IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• don kuku

ako znaesh kva reza4ka te 4aka 0.79 ne ti mardat i oshte.....zabravi li paunda be div4o

Коментар

• за fostarfx

два дни от архива показаха интересни неща... +/- 5 пипса от high low съответно за отваряне и затваряне..

Коментар

• за fostarfx

Петре сам знаеш че опашка няма да има
        Късмет или inside infomation - това са начините за такива печалби
        А късмета е до време

Успех на всички

Коментар

• help

Пак заповядай , имай впредвид че четвъртък за петък суапа е троен , т.е три пъти по голям от останалите 4 дни в седмицата . Успех

Коментар

• help

http://www.deltastock.bg/v2/faq/faq-bo.asp
            Погледни тук, обяснено е с пример, но в момента не иска при мен да го отвори.
            Успех!

Коментар

• за Петър

съгласен съм, така е! за това и възниква съмнението...

Коментар

• help

blagodarja ti novichyk

Коментар

• help

Ще ти обясня с прости думи когато купуваш валута с по висока лихва и продаваш такава с по ниска и не закриваш позицията в 24.00 часа ти се плаща положителен суап и обратното . Валути с висока лихва са АУД. НЗД, ПАУНД , валути с ниска лихва са йена и Шв.франк . Примерно ако мислиш че долара ще пада е хубаво да откриеш дълги П/Д , а ако мислиш че долара ще се вдига дълги Д/Й и Д/Шв. Успех

Коментар

• за fostarfx

fostarfx - влез в който и да е сайт , и разгледай резултатите на първите 3-ма.Те обикновенно са с по над 1000% печалба за месец ?
                    Е аз ще ти кажа, че ако има човек с такава РЕАЛНА успеваемост , независимо дали е в БГ , Сингапур или Папуа - Нова Гвинея, пред вратата му ще има опашка от работодатели с предложения за месечна заплата седем цифрено число.

Коментар

• help

Njakoi moje li da mi objasni nakratko tehnologijata i celta na swapa ili da mi dade link kam njakoi sait kadeto ima informacija. Nov sam v tazi oblast i oste se ucha. Blagodarja vi predvaritelno i mnogo uspeh na vsichki

Коментар

• за Дона бонбона

ако човек постигне една десета от техния резултат ще бъде голям успех.

Коментар

• за Дона

фостар ако копираш другите си обречен на неуспех , приемай съвети , но винаги вземай решение сам . Успех

Коментар

• за Дона

ами Доне аз такъв резълтат за момента немога да постигна с моя начин на търгуване!

Коментар

• fostarfx

Веселяк, а тези "милионери" защо продават прогнозите си за $50 месечно?
                              Повдигни 1,5 на 11 степен и ще получиш колко пъти би трябвало да са увеличили капитала си за 1година.

Коментар

• ... samo informacia

Петре, Кики, незнам дали е верен резултата!
                                просто попаднах на него!
                                едно съм забелязал зависта между трейдърите е много голяма така че който е печелив по добре да си малчи... съвет на добра воля!
                                аиде..

Коментар

Working...
                                X