Между другото забравих и къса евройена затворих
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Доне съгласен съм изцяло с теб, тоя брадат циганин направи пълна глупост, то не че Деди Грини не правеше също но о времена на него му бяхме свикнали, аз при негово изказване с под 50п в джоба не съм си тръгвал а и номерата му ги знаех като каже нещо айде в едната посока след 5м чакаш да каже любимата си фраза .... но пазара е най-добрият съдия и айде на обратно хехе
Коментар
-
лихви
Напоследък се забелязват усилени "агитации" за това, че ЕЦБ ще
вдигне лихвите с 50 б.п. Струва ми се, че тези спекулации не са случайни. В крайна сметка ЕЦБ ще си свърши работа, като вдигне
лихвата с 25 б.п. /ако е необходимо - аз все още малко се съмнявам в това!/, но пазарът ще остане разочарован и за резултата се досещаме. Към това вероятно ще се прибави подходящ текст в
протокола и съответното изказване на Трише на пресконференцията.
Нищо чудно Трише да си го върне тъпкано /но елегантно!/ на Бернанке, за грубата му и нескопосана изцепка на 27 април. Когато си
на такъв пост не можеш да лъжеш като брадат циганин и с това да
влияеш на световната икономика. Резултатът от тази лъжа е 5 фигури
и половина при EUR/USD и световен дисбаланс. Това е недопустимо
дори когато е от позиция на силата и няма да бъде лесно забравено и
простено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от efesbeСпоред Германците това е актуала сега 1.2910. Интересно накъде, ще тръгне,защото минор има чак на 1.2820
Да така е от тук би следвало да се преразпредели но на мен ми се ще да пада днес, обаче ако слуховете са верни - "Говори се за масирани стопове на къси евра над 1.3005/10 доалра за над 2 млрд.евро! ", то би следвало поне да има опит да се облажат с тия стопчета след лихвите но нищо чудно както вика Дона да решат да зацепят надолу ако е само 25бп
Коментар
-
Re: gbp/jpy
Първоначално изпратено от kritelinNa 4 chasovata spored men se vijda,che sme vyv vyzhodqsht triygylnik i ochakvam da probie za na gore.Ti kratkosrochno na kakvo mnenie si ?
Imam dylga ot 210.17 az ot 2 dena veche i vseki pyt kato izleze na + se chudq dali da q zakrivam
Коментар
-
Re: gbp/jpy
Първоначално изпратено от kritelinKolegi nqkoi tyrguva li s gbp/jpy ?
Коментар
Коментар