IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форекс и постоянни доходи

Добро утро Спекуланти,
    Тази нощ не намазах гювеч от жената, на за сметка на това днес задължително ще го направя от пазара:-)
    sell EUR/USD 1.3220, add 1.3270 if seen, stop 1.3320 TP 1.2960
    sell GBP/USD 1.9120, stop 1.9160 TP 1.8990

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Scalping

Скалпирането не е толкова стресиращо, колкото изглежда на пръв поглед. Аз поне, когато предварително си знам риска и той е не повече от 10-15 пипа, не виждам много причини за шашкане. Проблем може да представлява дългото стоене пред компютъра, но трябва да се чака за временни неравновесия и затова трябва да се жертваме. Все пак някои от моите стратегии са свързани с определени часове от деня и дори този проблем може да се преодолее.

Коментар

• Scalping

supertrader, статията, за която пишеш, е от Кевин Хо. Можеш да я намериш на английски на тези адреси, но втория нещо не бачка сега. На него има и други хубави материали. Там става въпрос предимно за SP500 и някои неща не могат да се приложат при форекса 1:1. Принципите обаче са едни и същи и просто трябва да се адаптират.
        https://www.lbrgroup.com/images/tooI_kelvin1.pdf
        www.nqoos.com/Articles_and_Reprints.htm
        Скалпирането особено при форекса си е много добър метод. При съвременните технологии, имаме всички необходими ресурси. Основният принцип при този метод е да се търсят временни неравновесия на пазара и да се открива позиция в посока на възстановяване на равновесието. Който иска да скалпира е най-добре да прочете малко по върпоса и след това да наблюдава движението на котировките (tape reading). Друго не ви трябва.

Коментар

• Форекс и постоянни доходи

Колеги, момчето зададе простичък въпрос, пък вие започнахте да развивате житейски философии. Кой от вас се издържа от Форекс. Точка. (Дали ще ми стигнат пръстите на едната ръка?)

Коментар

• no9

Благодаря на Петър за споделеното относно скалпирането. Ако някой може да ми даде повече информация и източници за скалпирането ще съм му много благодарен

Коментар

• no9

Samo sega zasiakoh chujd broker prikliuchi v 00.43.23 h nashiia v 00.55 h. Vsichko o.k.???

Коментар

• gbp/jpy i aud/cad

Още 2 идейки.
                http://investor.bg/Comments/ViewReplies.asp?ID=3225

Коментар

• no9

Petre, nie poznavame ot jivota mnogo sistemi ... i znaem, che ne mojem toku-taka (ili kato indiviadulisti) da gi prmenim- osobenno novata i za sega nai-dobra ikonomicheska sistema. Za tova tribva nai-dobre da se pasnem. I tova e vyprosa kak nai-dobre da go napravim? Ostanloto e za e-mail.

Коментар

• no9

Abe - неможеш да промениш системата - или я приемаш или не , но неможеш да я промениш. Бил съм и брокер и знам за какво говоря.Това че с теб ядем и пием на една маса вечер ни прави приятели, но когато през денят работим - сме бизнес "партньори" - с една дума всеки дърпа чергата към себе си , но в 90% от случаите брокерът ти "измъква" килимчето из под краката.В останалите 10% , брокерът ти
                    Позволява ти да "издърпаш" килимчето из под краката му , като ти предлага "БЕЗПЛАТНИ" курсове и обучение(отдавна си си ги платил, а за ефикасноста им не ми се говори), или някой купон,или безплатни извлечения или нещо друго "безплатно".
                    Така че такива са просто правилата - ВСИЧКИ БРОКЕРИ СА ЕДНАКВИ

Коментар

• no9

Petre, tova koeto pisa predi malko e mnogo vajen principen vypros. IP-to, moi priiatel, koito mi predlaga i kurs za ubachenie??? Ili potetencialen protivnik, koito se opitva s mnogo sredstva (i techniceski-vantasiiata mi !!) da speche li ot men ili predi vsichko ot men.

Коментар

• gbp/chf

Здравейте, колеги!
                        Една идейка за доразвитие.
                        http://investor.bg/Comments/ViewReplies.asp?ID=3225

Коментар

• no9

Abe - ами то на брокера това му е работата - да те "скубне" когато и колкото може.Това не трябва да те притеснява - ако направиш 60 пипса примерно , дай един на брокера иначе той ще си вземе сам повече :-)
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Supertrader

Deltata пак не извадиха календар за утре.Някой може ли да ми каже от къде да видя новините?
                            Благодаря !

Коментар

• no9

Petre az vijdam kak moia IP traider se opitva vsiaka sdelka dame skalpira... i uspiava. Ti na koi vront si?

Коментар

• no9

Glupusti!!!

Коментар

Working...
                                X