IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не чак толкова

наи напред стоповете - след това истината

Коментар

• не чак толкова

пазара е зажаднял за шоу 200 пипса наоло за половин час +0.25

Коментар

• не чак толкова

Иво няма да е 0.5 , ще срутят акциите а те са приоритет , 0.25 да , и много малък шанс за 0.
        D.Y.F-091066

Коментар

• za Poohbear newbie

fosterfx интересна стратегия останаха ми няколко недоизяснени моменти но нямам време в момента да я прегледам подробно затова утре ще и обърна повече внимание но наистина е доста консервативна. Интересно ми е наистина момента с времето година две пет колко време трябва а да се постигне това и като казваш че ти работиш по тази система. Колко време работиш по нея и какъв е напредака ти. Пиши ми на маил-а моля защото наистина ми е интересно а тук не е усобено удобно да се обсъжда това. Също да питам книги на Лари Уилямс на български могат ли да се намерят някаде лош руски какво да правя. Предварително благодаря.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• е/д

може да звучи смешно но нивото го виждам към 1.28 за днес не че го играя

Коментар

• Iwo

Защо проблеми , с по малко имам 27 п , за няколко дни , около 20 процента , сега ще се оглеждам за джакпот , а и паунда по погрешка купен преди малко си го затворих с 4 п .С голяма лекота се работи , и направо се чудя за какво са им на тези хора сложните системи , всичко е тактика а като си сменяш маниера на работа просто не си изработваш , пропускаш възможноста да си направиш хубави маркери за вход .А това да мислиш за вход , изход и допустима загуба е претоварване и на мен ми пречи .Затова варианта само вход и фиксирана загуба и изход леко плаващ ми пасва .А този бавен пазар пък съвсем.
              D.Y.F-091066

Коментар

• д/кад

на лихвата от америка реакция ще има - поне временно ще го отнесат еврото и иената - за кад не знам затова лихвата в канада ме интерисува

Коментар

• е/фр

супа селл от 1.5544

Коментар

• д/кад

Иво,и аз съм къс от 1.2410 мисля да затворя на 1,238 ако дочакам.

Коментар

• д/кад

продадох малко - търся си проблеми колко е лихвата в канада?

Коментар

• gbp/chf

Затворила се е и останалата дълга позиция в gbp/chf. +40pipsa

http://investor.bg/Comments/ViewRepl...ID=3225&LRID=0

В тази двойка очаквам повишение до 2.32 в срок до 6 месеца.
                        Следователно ще удължавам на всеки спад.

Тази вечер в очакване на новини съм заредил описаните поръчки и да видим ще има ли движение.
                        Много по-вероятно е да се изпълнят в близките дни, а не точно днес.
                        В момента нямам нито една активна позиция.
                        Успех на всички!

Коментар

• лихви

Сигнали има много варианти , за леко плъзване на котировките с по няколко пипса , е много точно по баровете , обаче стават и фалове , като например на 1.3014 купих евро , което си бе сполучливо и сега понеже погледнах за да затворя , оказа се че съм купил паунд и тая грешка е защото много съм я охлабил , несериозна работа и платформата ми е малко нова за мен , сега чакам паунда да скочи че се бави.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• лихви

21.30н
                            D.Y.F-091066

Коментар

• maркет сигнали

NL, nai lo6oto na market signalite e 4e ako poznavat trqbva ili vinagi po tqh da igrae6 ili nikoga,koga 6te kazvat za lihvite

Коментар

• maркет сигнали

Какво Ви е мнението за маркет сигналите които някои трейдари пускат. Аз получавам от един турчин и за сега познава около 70%.

Коментар

Working...
                                X