IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кукловодите и будалите

Доне, прекаляваш.
    Интернета измислен за кукловодите.
    По силата на тази логика, топлата вода и колелото и те за тях са измислени.
    Пък ние, спасявайки се от тях, да нарамваме тоягите и да хващаме гората.
    Стоп. Без тоягите, че и те за кукловодите са измислени...

Коментар

• JPY

Zdraveite i ot men. JPY za poreden den mi radva okoto , vyprosa e dali da pozakria chast ot poziciite ili da izchakam , Imam dylgi USD/JPY 102.70 i EUR/JPY 103.97 . Ama kato znam che sled 15.30 shte zapochnat da kupuvat JPY mislia da pozakria poziciite i dovechera v 23.00 da otvoria pak , Uspeh na vsichki!

Коментар

• the fan*:

Няма кукловоди?! Само един пример: акциите за обиране на стопове при важни новини
        и не само?! И още по-лошото - обиране на стоповете и в двете посоки?
        Не ми се вярва това да е твое дело.

Коментар

• 2+2=5: Razmisli za valutnata turgovia.

Доне и на мене ми минават такива мисли, е и много други, ама какво пречи да си "ЗОМБИ" и да си печелиш(е разбира се не толкова колкото тези, които те зомбират, ама и за нас зомбитата има хляб в тоя бизнес)
          успех на всички

Коментар

"атемосваш" = анатемосваш, разбира се

Коментар

Дон Карлос, интересни мисли

Има няколко важни подробности, които изтърваваш.

Кукловодите често имат много противоположни интереси.

Не забравяй, че курсът на валутата се влияе и от други неща, като кое население в каква валута си държи спестяванията и къде ги държи.

Също така от време на време правителствата натискат кукловодите по главите малко да се спрат. Еврото за какво мислиш, че го въведоха. Да намалят ролята на спекулантите и да подпомогнат производителите. Така, че има и обратна страна на медала.

Коментар

Дон Карлос, не е ли малко неуместно да атемосваш нещо, което не познаваш?
                Аз пък съм убеден, че техническият анализ работи и успявам да го прилагам достатъчно успешно. При това използвайки най-елементарните постановки.
                Повечето трейдъри губят поради глупостта, алчността и страха, които ги владеят. "Кукловодите" просто се възползват, доколкото могат, от слабостите на човешката природа.

Успехи

Коментар

• $$$

To не пречи да се съберем на маса, да я обсъдм. Но все ми се струва, че големите пробиви идват от големите гадове (кукловодите).

Няма ли да има скоро някоя среща.

Коментар

• $$$

.....Доне, аз пък не мисля, че има кукловоди и зомбита... просто е най-ликвидния пазар ...
                    дет се вика от NY до Владивосток всеки "цъка" мишката ... че има големи ...има ... но не те са виновни
                    за неспазване на правилата на играта от наша страна. Темата става за дискусия, но е по-скоро за маса
                    отколкото тук.

Коментар

• МД

Марио здравей, благодаря за мейла, извини ме ,че не ти отговорих ,но ще го сторя днес или утре. Надявам се да си доволен от кабелйена и ти за сега. Успех

Коментар

• $$$

ей, пи4, стига си спамил!!!
                        Има банки, отпускат кредити на 10% годишно.
                        Като си толкова отворен, вземи 100к бизнес кредит и не ни занимавай с глупости.

