IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• $

Възможно е да има нов тест на 1.2930 пробив и обръщане от 1.2880 но по ми се нрави да продължи хода нагоре за 1.3120 1.3222 1.33

Коментар

• Новичък КИКИ Бас

Новичък благодаря но имам намерение да ми дадеш повече от 100д, ще се чуем по някое време на кюто и ще ти дам една идея за отиграване в една двойка където да вложиш 100д и след това ще делим печалбата, ако има такава, но няма да е днес, ако си съгласен кажи а най добре е ако има печалба заедно да я изпием някой път. Благодаря за честноста ти

КИКИ би ли контактнал на мейла ми за да ти дам сметка където да ми изпратиш 100д ak@netbg.com Благодаря

Коментар

• $

stopowete sa izmishliotina na brokerite za da wi zimat parite

Коментар

• $

Не се притеснявай. Затова слагаме стопове.
          Аз съм в обратната посока, ама това не значи, че не може и моя стоп да перне.

Коментар

• $

varna единия sell изгоря а и другия е на път Успех на всички. KOKO честито за баса.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Koko

Излязох на 2/3 от дългото евро слагам плаващ стоп

Коментар

• Koko

Chestito , imash 100$ ot men , kaji kak da ti gi dam!

Коментар

• $

awe fan , ne gi razlaiwam- prosto tuka kato widqt nqkolko pipsa w edna posoka i po4wat da goworqt za trend

Коментар

• $

bnight, uspeh!

Коментар

• $

ще видим varna sell 1,2976 s/l 1,3020 t/p 1.2920 също от вчера sell 1,2950 s/l 1,30 t/p 1,2920 това е според мен за днес следобед. Късмет на всички и успешен ден.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• $

Не съм уверен, че днес играта в полза на долара ще е успешна...

Коментар

• EURUSD

според мен тренд-а все още си е надоло които чака пробив на 1,30 маи няма да познае. Ще видим какво ще стане но довечера може да имаме 1,28++ късмет на всички.

Коментар

• EURUSD

Bertram , mersi za ideiata , skysih ne samo kivito , a i AUD. Uspeh na vsichki !

Коментар

• EURUSD

bau bau bau

Коментар

• EURUSD

shkata, 'що разлайваш кучетата? ... к'во ти пука к'ъв е тренда ? ...

Коментар

Working...
                                X