IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Gbp/Jpy

абе аз си бях казал че няма да играя кабел/йена, ама...добавих и аз , но работата загрубява..

Коментар

• Gbp/Jpy

i az se vkliu4ih s edni kysi ot 201,95 i gbp/usd ot 1,9194, kato na4alo ste gonim malko pipsove, makar 4e vmesto tiq nesta sega trqbva6e da si piem nqkyde ve4e pitietata i da ne se opitvame da razvalim postignatoto s mnogo trud prez sedmicata

Коментар

• Gbp/Jpy

Задейства ми още една поръчка токущо от 201.94 50к имам още 50к от 202 и това е пък да видим стопа е ясен а тп 201.20

Коментар

• yulian a

Thanks a lot

Коментар

• yulian a

http://www.data.bg/f.php?fid=7008040.Инсталирай програмата от този адрес, при мен дава добри резултати

Коментар

• Gbp/Jpy

къси 5К от 201.88 - стига съм я чакал вече)
              Приятна вечер на всички!

Коментар

• Gbp/Jpy

Колеги,една молба имам към някой,който разбира от премахване на ad-ware ot PC - Нортъна 2005 ми откри 9 броя,от които 3 не мога да махна а те ми бавят интернета или поне така ми казаха от Евроком доставчика на кабелен интернет .........

Коментар

• Gbp/Jpy

И аз се изкушавам да отворя сега но късият ми кабел не ми позволява скапан ММ щем нещем трябва да се съобразяваме абе хайде ще пусна 20к за проба от сега

Коментар

• Gbp/Jpy

202 със стоп 202.56 върхът от септ

Коментар

• gbp/jpy

отворена позиция П/Й 201.78 С/Л 202.56

Коментар

• Gbp/Jpy

добраидея варна и аз ще го направя

Коментар

• Gbp/Jpy

Оставям лимит продажба от 200, стоп 200,4 и излизам.
                          Работа и заплата?

Коментар

• E/D КОКО

Skapan suap ne mi se plashta shte izchakam drugata sedmica az dage mislia da zatvoria na niakakav plius dai boge dobavkata v kabela, tazi sedmica dobre zavarshvam vapreki 4 izdanki koito napravih

Коментар

• EUR

салага, po-skoro vseki si prehvyrlja problemite na EUR.
                              0.3% ot prezi4islenieto na GDP na US bilo ot trade-a. Tova se ravnjava na okolo USD34-5 bn. Spomente si kolko e problemnia trade balance, iztykvan kato pri4ina za padaneto na USD

Коментар

• gbp/jpy

Добавка към късите от 201,74 10к . Обща позиция 20к ср. цена 201,57

Коментар

Working...
                                X