Коментар

До интересни прозрения си достигнал. Споделям доста от тях и преди много време опитах да
                          пиша по някои от тези въпроси във форума. Но свяетна дискусия не се получи. Имам чувството,
                          че много хора предпочитат да се оставят да бъдат заблуждавани, отколкото да помислят по идея,
                          която им звучи еретично.
                          Собствениците на пазара наричам КУКЛОВОДИ, а целия този фарс с платените прогнози и
                          психозата е ЗОМБИРАНЕ. Вижте само колко е лесно! Когато на кукловодите им е необходимо
                          нещо, изкарват една кукла /Грийнспан, Трише, Сноу, Буш/, която си казва добре заучените реплики
                          и останалите кукли /всички ние, участниците в пазара/ се втурваме да изпълним заръката. И всичко
                          това е възможно благодарение на средствата за мигновено пренасяне на информацията, да речеш, че
                          и интернетът е измислен в услуга на кукловодите.
                          Отдавна, преди много десетилетия, когато за една новина са били необходими часове, за да обходи
                          света /а до тогава който ял, ял, който пил, пил/ Те също са имали нужда да зомбират участниците в
                          пазара, да ги контролират и да ги държат в подчинение. Тогава имено са заръчали да бъдат изобретени
                          техническите анализи, вълните и др. подобни. Това обяснява и защо по-голямата част от тях се
                          отнасят за търговия с акции, но това се е търгувало от време оно. И средствата за правене на анализи
                          и вълни са се усъвършенствали непрекъснато, за да може всеки колкото се може по-точно да определи
                          посоката, стоповете и лимитите. И да си изкопае гроба.
                          Изниква въпросът действат ли тези анализи? Ами действат, разбира се, щом огромна маса търговци се
                          съобразяват с тях и действат като един, по нечия воля. Хайде да си припомним колко пъти всеки от нас,
                          сътворил перфектен анализ или вълноброене, се възхищава :" Гледай, само гледай колко точно се
                          изпълни таргета - до пипс. Ех, ако не ми беше отнесло стопа за 8 пипса само..."
                          Странно ми е, меко казано, как толкова много търговци не желаят да видят новите реалности на 21 век,
                          а се съобразяват с отживелици от минали векове. Това е все едно да тръгнеш ДНЕС за Париж на кон.
                          А ако някой ми възрази, че това е като да не се съобразявам с Питагоровата теорема, ще отговоря, че
                          форексът, за разлика от математиката е динамична материя.
                          Често отбелязваме, че 90 и кусур % от дребните търговци фалират. Така е, нали Кукловодите-акули
                          трябва да печелят! Хайде сега да видим, какво ще стане, ако УТРЕ НИТО ЕДИН ДРЕБЕН ТЪРГОВЕЦ
                          не се съобрази с никакъв анализ. Според мене теоритически 50% ще бъдат на печалба, с толкова ще намалее печалбата на акулите. Проблемът е как този процент да бъде увеличен, а в колелото на
                          Кукловодите да бъде поставен прът. На този, който го реши, ще бъде издигнат паметник, вярвайте
                          ми! Отделен въпрос е дали ще оцелее...
                          Преди време, отговаряйки на въпрос на нов колега подхвърлих една идейка в тази насока. За тези
                          които ползват стопове - играй с малък процент от акаунта и слагай стопа на 30 - 40 пипса от нивото,
                          на което му е мястото. За съжаление не съм специалист по стопове и не съм съвсем сигурен за
                          ефекта, но логически погледнато, би трябвало да е добър.

Колега 2+2=5, поздравявам те за смелостта да изкажеш "еретични" мисли. Нищо, че както се изрази друг колега, навремето инакомислещите са ги горили на клада. Но не мислиш ли, че щеше да е по-
                          добре, ако всичко това беше на кирилица. Знай, че половината колеги не четат постове на латиница.

Коментар

• $$$

Увеличете инвестициите си 1.4 пъти само за 15 дни! Как? По старомодния начин - като не трябва да рискувате нищо, защото сте напълно способни да контролирате инвестираните от вас пари.
                            Пишете на: andrian203@yahoo.com и попитайте за повече инфо.

Коментар

• gbp/jpy-usd/jpy

Уровни 102.50, 103.00, 104.00 являются опционными и истекают сегодня на торгах в Нью-Йорке
                              Според мен-194.8 е подходящп ниво за sell.
                              Uspeh
                              Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• gbp/jpy

sell gbp/jpy 194.4 stop 194.7 ili 195

Коментар

Working...
                                X