Първоначално изпратено от absfresh
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от absfreshKoko, ти защо не се хванеш на работа към някоя информационна агенция, примерно Фокус. Имаш по 100 поста на ден. Там ако пускаш толкова новини бая пари ще изкараш. Не, че не ми е полезно, но откъде го намираш това време.Не вярвам да спреш, поизчетох форума назад и определено си спирал да постваш вече поне 5 пъти. Пиши си, полезен си за балъците като мене.
При нас, на работното ми място е разпространено схващането, че четейки форумите можеш само да се научиш да бъдеш овца и да бъдеш изяден. Аз засега съм 3 на 0 за мене от изиграни прогнози от форум. 1 твоя и 2 на други участници. Мисля да спра дотук.
Поздрави
Коментар
-
Re: лихви
Първоначално изпратено от Дон КарлосРезултатът от тази лъжа е 5 фигури
и половина при EUR/USD и световен дисбаланс. Това е недопустимо
дори когато е от позиция на силата и няма да бъде лесно забравено и
простено.. Не мислиш ли, че цените на комодитис и горива повлияха за евтиния долар.
Всъщност в какво се изразява този дисбаланс.
Коментар
-
И нещо друго да ви кажа, вчеращният ръст потвърди че ние ще видим нива над 1.30, аз се моля това да не става от тук някъде а от долу къде 2650-2450 но не знам това ще стане когато и последните техничари , ще ви дам буквално за пример реакцията на Прото а той е доста добър "Тия педераси са направили скромен връх на 1.2977 и това е нещото над 1.2970. Повече няма да има .Уууууууууууууу !
"
Та вижте идеята е да падне тоя скапан бетон 2690 за да бъдат сигурни в спада и тогава аз съм убеден ще видим ход до около 1.34 и тогава помнете ми думите ще тръгне голямото надолу.
Успехи
Коментар
-
Аз също Ви честитя момчета, явно близо 4г на тоя форекс си оказва думата, въпреки че съм на добър профит правя гупости последно време, не си следвам плана хехе, дерзайте давайте все така, ако искате да знаете колко ми е кеф за късите защото спорих доста дълго с моят учител той твърдеше че няма да стане но аз горе скъсих и излезе.
Успехи, и помнете не се лакомете, капка по капка вир става
Коментар
Коментар