IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• spec00

резултата ми за последните 17 дена за играта по този начин е +50% за акаонта ми

Коментар

• spec00

като цяло това ми дава възможност за хедж и игра без стопове , както и ме предпазва от паника - идеята за играта идва от системата на карлос пречупена през призмата ми

Коментар

• fostarfx

Bravo Fostar, mnogo profesionalna rabota. Za kolko vreme gi pravish tezi sdelki, kato broika ili za kolko gi predvizdash.

Коментар

• spec00

ако в края на деня съм на минус -оставям за следващия - играя по доста независими комбинации по двоики - на някои играя за колебания - на други по прогнози на мизухо, комерс и ... - на трети по очаквани събития (лихвата за днес) - на четвърти по нива - не отварям двоика без да съм обеден в переспективата на отворената позиция

Коментар

• spec00

затворих всичко тотал на 5% -при затваряне традер бг ме издялка с 1 % отгоре възприемаики не за да на скачащите си котировки с цел садиране на кожи -писна ми , но дакото не им сваля техните кожи ще играя при тях -когато се оправят ако се оправят ще го зачва в форума по отношение на това дали няма да тръгне обратно и да ме накаже отговора е може но по 30% от двоиките - ако тръгне по всички значе съм пълен балък и си заслужавам фалита

Коментар

• za Poohbear newbie

за да ти стане още по ясно съм ти направил една графика на едни и същи позиции играни по два различни начина първия е с формулата с обратна връзка а втория е без обратна връзка като големината на всяка операция се смята като процент от текущия баланс

http://store3.data.bg/fostar/compare.gif

в първия вариянт липсват тези пропадания при които се губи близо 50 процента от сметката, дано да съм бил изчерпателен и да си ме разбрал!

Коментар

• taty

Позицията е малка, а и така съм преценил.
                Ако ще се играе с голям обем е по-добре да се чака нива около 2,27 за скъсяване.
                По този начин само заявявам интерес към двойката.
                Желая ти успех !

Коментар

• iwo

то последния час хубаво че се мятат насам натам
                  но какво правиш ако половината двойки се метнат в лошата посока и се заинатят да се върнат, а края на деня наближава и не можеш да продължаваш да ги следиш
                  /въпрос с повишена трудност/
                  а и щом си използвал 100-те процента от акаунта - за има-няма 100 пипса и си под масата
                  много е изнервяща такава ситуация

Коментар

• za Poohbear newbie

правилно си усетил момента
                    сега ще ти обясня още малко защо се полуава така,
                    както сам си забелязал намалява процента на спярмо баланса на печалба НО И НА ЗАГУБА!
                    Това води до следното много важно нещо, в нарастването на капитала няма да има рески колебаниа а ще се се подаржа стабилност на нарастването
                    второто нещо което произлиза от формулата е че имаме обратна варазка с нашите загуби което пак ни предпазва ако евентуално вземем че по4нем да губим т.е. станем от пе4еливши играчи в губешти, а колкото по добри ставане толково повече се наклонява кривата нагоре на "нарастването на капитала", на същия резулта само ако променя от 0.55 печеливши сделки на 0.6 процената на нарастване се променя 10 пъти
                    ако повишя риска от 3 на 15% товага резултата е зашеметяващ!
                    Но основното предимсвто е че имаме обртана връзка с входа => което стабили зира резултата (като обратната връзка в електрониката )

http://store3.data.bg/fostar/changecapitalsMM.gif
                    ето и как се движат двете графики на капитала и процентното изменение на печалбата и загубата!

Коментар

• spec00

отворил съм позиции с 100% от капитала по 7 двоики - последния час се мятам от -2 до +3 % няма стопове - няма пребързани решения -има чакане на момента за затваряне

Коментар

• gbp/chf

ama gopravitozivryhbez obemkoeto maiche e kapanche

Коментар

• gbp/chf

ako ne naprawi now wrah nad 2.249
                          Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• spec00

Много е вероятно да има движение и в двете посоки , и даже и да няма ако е 0.25.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• gbp/chf

Kамене не му ли е малко рано за продажба ???
                              Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• trader.bg

trygna ;-)))))))))))

Коментар

Working...
                                X