IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• супертрейдър

mt3demo.sts.bg e сървъра за демо сметки - влез им през страницата и намери къде е демо регистрация ако не става по друг начин

Коментар

• Sistemite

Ne e vajna sistemata, vajno e da go mojesh
      Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• супертрейдър

Za da napravish free demo akaunt triabva da se kanektnesh kam tozi sarvar- mt3demo.sts.bg,

Коментар

• KOKO

да, така е с добрите системи, авторите искат да не се разпространяват ), nevermind, пазара продължава да се движи ) Успехи в търговията!
          Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• супертрейдър

К. това го правя , а явно има и друг проблем.Благодаря ти.
            D.Y.F-091066

Коментар

• супертрейдър

По ред независищи от мен причини - предполагам че съм ви убедил че давам всичко фрии- но с е1 имам проблеми с хората с които го правихме и те са против свободното му разпространение като те не искат платено а искат да не се разпространява въобще. Ще пусна версия за новият метатрейдър но за сега докато се караме е1 е изтрит от всякъде
              Успехи а свободната версия е с изтекъл срок - който разбира от комп може да я накара да работи с датите
              Съжалявам

Коментар

• akOunt

pich,

nauchi se vednyj zavinagi, che se chete akAunt.
                Aman ot negramotnici...

Коментар

• проблем

Znachi , otivash na Navigator , klikvash s desen buton tam deto pishe - Accounts sled tova varhu - Open an Account , tam se otvaria edin prozorec , prosto sledvash napisanoto , popalvash i tova e.
                  Ako ne stava obadi se .
                  Uspeh

Коментар

• Петър Караиванов

Честит рожден ден ! Да си жив и здрав и с много успехи на форекс

Коментар

• проблем

в/у акоунт с десен бутон на мишката

Коментар

• проблем

кликваш на акоунт - появчва ти се форма за попълване -попълващ - доло в ляво съгласен - регистрация

Коментар

• проблем

К.Нямам .А и спецеца ми по компютрите е в чужбина..
                          D.Y.F-091066

Коментар

• проблем

Supertrader, obadi mi se na icq 288956394, shte ti obiasnia kak da napravish nov akaunt

Коментар

• проблем

Понеже , ми е изтекъл срока на демо сметката в СТС , платформата не ми тръгва а на нея съм си качил Е1 , да гледам линии .Дава ми съобщение -реконект и да я свържа с сървара дето завършва на 50.Как да си направя нов акаунт , не помня старата парола , с компютрите съм доста бос , но предполагам , че не е трудно..Благодаря предварително.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Петър Караиванов

Благодаря отново на всички за поздравленията.Да ви се връща и на вас :-)
                                feelgood - видях писмото ти и ти отговорих.
                                Приятна вечер на всички спекуланти

Коментар

Working...
                                X