If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще си пазите позициите и ще си трупате суапови числа докато издържите - така ли ?
Коментар
novichyk
xxx
Мерси веселяк за инфото , сигурно си прав!
Коментар
novichyk
novichyk
Не го бях смятъл , но имах 70К лота къси П/Д преди месец -два, бяха ми на 30 пипса печалба и ми взеха 55 лв заради суапа . Така че човек се учи докато е жив , сега имам 120 лв само от суап печалба .
Аз лично не , но избягвам да имам отворени позиции с отрицателен суап , особено в четвъртък вечер .
Коментар
novichyk
Е/Д
При следващия неуспешен тест на 1.30 скъсявам отново , затварям дългия кабел на 60 пипса + . Коко дай още някой бас да сключим че като загубя ми върви))
ХХХ нямам представа защо “милионерите” продават прогнозите си срещу 50$-сигурно това е цената която пазара е определил(търсене-предлагане).Безплатен секс няма и щом могат да си продават инфото-още по-добре.Аз само казах ,че 21000 пипса са нещо много положително( както казва прмиерът).А ако някой има такива резултати на реал без да му се разбива нервната система-слава,слава,слава!!!А тези които могат още повече -ЕВАЛА.
Коментар