IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Eto i edna poziciika. Buy eur/usd 1.2972, stop 1.2943, target 1.31.

V mometa testvame probitia kanal na dnevna i mi se struva, che ima shans da izdurzi. Celta na kala e po pricip 300 pipsa, no ste se zadovolia i sus 130, ako dade pazara. Probiv pod 1.2950 otmenia probiva na kanala.

Pozdravi i uspeh.

Коментар

• Е/$ КОКО

Докторе аз съм се обвързал но имам малко проблеми с тичане напред назад. Каксво съм направил исках анализите са бъдат обвързани с реална сметка която да се вижда, преведох пари и мислех началната сума да е 1к на реална която да се вижса тук, но поради недоразумение в стс са преведени 4,3к което е по добре за вас, няма да тегля а освен резултатите ще поствам и моите реални резултати. Имам много друго тичане свързано с настаняването ми в варна и куп други работи които трябва да свърша а не искам да поствам тук пожвъэрхностни анализи и уроци и тъй като не искам и лев от никой смятам че мога да си позволя това.
      След малко ще пиша

Коментар

• Петър Караиваанов

С цялото ми подчертано дълбоко уважение към тебе, не съм влагал никаква ирония в думите
        си. Всичко е 1 към 1. Следих внимателно диалога ви с РРР и не долових и следа от раздразнение
        или изпускане на нерви от негова страна.
        Неговите предположения не касаеха 144 часа или петък вечерта, а време около 1 - 2 часа преди
        и след излизане на данните. Резултатът е на лице - спад от 80 - 90 пипса.
        Що се касае до излизането му с приятели - при него е много рано, пазарът таман е започнал.
        Ако си забравил или не знаеш, той е в САЩ.
        За коректността му имаш ли някакви забележки?
        А мнението му винаги следя с интерес. Както и твоето, впрочем.
        Желая ти успех

Коментар

• Е/и

на шега на маитап докато си правих ПР си вдигнах акоунта с 5%

Коментар

• Е/$:Петър Караиваанов

Защо ли те нападат Петър??-защото виждаш нещата.
            Понякога се чудя-защо постващ??
            Ако не го правиш,нама ли да ти е по леко??
            Ако целта е осигуряване на курсисити-тогава разбирам.

Относно пазара те подкрепям.
            Държа едни дълги eur-1.2888 и gbp-1.8701(от понеделник -00:27)
            Днес изпълнен buy stop на 1.8906 и добавих на 1.8867-това за кабела.
            Ще почакам до 1.9+++.
            Това е само краткосрочно,нещо ме смущава 1.9169.
            Какво ще кажеш за това ниво??
            Успех
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Е/и

ама тои дядо при неяснотата на е,д като говореше за иена ...

Коментар

• Курсове

Междодругото аз отдавна се каня да те питам Петре, колко струват тези курсове, които ти водиш. И каква е програмата. И ако смятащ че е по-добре да си говорим по пощата дай някакъв адрес. То има един но се съмнявам че някои във форумите си слага истински e-mail.

Коментар

• new forex university

аз като ново лице на уневерситета съм съобразил цената с бг реалностите ( в това число и с криминалните балтии на бг ип

Коментар

• Е/$ КОКО

Здравей КОКО ! Какво стана с твоите споделени анализи ..???Не ги виждам ..??
                    Човек като се обвързва с някакво обещание трябва да го изпълни ..Нали ??А днес е вторник ..

Коментар

• new forex university

iwo - за твое сведение един 4 дневен курс за "Вълните на Елиът" + 10 диска в Ню Йорк струва "само"
                      2999 $ Така,че Иво ......

Коментар

• Е/и

тои дядо приказваше иени си вземете ама кои слуша

Коментар

• Е/$

KIKI бъди така любезен и не ме апострофирай..Аз си казвам мнението за тези хора-ако имаш свое пиши си го отделно !
                          Хайде напиши да видя и твоето мнение за развитието на нещата тук ! И него бих уважил ,стига да е реално ..
                          Наистина какво мислиш ..но без грубости ..

Коментар

• Е/$

трябва ни едно пробивче на 1.27 за да тръгнем нагоре но това е напръв поглед

Коментар

• Е/$

-DR - по никакъв начин не исках да засегна или подложа на съмнение професионализмът ти в сферата на медицината.Просто се пошегувах за да бъде сравнението за иглата и клизмата по-осезаемо.
                              Не е имало скрит подтекст в думите ми и съжалявам ако си ги възприел така.
                              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• new forex university

филиал на Стария форекс унiверситет NY -
                                набира кандидати за мастерс програма он лаине
                                такса 3000 еуро на семестър
                                продължителност на обучението 2 години
                                диплома от FL and co
                                mail ivowalev@hotmail.com
                                ето това е реклама))

Коментар

Working...