,според мен пазара се движи от Е/Д .аЕ достигна важни подкрепи спряма паунда и йената които едва ли ще преодолее
Коментар
kiki...
и още размисли!
Fostarfx прочетох разсъжденията ти за пазара ,анализите и търговията.
От написаното лъха само едно!Некомпетентност(ще пренебрегна липсата на познаване на българската граматика).
Което пък никак не ме учудва.
С по-голямата част от написаното ама никак не съм съгласен.
Има малки изключения които са точно казани.Няма да уточня кои щото Петер ще направи курс
за да каже кои са и респективно да бъде платено.
Успех
Novichyk може да видим и това което пишеш 1.36 а и 1.38 но според мен не преди 1.2750-1.28...
Мерси за предупреждението-наистина ще внимавам като при хльзгав терен....че ако ти си прав ще ме изльже моят пресантиман...което сьщо е допустимо..
Не, Коко, минимума е бил 2217 при Делтата, но движението към 2250 не ми хареса и затворих малката позиция, с която тествах, на малък плюс, още преди това.
usd/jpy kara vlaka v momenta.
uporito se buta kum 105, no se zapuva zdravo
uspeeli oba4e...aide na eur i gbp purzalkata
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
novichyk
eur/usd supertader
Докторе ,внимавайс късото евро! В петък предупредих че можем да отидем на 1.30 когато всички говореха за 1.34++ .Сега не бих продал и 1 лот Е/Д преди 1.36. Не ме карай да се аргументирам с графики ,анализи и прочие.Просто Пресантиман( чувство)
Коментар