IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AUD/USD

jeff,taka kato gledam imame okolo 5 bara na dnewna do togawa.

Коментар

• EUR/USD

Utre ako US GDP : 4%, to EUR/USD 4cast = moje da sleze do 1.2920
      NO ako US GDP :

Коментар

• малко размисли: GBP/USD

На едночасовата покачването ми изглежда под стръмен ъгъл - което ме навежда на мисълта за лека корекция. Освен това за корекция ми подсказва и 5 - тия зелен бар, който се е появил. От друга страна обаче от 1.8874 фрактала в съчетание с Алигатора ми подсказва за лека дълга, без да мога да определя до къде, но и АО показва малка дивергенция, а АС вече е с червено стълбче и те ме насочват също за лека корекция. Така че не мога да взема решение за посоката, на този етап и ще погледам отстрани.
        Успех на всички с отворени позиции и лека!

Коментар

• AUD/USD

ПОРЕДЕН това 0.762 кога го очакваш,защото и аз съм къс от 0.7724 но нещо не ми вдъхва доверие.

Коментар

• Stopove

Estestveno udarilo mi e stopa za niakolko pipsa , az sym uporit obache i otnovo dobavih kym skysenia kabel. Znam si az che kato sme v range stopovete sa izlishni , ama pusti strah...

Коментар

• trader.bg

честита ви нова година на всички! пожелавам само успешни сделки на играчите! бях малко на ски по празниците, та затова не участвах - общо взето нищо не съм изпуснал, освен че еврото се е срутило, та в таза връзка смятам да го купя, май му време! успех още веднъж!

Коментар

• AUD/USD

Продажба на AUD/USD от 0,7760 със стоп на 0,78 и цел 0,762.
                Желая много здраве,късмет и успехи на всички.

Коментар

• trader.bg

ne znam za tyrgoviqta tochno kak sa
                  no ot tam si sverqvam kalendara za denq
                  vinagi sa mnogo izcherpatelni

Коментар

• E/D-Koko

Да разбирам го но сега ме очакват за вечеря след това ще се включа пак. Дадох поръчка селл от 1.8925 стоп 1.8950
                    Успехи

Коментар

• E/D-Koko

Удари го ок ще чакам за удобно скъсяване понататък, продължавам да съм дълъг швейцарец и къс ауд
                      Успех

Коментар

• E/D-Koko

Tablicata za futures razbirash li ia?

Коментар

• E/D-Koko

За 1п щеше да ми удари стопа кабеларката, нищо следващият път

Коментар

• E/D-Koko

Да Веселяк. Аз излизам пак за малко успех

Коментар

• E/D-Koko

koko mersi ,a slu4valo li ti se e dannite da te podvedat

Коментар

• E/D-Koko

Lele KOKO - kak da go preveda tova za shizofrenishkata cena, koiato se zadurja na pazara
                                EUR PUT sa poveche, taka li?

Коментар

Working...
                                X