If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като цяло това ми дава възможност за хедж и игра без стопове , както и ме предпазва от паника - идеята за играта идва от системата на карлос пречупена през призмата ми
ако в края на деня съм на минус -оставям за следващия - играя по доста независими комбинации по двоики - на някои играя за колебания - на други по прогнози на мизухо, комерс и ... - на трети по очаквани събития (лихвата за днес) - на четвърти по нива - не отварям двоика без да съм обеден в переспективата на отворената позиция
затворих всичко тотал на 5% -при затваряне традер бг ме издялка с 1 % отгоре възприемаики не за да на скачащите си котировки с цел садиране на кожи -писна ми , но дакото не им сваля техните кожи ще играя при тях -когато се оправят ако се оправят ще го зачва в форума по отношение на това дали няма да тръгне обратно и да ме накаже отговора е може но по 30% от двоиките - ако тръгне по всички значе съм пълен балък и си заслужавам фалита
за да ти стане още по ясно съм ти направил една графика на едни и същи позиции играни по два различни начина първия е с формулата с обратна връзка а втория е без обратна връзка като големината на всяка операция се смята като процент от текущия баланс
Позицията е малка, а и така съм преценил.
Ако ще се играе с голям обем е по-добре да се чака нива около 2,27 за скъсяване.
По този начин само заявявам интерес към двойката.
Желая ти успех !
Коментар
spec00
iwo
то последния час хубаво че се мятат насам натам
но какво правиш ако половината двойки се метнат в лошата посока и се заинатят да се върнат, а края на деня наближава и не можеш да продължаваш да ги следиш
/въпрос с повишена трудност/
а и щом си използвал 100-те процента от акаунта - за има-няма 100 пипса и си под масата
много е изнервяща такава ситуация
правилно си усетил момента
сега ще ти обясня още малко защо се полуава така,
както сам си забелязал намалява процента на спярмо баланса на печалба НО И НА ЗАГУБА!
Това води до следното много важно нещо, в нарастването на капитала няма да има рески колебаниа а ще се се подаржа стабилност на нарастването
второто нещо което произлиза от формулата е че имаме обратна варазка с нашите загуби което пак ни предпазва ако евентуално вземем че по4нем да губим т.е. станем от пе4еливши играчи в губешти, а колкото по добри ставане толково повече се наклонява кривата нагоре на "нарастването на капитала", на същия резулта само ако променя от 0.55 печеливши сделки на 0.6 процената на нарастване се променя 10 пъти
ако повишя риска от 3 на 15% товага резултата е зашеметяващ!
Но основното предимсвто е че имаме обртана връзка с входа => което стабили зира резултата (като обратната връзка в електрониката )
отворил съм позиции с 100% от капитала по 7 двоики - последния час се мятам от -2 до +3 % няма стопове - няма пребързани решения -има чакане на момента за затваряне
Коментар