If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
fosterfx интересна стратегия останаха ми няколко недоизяснени моменти но нямам време в момента да я прегледам подробно затова утре ще и обърна повече внимание но наистина е доста консервативна. Интересно ми е наистина момента с времето година две пет колко време трябва а да се постигне това и като казваш че ти работиш по тази система. Колко време работиш по нея и какъв е напредака ти. Пиши ми на маил-а моля защото наистина ми е интересно а тук не е усобено удобно да се обсъжда това. Също да питам книги на Лари Уилямс на български могат ли да се намерят някаде лош руски какво да правя. Предварително благодаря.
Защо проблеми , с по малко имам 27 п , за няколко дни , около 20 процента , сега ще се оглеждам за джакпот , а и паунда по погрешка купен преди малко си го затворих с 4 п .С голяма лекота се работи , и направо се чудя за какво са им на тези хора сложните системи , всичко е тактика а като си сменяш маниера на работа просто не си изработваш , пропускаш възможноста да си направиш хубави маркери за вход .А това да мислиш за вход , изход и допустима загуба е претоварване и на мен ми пречи .Затова варианта само вход и фиксирана загуба и изход леко плаващ ми пасва .А този бавен пазар пък съвсем.
В тази двойка очаквам повишение до 2.32 в срок до 6 месеца.
Следователно ще удължавам на всеки спад.
Тази вечер в очакване на новини съм заредил описаните поръчки и да видим ще има ли движение.
Много по-вероятно е да се изпълнят в близките дни, а не точно днес.
В момента нямам нито една активна позиция.
Успех на всички!
Сигнали има много варианти , за леко плъзване на котировките с по няколко пипса , е много точно по баровете , обаче стават и фалове , като например на 1.3014 купих евро , което си бе сполучливо и сега понеже погледнах за да затворя , оказа се че съм купил паунд и тая грешка е защото много съм я охлабил , несериозна работа и платформата ми е малко нова за мен , сега чакам паунда да скочи че се бави.
Коментар