If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
jeff,taka kato gledam imame okolo 5 bara na dnewna do togawa.
Коментар
Graphic extrapolator
EUR/USD
Utre ako US GDP : 4%, to EUR/USD 4cast = moje da sleze do 1.2920
NO ako US GDP :
Коментар
Miro - Varna 3
малко размисли: GBP/USD
На едночасовата покачването ми изглежда под стръмен ъгъл - което ме навежда на мисълта за лека корекция. Освен това за корекция ми подсказва и 5 - тия зелен бар, който се е появил. От друга страна обаче от 1.8874 фрактала в съчетание с Алигатора ми подсказва за лека дълга, без да мога да определя до къде, но и АО показва малка дивергенция, а АС вече е с червено стълбче и те ме насочват също за лека корекция. Така че не мога да взема решение за посоката, на този етап и ще погледам отстрани.
Успех на всички с отворени позиции и лека!
ПОРЕДЕН това 0.762 кога го очакваш,защото и аз съм къс от 0.7724 но нещо не ми вдъхва доверие.
Коментар
novichyk
Stopove
Estestveno udarilo mi e stopa za niakolko pipsa , az sym uporit obache i otnovo dobavih kym skysenia kabel. Znam si az che kato sme v range stopovete sa izlishni , ama pusti strah...
Коментар
pich
trader.bg
честита ви нова година на всички! пожелавам само успешни сделки на играчите! бях малко на ски по празниците, та затова не участвах - общо взето нищо не съм изпуснал, освен че еврото се е срутило, та в таза връзка смятам да го купя, май му време! успех още веднъж!
Коментар