IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

Да но аз се издъних вчера, смятах въобще да не затварям дългата си там но след като не познах с йената а смятах там да отиграя корекцията и да добавя към дългата, между другото още стискам двете къси доларйени, и ме е яд а наистина се надявам да падне за да купя за 202.53 върхът от септеври където е първата вероятност евентуално да се опита да обърне платната а иначе си прав може да пада даже много до 199 дори но аз я вардя за удължаване

Коментар

• KOKO

15 .03. 2005

Коментар

• KOKO

eur/jpy 144

Коментар

• KOKO

206+

Коментар

• KOKO

KOKO ne izbyrza li malko mislq che ste hodi pone do 200.45- 200.55 che ot tam da tovarim karucata

Коментар

• Systray

Zdravei, aud/usd si izpulni 1-ta cel nadolu. Sega sum dulug ot 0.7830, s cel 0.7915-20. Ochakvam tova da se sluchi dnes sledobed pri po-loshite danni za GDP na USA. Tova ne znachi, che e vreme za obrustane na platnata.

Uspeh

Коментар

• 5-тото правило

За какво въобще да се мисли като има перфектни двойки, аз затворих преди малко П/Й на нея ме светна Марио който основно играе там, но на човек от улицата му рисуваш каналите на дневна и му казваш като наближи горният продавай ако наближи долният купувай слагай къс стоп над канала и не ти трябва друго нито фундамент нито нищо и макс две поръчки на ден

Коментар

• скалиране

Всеки сам решава как да търгува според характера и темперамента си. За Day Trading препоръчвам следните автори които можете да свалите от eDonkey George Angell, Joe Ross, George Douglass Taylor
                  всички те са търговци с голям стаж на борсите.

Коментар

• 5-тото правило

Петър е и много прав и не е прав !Защото психичния товар е временен , т.е. не се товариш да наблюдаваш ,следиш увътрени позиции .Има и едно 7 правило , за разработване на сметката , а то е стартово бавничко и много внимателно да и добавиш 10-15 процента , като отиграваш най-сигурните движения и най-сигурните им пипсове.А след това риска вече, трябва да е лимитиран до загуба макс. на добавеното , продължава се като целта е удвояване на сметката и в момента когато се получи твоя си стартов катитал го махаш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.А цел номер едно наистина е минималния психически товар , той е първата цел и след това е целта да се печели.Той е опасността да загубиш не е толкова страшно , обаче ако си товариш психиката работата е сериозна!!!!!!!
                    D.Y.F-091066

Коментар

• lichno mnenie!!!

vijte wseki sam izbira kak da tyrguva na men mi dopada veche da gledam poveche 30 m do chasovite grafiki po malko naprejenie i tyrpenie wlizash s malko dobavqsh i nakraq izlizash sys skromna pechalba za tova koeto yulian razkazva e taka bqh pisal ne ostavqi syznanieto ti da se zamygli ot pechalbite ne sluchaino pisah che s pechalbata nai trudno se svikva vij kato zagubish shoka e golqm no byrzo vlizash v chas ili smenqsh profesiqata na pazara nqma nujda ot emocii prosto tam ima mnog pari i ti si wzemsh kolko mojesh da ponesesh ne bydi alchen che tochno alchnosta ubiva wsqka nadejda imai sistema i q spazvai ne prosto da q imash za cherni dni kolkoto do tova dali mojesh da se izdyrjash ot forex mislq che moje da se raboti kato wsqka druga rabota nikoi ne e zastrahovah kakto KOKO s 4-te pipsa pravish si izvodite i prodyljavash i golqmo tyrpenie mnog me qd kogato vlqza nqkoq dvoika i posle vidq mnog po dobri niva da wlizane i nakraq s dobaqne edva izlziam ako kontrolirash deloviq risk i imash TYRPENIE za qhtite i limuzinite mojesh da se izdyrjash tova go pisha s opit v forexa po malko ot godina no dosta shamari izqdoh za tova vreme kakto nqkoi beshe pisal pyrvo se nauchi da qdesh shamari posle da pechelish uspeshen den na wsichki che dnes pak ste e interesno petyk vinagi si e osoben den s mnog iznenadi za wsichki ;-))))

Коментар

• ????????????

Zdravei te kolegi.ot 1godina sum na realna.registrirah se i v igrata na Varchevqv,no v momenta lipsvam izob6to,a trqbva da sum na stulbichkata.Nqkoi moje li da mi otgovori za6to.
                        Blagodarq predvaritelno=

Коментар

• no9

Петар Караиванов:
                          "И едно 5-то правило от мен - след 3г. работа като сскалпер с поне 20 сделки на ден си готов за лудницата."

абсолютно то4но казано, аз бих добавил само 4е ако не стигнеш до лудницата ще стигнеш до болницата с инфаркт или депресея!

Коментар

• Е/Д

Лично аз не се издържам от ФОРЕКС и смятам идеята за лудост.Защо?Ами защото от 1999 Г месец юли започнах на акции през един американски електронен брокер DATEK.Учил,недоучи,но понеже идеята ми даде причтел ,взел зелена карта ,реших,че ще се махна от старата работа и ще влагам пари на сток маркета.А и времето за траде удобно 16.30 д023.00.Е,има и пре и после афтер маркет активност,но не всеки ден и не на твоята компания.Отначало вървеше,бяхме разпределили парите- общо 32000 долара м/у 4-6 блу чипс комп,а купувахме и финансови такива като мерил Линч например.Докарахме ги за 4 месеца до 42000 долара.После колегата ми пише от Америка: Пашата обича смелите,давай да хвърляме всичко в 1 компания.Речено - сторено,разгледахме обшо около 100 компании и се спряхме на една от 10 долара за момента.Беше т.н. dot.com BYND онлайн магазин с доставки за правителството.Тогава не се търгуваше като сега,а се купуваха реално стойностите на акциите.................................Голяма грешка беше.............през 2001 декември фалира и аз излязох от пазара с 3000 долара ............после с тях купих един телеком-евтин,а тий взе че фалира и останаха 180 долара........Та на въпроса сега съм с 1000 долара сметка и си трейдвам,но много внимателно.
                            Никой не е предпазен от грешки,затова ако имате работа,ФОРЕКСА или дрига дейност като сток маркет само дългосрочно и в удобния момент
                            Успехи!

Коментар

• KA БА ИВАНОВ

КА БА ,много интересна идея имаш за днес ....представи си ,че стане,ще има да се ядосваш,че не си ги пуснал,а си се правил на оракул за самочувствие

Коментар

• Гювеч

Абе, може и да не ги видим нивата ми за продажба днес, ама така, да става лаф ...

Коментар

Working...
                                X