IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Petre merci za mnenieto, to ako trygne nagore az ste se opravq nqkak si, za takova dvijenie si bqh podgotvil variant : ) pritesnenieto mi riska za nadolu kakyv e i dokyde se prostira : ))))

Коментар

• USD/CAD

на демо натрупах стабилен минус - това ме кара да поиграя малко дългосрочно на реал(моля ви на правете това в къщи - отворени позиции на реал - 1 . двоина дълга по е/и 134.45 2 . дълга по е/д 1.3035 3. къса по д/кад 1.2379

Коментар

• eur/usd

Дон Хуан - позволи ме да те попитам следното.
        1.Ако смяташ че eur/usd е нагоре защо не купиш от текущи нива и не добавяш на високите?
        2.Ако смяташ чв сме надолу в eur/usd, защо не продадеш сега и не добавяш на ниските ?
        Благодаря ти за отговора в аванс.

Коментар

• eur/usd

Здравейте!
          Поръчки за покупка на 100к на 1.3176 и на 1.3356
          Поръчки за продажба на 100к на 1.2844
          Цел и стоп засега на 0.
          Успех!

Коментар

• eur/gbp

Daywalker - нивото от 0.6900/05 е идеално за покупка на eur/gbp - ще постигнеш ср.цена 0.6915 и над това ниво можеш да продаваш на воля.Таргети 0.6930/35 следващ 0.6980 и при пробив следва 0.7010
            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/gbp

Daywalker - нивото от 0.6900/05 е идеално за покупка на eur/gbp - ще постигнеш ср.цена 0.6915 и над това ниво можеш да продаваш на воля.Таргети 0.6930/35 следващ 0.6980 и при пробив следва 0.7010

Коментар

• USD/CAD

по волф също са за 1.18

Коментар

• eur/gbp

Kolegi kakvo ste kajete za EUR/GBP - malko se poobyrkah s dvijenieto tam. znam 4e Petyr i Koko o4akvaha silen paund, no za men nestata ne izglejdat taka fundamentalno. az se nadqvam vseki moment da obyrne nagore i sym hvanal edni dylgi ot 0,6930, no..... zasega posokata e nadolu ta dokyde mislite 4e moje da stigne? ili pone o4akvate li korekciq ot tezi niva i do kolko?

Коментар

• USD/CAD

КОКО докъто USD/CAD не пробие трайно 1.2470/80 нагоре неможе да се говори за обръщане на тренда.
                    При траен пробив обаче на 1.2350 следва низходящо движение с цели 1.2230/50 , 1.2170/80 1.2030 и основна цел в по-дълъг период от 1.16 - -

Коментар

• trader.bg

Петър какво мислиш за када смяташ ли че е обърнал платната

Коментар

• trader.bg

blatimir - ще ме извиняваш много за trader.bg, но изобщо не знаеш какво говориш.
                        С колегите от Евър се познавам и работя отлично с тях повече от 12г. Платформата им като за такава за която не е нужен доунлоуд е супер.Вярно е че понякога им забива нещо(моля да ме извините но с компютрите съм на Вие), но ако знаеш как да го използваш в своя полза ......
                        А ти blatimir (ако си случайно Павлин за когото подозирам че пише с този ник) си най-отчайващият случай , занимаващ се с валутен пазар.

Коментар

• AUD/USD

Благодаря пореден,дано да си прав.Аз най вероятно щте изляза по рано,защото няма да дочакам.Много успехи ти желая.

Коментар

• EUR/JPY

Izvinete - stava duma za EUR/JPY a ne EUR/USD

Коментар

• EUR/USD

Registriram silen kontrast mejdu fiksiranite dohodnosti suotvetno na GER i JAP.
                              V sinhron s gornoto e i vidimata podkrepa na 15 min i 60 min pri EUR/JPY .
                              Sledstvie - visoka veroiatnost za uspevaemost na dulgite pozicii v dvoykata za okolo 72 chasa

Коментар

• EUR/USD

Registriram silen kontrast mejdu fiksiranite dohodnosti suotvetno na GER i JAP.
                                V sinhron s gornoto e i vidimata podkrepa na 15 min i 60 min pri EUR/JPY .
                                Sledstvie - visoka veroiatnost za uspevaemost na dulgite pozicii v dvoykata za okolo 72 chasa

Коментар

Working...
                                X