If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен проблема не е че Петър непознава а че всички разчитат после цената да остане същата 1 година та да се събъдят от сън и да се накупуват да напродават до насита. Като видите рязко високо покачване или спад абе затворете бе хора нечакаите по 200 пипса от една вълна.
Немой да се лютите.И без това не ги разбирате нещата.
Питам се кога търгувате като сте по цял ден тук във форума.
И си отговарям:Ами такова ви е търгуването...никакво
А за курсовете не сте прави.Как точно си го представяте?
Отиваш и изкарваш едно курсче и кво????Печелиш после набързо няколко милиона.......ХА-ХА-ХА
Колко сте смешни само.
Много неща мога да кажа но те струват МНОГО СКЪПО.Просто нямате толкова пари.
Аре живи и здрави!То само това ви остава да си пожелаете.От други пожелания няма смисъл.
Но бих искал да кажа и друго -че мнението на професионалисти ката Карлос и Караиванов са винаги ценни и допринасят за доброто на всички .!По принцип професионалното мнение заслужава необходимото уважение !
От там нататък всеки от нас отговаря за действията си !
Коментар
Е/$
novichyk - аз не съм врачка за да ПОЗНАВАМ посоката. Аз правя АНАЛИЗ. Когато всеки от тук пишещите се изправи лице в лице със самият себе си и си каже "Аз си правя анализ" тогава печелившите ще станат много повече. А що се отнася за 4-5 фигури които визираш предполагам от паунд/канадец , то те са съвсем в реда на нещата в предвид динамиката и високата волатилност на този крос.
Успех на всички Спекуланти
Караиванов -не ти отговорих веднага но бях ангажиран и сега искам да ти кажа че тук си прав - иглата боли по.малко и то значително по-малко от клизмата -особенно в контекста на думите ти .По отношение на професионалното ми мнение едва ли някой би ми дал такова название -мисля че нивото ми е скомно казано много добро .Но тук нямам претенции и все пак мисля че разсъждавам и ВИЖДАМ добре .
То ще стане ясно.. кой е прав ..
Успех !
Blagodaria za podkrepata - naistina vse oste izchakwam
Коментар
PPP
Дон Карлос , долавям лека ирония в думите ти..........Дали е защото си пристрастен и субекивен незнам, но я долавям. А форекса е най-ликвидният пазар защото от 168ч в 1 седмица,този пазар работи 144ч.
Така че ако трябва РРР да изчака до затварянето в петък в 23.00ч БГ направо ще бръмне до тогава.
Успех на всички Спекуланти
Откъде изпълзя, гадинке?
Да не би като стана тази сутрин да се сети, че сме средата на февруари?
Проверяваш дали сме стигнали 1,19 евро/долар? Сещам се, че много сериозно го разказваше този виц.
Абе момченце, евро/$ да не паунд/новозеландец?
Сещаш ли се за какво ти говоря?
Коментар