IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NZD/USD

Открий си дълга тогава и я обяви и ти :-)

Коментар

• NZD/USD

done, nadqvam se do 0.76 da osrednqvash i posle oshte ......

Коментар

• NZD/USD

Къса от 0.7102.

Коментар

• е/$

pi4ove,ne e li vreme da skasim $/y kato 4eli nqma da dodrapa do 105

Коментар

• е/$

як екшън при е/$ - крошета и ъперкъти се раздават и няма милост. Най-добре е да се стои настрана и да се следи за изхода на двубоя ))

КОКО поздравления за успешното отиграване!
            novichyk на теб ти пожелавам успех при късите евра - ама си застанал баш на средата в най-неутралната позиция и за двата отбора ))) Успех!

Коментар

• $

борбата за силата на еврото набира сила - имаме отпор срещу атаката на американската пропаганда ецб ...

Коментар

• Новичък КИКИ Бас

Mersi Koko , bez da iskam se hedgirah s tezi dylgi cabeli . Da se nadiavam che EUR/GBP niama da hodi poveche nagore!

Коментар

• Новичък КИКИ Бас

Новичък целта ми е 202 стратегията ми е доста сложна в кроса имам вече 5 поръчки имам плаващи стопове и абе някой път ще ти я обясня в общи линии играя на 4ч там и добавям по корекции при удар на плаващ стоп и тнт. Сега имам малко работа и излизам. Успех добър вход направи в кабеларката но внимавай там

Коментар

• $

добър ден - позиции от преди 2 дена - вчера бях на -20% акоунт - днес на +30 ще чакам до +100%

Коментар

• Нов FOREX анализ

Daily Forex Forecasts www.iforex.org

Коментар

• GBP

Ako testva oshte vednyj neuspeshno 1.8615 shte kupia malko da ne stavat greshki!

Коментар

• GBP

Neshto podpukaha paunda , ako povleche i EUR niama da se razsyrdia)

Коментар

• Новичък КИКИ Бас

Niamash griji Koko , dori da ne sym onlain pusni poziciata i shte ia otigrai ) Az syshto ti blagodaria za blagorodnia jest da delim pechalbata) \Kakva ti e celta na GBP/JPY , az mislq da poraztowarq `ast ot dylgite USD/JPY i EUR/JPY ,ako trygne nadolu no se chudia kyde....

Коментар

• Koko

Новичък такава ми е стратегията влизам с три лота и бягам с два понякое време и слагам плаващ стоп на 3тия. Предполагам същотака възможно връщане и дори пробив което разбира се няма да е лесно

Коментар

• Koko

Az pyk skysih ot 1.3002 , Koko zashto si zatvoril 2/3 ot poziciata , nali celta beshe 1.3220?

Коментар

Working...
                                X